shacharb כתב:
קצת מביך בשבילו, אבל עדיף מגניבות דעת של מאמנים אחרים.
הוא מדבר יחסית בראיה מפוקחת על היכולת של הקבוצה שלו, גם בעונה שעברה.
הוא לא מנסה לייפות את המציאות ולשמור על התחת שלו כמו כמה מאמנים בליגה פח שלנו.
לא מצאתי דבר מביך, בחיי.
אנחנו לא באותה הליגה, זה רק על הנייר.
יש כתבה של חמי אוזן, לא אוהד באר שבע רק נציין, שמחרבש על זה שעטר רוצה לחזור לת"א, והם רוצים שיחזור
ובלה בלה בלה. משפט הסיום, והמחץ, של הכתבה בסוף הוא זה:
"אבל דבר אחד זועק לעין: בזמן שמכבי תל אביב, וגם מכבי חיפה, עדיין משחקות בנדמה לי עם כל מיני מלפפונים גדולים, הפועל באר שבע מתבססת מזמן בליגה משלה."
היה צריך לשים את זה בכותרת
אדום זקן כתב:
כל מה שכתבת כרגע לא רלוונטי ועד כמה שזכור לי פשכה הוא לא הדובר של המנודים.
שעיתונאי שמכבד את עצמו שואל שאלה הוא צריך גם לכבד את הצד שממול ולא לחפש להשפיל אותו על אחת כמה שהשאלה לא נכונה וקנטרנית.
אתה יכול לשאול "האם אתה מרגיש לחץ גדול יותר העונה שכל המותג הזה מכבי חיפה על הכתפיים שלך"? שאלה לגיטימית.
אבל להגיד לבן אדם שהוא מדשדש זה מעליב על אחת כמה שזה רחוק מהמציאות.
ואתה יודע מה? שישאל את החבר שלו יובל נעים "האם אתה מרגיש שהקריירה שלך מדשדשת בקבוצות בינוניות ומטה"?
ברור לך שהוא לא ישאל כן?
אדום זקן כתב:
כל מה שכתבת כרגע לא רלוונטי ועד כמה שזכור לי פשכה הוא לא הדובר של המנודים.
שעיתונאי שמכבד את עצמו שואל שאלה הוא צריך גם לכבד את הצד שממול ולא לחפש להשפיל אותו על אחת כמה שהשאלה לא נכונה וקנטרנית.
אתה יכול לשאול "האם אתה מרגיש לחץ גדול יותר העונה שכל המותג הזה מכבי חיפה על הכתפיים שלך"? שאלה לגיטימית.
אבל להגיד לבן אדם שהוא מדשדש זה מעליב על אחת כמה שזה רחוק מהמציאות.
ואתה יודע מה? שישאל את החבר שלו יובל נעים "האם אתה מרגיש שהקריירה שלך מדשדשת בקבוצות בינוניות ומטה"?
ברור לך שהוא לא ישאל כן?
יובל נעים מאותרג בערוץ הספורט בצורה חסרת תקדים
כל מה שכתבת נכון אבל ככה זה תקשורת מאז ומתמיד. היו מקרים גרועים יותר
The red one כתב:תנו בלייק אם גם אתם אתמול צפיתם בספורט 1 ואיך ששמעתם את יורם ארבל מיד העברתם לערוץ הספורט
בהחלט, מהרגע ששמעתי שיורם ארבל משדר העברתי ערוץ, אם כי במצב ששלמה שרף היה מפרשן אותנו הייתי מחזיר לערוץ של ספורט 1 כי שלמה שרף זה כאב ראש אחד ענקי ועדיף שדר סנילי על פניי כאב ראש מהלך שנשמע כאילו הוא עוד שנייה נחנק ומת.