2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
אגב מעניין אם יהיו מעצרים הלילה בקרב אוהדי חיפה כמו שעשו אבו עלי על האוהדים שלנו ....
ארז כלפון זה חתיכת חלול. הקשבתי לו במשך 5 דקות והרגשתי את המוח שלי נוזל.
זה צריך להיגמר בניצחון טכני לת"א, הורדת נקודה נוספת לחיפה, סגירת הצפוני לתקופה מסוימת והרחקה של בכר מכמה משחקים.
בעיניי בכר הדליק את האווירה לא פחות מכולם. מה הוא ניסה לעשות? מה הוא חשב לעצמו? אחריו התפרצו גם אוהדים למגרש שהגיעו פנים מול פנים עם תורג'מן ואסנטה.
זה צריך להיגמר בניצחון טכני לת"א, הורדת נקודה נוספת לחיפה, סגירת הצפוני לתקופה מסוימת והרחקה של בכר מכמה משחקים.
בעיניי בכר הדליק את האווירה לא פחות מכולם. מה הוא ניסה לעשות? מה הוא חשב לעצמו? אחריו התפרצו גם אוהדים למגרש שהגיעו פנים מול פנים עם תורג'מן ואסנטה.
אני אומר לך, הוא אשם שהמשחק לא חודש רק הוא.הפועלעולה כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:49ארז כלפון זה חתיכת חלול. הקשבתי לו במשך 5 דקות והרגשתי את המוח שלי נוזל.
כלפון זה מסוג הסמרטוטים והחסרי חוליות הכי נחותים שיש בטבע.
כשהרוש עלה עם חולצה בצבע שלא מצא חן בעיני השופט הוא רץ למצלמה לקרוא לאלונה ״ביזית את הכדורגל הישראלי״ היום הקהל של דון שחר זרק 4 פעמים חזיזים בכינון ישיר על שחקנים והוא חושש לי שחס ושלום יענקל׳ה לא יעזוב את הכדורגל.
וואו איזה אפס.
מסכים עם הטענה שהמשחק הזה צריך להתקיים במועד מחודש בלי קהל חוץ/בלי קהל בכלל, בדיוק כמו שצריך לקרות לנו ולסכנין.
צריך להפסיק עם הביזיון הזה שבתי דין נוגעים בטבלה כראות עיניהם.
כשהרוש עלה עם חולצה בצבע שלא מצא חן בעיני השופט הוא רץ למצלמה לקרוא לאלונה ״ביזית את הכדורגל הישראלי״ היום הקהל של דון שחר זרק 4 פעמים חזיזים בכינון ישיר על שחקנים והוא חושש לי שחס ושלום יענקל׳ה לא יעזוב את הכדורגל.
וואו איזה אפס.
מסכים עם הטענה שהמשחק הזה צריך להתקיים במועד מחודש בלי קהל חוץ/בלי קהל בכלל, בדיוק כמו שצריך לקרות לנו ולסכנין.
צריך להפסיק עם הביזיון הזה שבתי דין נוגעים בטבלה כראות עיניהם.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אם מכבי תקבל כאן ניצחון טכני, אחרי שאנחנו לא קיבלנו ניצחון דומה אלא הורדת נקודה ותיקו ללא נקודות, זה כבר 7(!!!!!) נקודות לטובת מכבי בבית הדין.הפועלעולה כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:49ארז כלפון זה חתיכת חלול. הקשבתי לו במשך 5 דקות והרגשתי את המוח שלי נוזל.
זה יהיה כתם לדורות.
- simply--red
מיקי זוהר שר הספורט אוהד מכבי נכון?
לפי מה שפורסם הוא ביקש ממפכל המשטרה שהמשחק לא יחודש
לפי מה שפורסם הוא ביקש ממפכל המשטרה שהמשחק לא יחודש
תורג׳מן קיבל צהוב על האירוע הזה, הוא חייב להיות מוזכר בדו״ח שופט.
ניצחון טכני למכבי זה באמת יהיה עילה לסגור את הליגה, אם הולכים עליהם אול אין עד שיקחו את הצלחת אז שיחסכו לנו את הזמן והאנרגיות.
ניצחון טכני למכבי זה באמת יהיה עילה לסגור את הליגה, אם הולכים עליהם אול אין עד שיקחו את הצלחת אז שיחסכו לנו את הזמן והאנרגיות.
- Melikson24
היה שם כרטיס אדום למישהו. עד עכשיו אף אחד לא יודע. ע"פ השמועות זה זהבי.
מה שמצחיק בכל מה שקרה הערב שזה מגמד את ארועי סכנין בטרנר . הארוע שלנו זה בקטנה לעומת מה שקרה הערב .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
ניצב בוהדנה - החלטנו שאין ערך ספורטיבי למשחק...
ממתי המשטרה מחליטה אם יש או אין ערך ספורטיבי? הם יכולים להחליט על סגירה אך ורק אם יש חשש תשלומם של הנוכחים (קהל, שחקנים). זה ממש לא עניינם אם יש או אין ערך ספורטיבי.
ממתי המשטרה מחליטה אם יש או אין ערך ספורטיבי? הם יכולים להחליט על סגירה אך ורק אם יש חשש תשלומם של הנוכחים (קהל, שחקנים). זה ממש לא עניינם אם יש או אין ערך ספורטיבי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Melikson24 כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:34איזה תקשורת של חלאות.
אוואט:
"מכבי תל אביב שלא הייתה חלק מהאירוע תצא עם 0 נקודות?זה עוול"
סליחה, כן?
הוא צודק ב-100%!!
ניסוח לא הכי שלו, בתאכלס הוא התכוון שיש חשש לשלום הציבור.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 27 ינואר 2025, 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Melikson24
לא מעניין אותי.
לא יתכן שישתמשו בתקנון איך שמתאים להם ולפי זהות הקבוצה.
- simply--red
מתוך כתבה בערוץ הספורט
שעוסקת בשאלת העונש על האירועים מהערב:
"לפי התקנון, אם המשטרה מפסיקה משחק ולא מואשמת קבוצה אחת, אז הרי מדובר ב-0:0 ללא נקודות, בדומה למה שקרה במשחק בין הפועל באר שבע לבני סכנין."
אתה מבין? בדומה למה שקרה בין בש לסכנין
שקר וכזב!
במקרה שלנו המשטרה אישרה לקיים את המשחק וסכנין סירבו
סוגרים חשבון עם אוהדי חיפה.
האליפות הזו הולכת להיות מוכרעת על פוליטיקה של משטרה ובתי דין.
כואב הלב. למכבי יש פה יתרון ברור.
תורג'מן הנבלה הביא להם 3 נקודות. הצליח לו.