עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
נכון שפחות מעניין כרגע אבל מודה שציפיתי להפסד נקודות של מכבי היום.
לא מפסיקים לנצח.
לא מפסיקים לנצח.
זה מרתון, המשבר שלהם יגיע ואת הנקודות שלהם הם יפסידו. השאלה הגדולה היא אם נשכיל להיות שם ולצמצם את הפערForeverRed כתב:נכון שפחות מעניין כרגע אבל מודה שציפיתי להפסד נקודות של מכבי היום.
לא מפסיקים לנצח.
הקצב צבירה שלהם מדאיג.dor69 כתב: זה מרתון, המשבר שלהם יגיע ואת הנקודות שלהם הם יפסידו. השאלה הגדולה היא אם נשכיל להיות שם ולצמצם את הפער
ברור שלא ינצחו כל משחק אבל הם בפער של 10 נקודות וגם אנחנו לא ננצח מעכשיו עד סוף העונה וגם אם הם יאבדו מהקצב הנוכחי הם ישמרו על הפער או שבמקסימום הוא יצומצם במעט.
כדי שנוכל לחזור לתמונה אנחנו צריכים שהם ייכנסו העונה למשבר אחד גדול לפחות או שני מיני משברים בסמיכות זה לזה.
כדי לצמצם פער כזה משמעותי צריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן מבחינתם, בטח בליגה כזו חלשה.
אם מנתחים סטטיסטית כרגע זה נראה שזה הולך לעונה של אלופה עם 80 נקודות וצפונה כמעט בוודאות (74 אחוזי הצלחה, כרגע הם על 87 אחוז).
כדי להגיע ל 80 נקודות אנחנו צריכים לקחת 64 נק מתוך ה 78 שנשארו בקופה (משקף 82 אחוזי הצלחה מעתה והלאה) שזאת משימה קשה מאוד בהתחשב בקשיים שלנו העונה ומהרמה הכללית שהצגנו.
שורה תחתונה -
הם פייבוריטים בענק וזה לא מצב של "הכל פתוח" כמו שהרבה מנסים לצייר, זה 85-15 להם (במאבק ישיר מולינו על מיקום בטבלה, לא מול כל הליגה) וצריך לקרות פה משהו גדול שלא תלוי רק בנו.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 12 נובמבר 2018, 03:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקצב צבירה שלהם יתאזן. גם אנחנו עשינו סיבוב שלם של 87 אחוזי הצלחה ונפלנו לסיבוב שני בלי ניצחון חוץ.oranu כתב: הקצב צבירה שלהם מדאיג.
ברור שלא ינצחו כל משחק אבל הם בפער של 10 נקודות וגם אנחנו לא ננצח מעכשיו עד סוף העונה וגם אם הם יאבדו מהקצב הנוכחי הם ישמרו על הפער או שבמקסימום הוא יצומצם במעט.
כדי שנוכל לחזור לתמונה אנחנו צריכים שהם ייכנסו העונה למשבר אחד גדול לפחות או שני מיני משברים בסמיכות זה לזה.
כדי לצמצם פער כזה משמעותי צריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן מבחינתם, בטח בליגה כזו חלשה.
אם מנתחים סטטיסטית כרגע זה נראה שזה הולך לעונה של אלופה עם 80 נקודות וצפונה כמעט בוודאות (74 אחוזי הצלחה, כרגע הם על 87 אחוז).
כדי להגיע ל 80 נקודות אנחנו צריכים לקחת 60 נק מתוך ה 78 שנשארו בקופה (משקף 77% הצלחה מעתה והלאה) שזאת משימה קשה מאוד בהתחשב בקשיים שלנו העונה ומהרמה הכללית שהצגנו.
שורה תחתונה -
הם פייבוריטים בענק וזה לא מצב של "הכל פתוח" כמו שהרבה מנסים לצייר, זה 85-15 להם (במאבק ישיר מולינו על מיקום בטבלה, לא מול כל הליגה) וצריך לקרות פה משהו גדול שלא תלוי רק בנו.
ברור שהם פייבוריטים ברורים בנקודת הזמן הזאת אבל אני לא רואה את זה אבוד כמו שאני לא רואה את זה 50-50
לכמה יתאזן?dor69 כתב: הקצב צבירה שלהם יתאזן. גם אנחנו עשינו סיבוב שלם של 87 אחוזי הצלחה ונפלנו לסיבוב שני בלי ניצחון חוץ.
ברור שהם פייבוריטים ברורים בנקודת הזמן הזאת אבל אני לא רואה את זה אבוד כמו שאני לא רואה את זה 50-50
כרגע הם על 87 אחרי כמעט שליש, בהנחה שהם יצברו מעכשיו 54 מתוך 78 שזה 69 אחוז (ומשקף ירידה משמעותית מאוד) אנחנו צריכים לצבור 64 מתוך 78 שזה פאקינג 82% הצלחה ב 26 משחקים שנוצרו ש-10 מהם בפלייאוף העליון.
מה שאני בא להגיד שברור שזה ספורט והכל אפשרי והיו דברים מעולם אבל הסיכויים שאנחנו נעלה את האחוז הצלחה מ 53 ל 82 והם ירדו מ 87 ל 70 הם מאוד מאוד מאוד נמוכים.
אז נכון שאנחנו צפויים לשפר אחוז הצלחה בהמשך (כי פתחנו בצורה נוראית) והם צפויים לרדת (כי פתחו חלומי) אני עדיין לא רואה איך השינויים יהיו כל כך קיצוניים גם אצלנו וגם אצלם, צריכים לקרות יותר מדי דברים לא שגרתייים בעליל כדי שזה יקרה.
אליפות לא צריכה להיות מטרה העונה, צריכים לחבר את הקבוצה, להבין על מי בונים קדימה ובאיזה עמדות, על מי מוותרים (הסגל עמוס), להיות שם באזור הצמרת הגבוהה כל הזמן עם כדורגל טוב ואטרקטיבי (אולי להביא גביע שזה תואר מרגש שלעצמו) ולחפש חיזוקים נקודתיים במקומות שרואים לנכון לעונה הבאה.
אם ניקח אליפות על הדרך? לגמרי אלוהים אדום.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הכל תלוי באיזה פער נהיה מהם בפלייאוף אם יהיה פער של 3 נקודות לדעתי זה בהחלט משהו שאפשר לסגור אם הפער ישאר גדול כנראה שהם יחגגו אליפות.dor69 כתב: הקצב צבירה שלהם יתאזן. גם אנחנו עשינו סיבוב שלם של 87 אחוזי הצלחה ונפלנו לסיבוב שני בלי ניצחון חוץ.
הבעיה היא שלא נראה שיש קבוצה שיכולה לעצור אותם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1oranu כתב: לכמה יתאזן?
כרגע הם על 87 אחרי כמעט שליש, בהנחה שהם יצברו מעכשיו 54 מתוך 78 שזה 69 אחוז (ומשקף ירידה משמעותית מאוד) אנחנו צריכים לצבור 64 מתוך 78 שזה פאקינג 82% הצלחה ב 26 משחקים שנוצרו ש-10 מהם בפלייאוף העליון.
מה שאני בא להגיד שברור שזה ספורט והכל אפשרי והיו דברים מעולם אבל הסיכויים שאנחנו נעלה את האחוז הצלחה מ 53 ל 82 והם ירדו מ 87 ל 70 הם מאוד מאוד מאוד נמוכים.
אז נכון שאנחנו צפויים לשפר אחוז הצלחה בהמשך (כי פתחנו בצורה נוראית) והם צפויים לרדת (כי פתחו חלומי) אני עדיין לא רואה איך השינויים יהיו כל כך קיצוניים גם אצלנו וגם אצלם, צריכים לקרות יותר מדי דברים לא שגרתייים בעליל כדי שזה יקרה.
אליפות לא צריכה להיות מטרה העונה, צריכים לחבר את הקבוצה, להבין על מי בונים קדימה ובאיזה עמדות, על מי מוותרים (הסגל עמוס), להיות שם באזור הצמרת הגבוהה כל הזמן עם כדורגל טוב ואטרקטיבי (אולי להביא גביע שזה תואר מרגש שלעצמו) ולחפש חיזוקים נקודתיים במקומות שרואים לנכון לעונה הבאה.
מגוחך לחשוב על אליפות כרגע
בול.oranu כתב: לכמה יתאזן?
רק אהבה תנצח...
להסתכל על מכבי היום זה בגדר הזיה.
צריך להמשיך ולצבור בטחון ובטחון מגיע רק עם נצחונות.
צריך להמשיך ולצבור בטחון ובטחון מגיע רק עם נצחונות.
שתי נקודות על איביץ':
1 מהמעט שראיתי אותו אתמול בשידור, נראה מאוד לחוץ ומלחיץ. הוא שידר המון לחץ בזמן שמכבי נקלעה לפיגור מוקדם. מאמין שזה רק יחריף עם התקדמות הליגה ובע"ה עם צמצום הפער
2 דבר אחד מאוד טוב שעליו אפילו אני נאלץ להודות שאני אתפוס ממנו במידה ואכן יעשה זאת - עטר בדרך החוצה. התקווה היחידה שלי שיכניס שם קצת רעל וסיכסוכים הולכת להתפוגג
1 מהמעט שראיתי אותו אתמול בשידור, נראה מאוד לחוץ ומלחיץ. הוא שידר המון לחץ בזמן שמכבי נקלעה לפיגור מוקדם. מאמין שזה רק יחריף עם התקדמות הליגה ובע"ה עם צמצום הפער
2 דבר אחד מאוד טוב שעליו אפילו אני נאלץ להודות שאני אתפוס ממנו במידה ואכן יעשה זאת - עטר בדרך החוצה. התקווה היחידה שלי שיכניס שם קצת רעל וסיכסוכים הולכת להתפוגג
אני חושב שמוטב להסתכל איך אנחנו עוברים את בני יהודה ולא את מכבי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
סטטיסטיקות זה טוב ויפה אבל בכדורגל מומנטומים מדברים הרבה יותר.
לפני שנתיים המאזן שלנו במחזור ה13 היה 11 נצחונות תיקו והפסד, יחס שערים 38-5 ו10 הפרש ממכבי.
במחזור ה23 ההפרש הצטמצם עד כדי 3 נק' וזה החזיק עד הפלייאוף שם מכבי כבר הייתה תלויה בעצמה.
לפני שנתיים המאזן שלנו במחזור ה13 היה 11 נצחונות תיקו והפסד, יחס שערים 38-5 ו10 הפרש ממכבי.
במחזור ה23 ההפרש הצטמצם עד כדי 3 נק' וזה החזיק עד הפלייאוף שם מכבי כבר הייתה תלויה בעצמה.
על זה אני מדבר. אנחנו צריכים להתרכז בלהשתפר ככל שעובר הזמן כך שכשהמשבר שלהם יגיע (קשה לי להאמין שלא) אנחנו נהיה שם לצמצם ולהגיע לפלייאוף בפער סביר שיאפשר לנו להתעלות ולקחת את זה.ReDo כתב:סטטיסטיקות זה טוב ויפה אבל בכדורגל מומנטומים מדברים הרבה יותר.
מסכים שזה נראה רחוק ושעם איך שאנחנו נראים מצחיק לדבר על הצלחת אבל יש לנו את כל הכלים לעשות את הדרך הזאת והליגה עוד ארוכה, אנחנו צריכים להמשיך לאסוף נקודות ולהשתפר משחק למשחק כרגע. אני מקווה שכבר מתכוננים למקצה שיפורים נוסף בינואר של איזה שחקן שניים שיוכלו להשלים את הפאזל ולתת את הבוסט הזה שאנחנו צריכים
אל תשכחו, תיאורטית רובו המוחלט של הפער יכול להימחק במפגשים ישירים שלנו איתם והם גם לא ינצחו עד סוף הליגה בדיוק כמו שאנחנו לא
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה רק אני או שהראיון שלו ב'שער השבת' היה שיאים של זחיחות?אדום זקן כתב:חייב להגיד שהמינוי של גוטמן היה הכרחי,נכון ובמקום.
אם יש מישהו שיכול לייצב אותם זה הוא.
יחד עם זאת,התגובות חסרות הפורופורציה בחסות אנשי החצר של הקבוצה אחרי נצחון על חדרה הם מביכות ביותר.
בואו.. כולה ניצחתם את הפועל חדרה וגם זה בחוואה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
קובי רפואה פוטר מהפועל ת"א. מחליפו כנראה יהיה אופיר חיים.
מזל טוב לאופיר, אבל איזה מהלך מטופש. רפואה מאמן מעולה עם סגל של ליגה לאומית ועדיין הוא מוציא מים מסלע והם שיחקו כדורגל חיובי. הסיבה היחידה שהם מפטרים אותו זה כי הוא לא בובה ויש לו דרישות לחזק את הקבוצה. הקבוצה הבאה שתיקח את רפואה תרוויח, מקווה בשבילו שבפעם הבאה יהיה לו שידוך מוצלח עם קבוצה שפויה
מזל טוב לאופיר, אבל איזה מהלך מטופש. רפואה מאמן מעולה עם סגל של ליגה לאומית ועדיין הוא מוציא מים מסלע והם שיחקו כדורגל חיובי. הסיבה היחידה שהם מפטרים אותו זה כי הוא לא בובה ויש לו דרישות לחזק את הקבוצה. הקבוצה הבאה שתיקח את רפואה תרוויח, מקווה בשבילו שבפעם הבאה יהיה לו שידוך מוצלח עם קבוצה שפויה