עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מי שתיקח את פלומיין בינואר תרוויח סופרסטאר.
יש לו סעיף שחרור מצחיק.
יש לו סעיף שחרור מצחיק.
חצי מיליון יורו, לא כזה מצחיק.
אבל הוא שחקן מעולה. עדיין הייתי רוצה לראות יותר ממנו.
בעיניי טאפוקו זה השם הכי מעניין בחדרה ולו באמת יש סעיף שחרור מצחיק. 100 או 300 אלף יורו, לא זוכר
אבל הוא שחקן מעולה. עדיין הייתי רוצה לראות יותר ממנו.
בעיניי טאפוקו זה השם הכי מעניין בחדרה ולו באמת יש סעיף שחרור מצחיק. 100 או 300 אלף יורו, לא זוכר
- ForeverRed
עדיין לא לגמרי אפוי.CrazyRed7 כתב:מי שתיקח את פלומיין בינואר תרוויח סופרסטאר.
יש לו סעיף שחרור מצחיק.
חושב שעוד מוקדם לו.
כשהוא יהיה ״אפוי״ הוא יעבור ישירות לליגה הצרפתית. אתה לא תעניין אותו.ForeverRed כתב: עדיין לא לגמרי אפוי.
חושב שעוד מוקדם לו.
אלה סוג הזרים שאנחנו צריכים לשים עליהם עין - רגע לפני הפריצה שלהם.
וניסו קיבל ממנו נוק אאוט בשבוע שעבר.ForeverRed כתב: גם אני, אבל זה לא קשור לנושא.
גם ניסו אביטן עולה עם ירין חסן, סלים עמאש ומוחמד אבו פאני, ועדיין משחק כדורגל יוזם.
לקרית שמונה של בכר לא היו שחקנים גדולים. הוא הפך אותם לכאלה.
לבכר אכן לא היה סגל נוצץ, אבל עדיין יותר טוב ממה שיש לאבוקסיס בבני יהודה.
חוץ מזה, בני יהודה קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה בליגה ומשחקת נהדר. לתחושתי "הבונקריסטיות" של אבוקסיס היא כבר סתם סטיגמה שרצים עליה בגלל המשחקים שלו מול הגדולות
הפועל יהוד עשו את זה בליגה של 2 נקודות לניצחון, במקרה של הפועל ת"א זה ממש משחק לרעתם.אורי אדום בנשמה כתב:
הפועל יהוד מודרנית, רק שהם ככל הנראה גביע לא יקחו...
- ForeverRed
לא חושב שמדובר בסטיגמה.bs war כתב:
וניסו קיבל ממנו נוק אאוט בשבוע שעבר.
לבכר אכן לא היה סגל נוצץ, אבל עדיין יותר טוב ממה שיש לאבוקסיס בבני יהודה.
חוץ מזה, בני יהודה קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה בליגה ומשחקת נהדר. לתחושתי "הבונקריסטיות" של אבוקסיס היא כבר סתם סטיגמה שרצים עליה בגלל המשחקים שלו מול הגדולות
בסיום העונה שעברה, כשכבר לא היה על מה לשחק, אבוקסיס המשיך עם הבונקר במקום להתחיל להינות מכדורגל.
זה אומר משהו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כי הוא השתחל לפלייאוף העליון והיה זנב לאריות... לא מדד.ForeverRed כתב: לא חושב שמדובר בסטיגמה.
בסיום העונה שעברה, כשכבר לא היה על מה לשחק, אבוקסיס המשיך עם הבונקר במקום להתחיל להינות מכדורגל.
זה אומר משהו.
אכן.delta7 כתב: הפועל יהוד עשו את זה בליגה של 2 נקודות לניצחון, במקרה של הפועל ת"א זה ממש משחק לרעתם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עדיף להתבזות כמו נתניה?ForeverRed כתב: לא חושב שמדובר בסטיגמה.
זה אומר משהו.
בני יהודה נתנה פלייאוף הרבה יותר מוצלח.
- ForeverRed
אתם לא מבינים את הכוונה.
אני מדבר על המשחקים האחרונים של העונה, אחרי שהמיקומים כבר נקבעו ולא נשאר על מה לשחק, רק לבוא ולהינות.
איזו סיבה יש לאבוקסיס לעלות למשחק חסר חשיבות נגד מכבי נתניה ולשחק בונקר שמוציא את החשק מכדורגל?
זה טבוע בו. אימון קבוצה גדולה זו תורה אחרת לחלוטין מחבורה צעירה ואפורה ללא אגו.
אם אני בעלים של קבוצה שזקוקה למאמן הוא כנראה הראשון שאני הולך עליו, אבל יש עליו חובת הוכחה ענקית.
אני מדבר על המשחקים האחרונים של העונה, אחרי שהמיקומים כבר נקבעו ולא נשאר על מה לשחק, רק לבוא ולהינות.
איזו סיבה יש לאבוקסיס לעלות למשחק חסר חשיבות נגד מכבי נתניה ולשחק בונקר שמוציא את החשק מכדורגל?
זה טבוע בו. אימון קבוצה גדולה זו תורה אחרת לחלוטין מחבורה צעירה ואפורה ללא אגו.
אם אני בעלים של קבוצה שזקוקה למאמן הוא כנראה הראשון שאני הולך עליו, אבל יש עליו חובת הוכחה ענקית.
אגב, תמאש עם צהוב חמישי והוא יעדר מולנו.
זה לא אותו בלם מעונה שעברה אבל זה בטח לא יכול להזיק.
זה לא אותו בלם מעונה שעברה אבל זה בטח לא יכול להזיק.
היה ברור שעוואד חייב לשחק במרכז, שמח בשבילו שסוף סוף מגיע מאמן שלא שם אותו באגף והוא בא על שכרו.
לא מעט זמן נשרף לו בנוער כדי להביא אליפות מטופשת ובעמדות לא לו, ילד מוכשר שעכשיו כשיש לו מאמן שמאמין בו ומשחק איתו במקום שלו זה הזמן שלו לקנות את המקום בהרכב גם לעונה הבאה.
לאבוקסיס אכן יש חובת הוכחה כקבוצה דומיננטית.
ייאמר לזכותו שהקבוצות תחתיו משחקות התקפות מעבר פשוט מצוין.
לקח גם לא מעט שחקנים צעירים והעיף את הקריירה שלהם למעלה, זה הכי מרשים אצלו.
מקווה בשבילו שכאשר הצ'אנס יגיע, הוא גם יקבל סבלנות כי לוקח לו כל עונה זמן להתניע.
בבני יהודה וסכנין זה פחות נורא, בקבוצה לאליפות פתיחה מהוססת יכולה בקלות להפוך למומנטום שלא פשוט לצאת ממנו.
לא מעט זמן נשרף לו בנוער כדי להביא אליפות מטופשת ובעמדות לא לו, ילד מוכשר שעכשיו כשיש לו מאמן שמאמין בו ומשחק איתו במקום שלו זה הזמן שלו לקנות את המקום בהרכב גם לעונה הבאה.
לאבוקסיס אכן יש חובת הוכחה כקבוצה דומיננטית.
ייאמר לזכותו שהקבוצות תחתיו משחקות התקפות מעבר פשוט מצוין.
לקח גם לא מעט שחקנים צעירים והעיף את הקריירה שלהם למעלה, זה הכי מרשים אצלו.
מקווה בשבילו שכאשר הצ'אנס יגיע, הוא גם יקבל סבלנות כי לוקח לו כל עונה זמן להתניע.
בבני יהודה וסכנין זה פחות נורא, בקבוצה לאליפות פתיחה מהוססת יכולה בקלות להפוך למומנטום שלא פשוט לצאת ממנו.
חייב להגיד שהמינוי של גוטמן היה הכרחי,נכון ובמקום.
אם יש מישהו שיכול לייצב אותם זה הוא.
יחד עם זאת,התגובות חסרות הפורופורציה בחסות אנשי החצר של הקבוצה אחרי נצחון על חדרה הם מביכות ביותר.
בואו.. כולה ניצחתם את הפועל חדרה וגם זה בחוואה.
אם יש מישהו שיכול לייצב אותם זה הוא.
יחד עם זאת,התגובות חסרות הפורופורציה בחסות אנשי החצר של הקבוצה אחרי נצחון על חדרה הם מביכות ביותר.
בואו.. כולה ניצחתם את הפועל חדרה וגם זה בחוואה.
לגבי גוטמן, החלטה טובה, ייצב אותם וישנה את המומנטום.
מה שאני שונא אצלו (בין השאר) זה כשהקבוצה מנצחת, זה בזכות האסטרטגייה (לא חס וחלילה הטקטיקה. טקטיקה זה לטפשים), אבל כשהיא מפסידה, זה בגלל דלא נשמעו להוראות, זו לא קבוצה של גוטמן וכו'
מה שאני שונא אצלו (בין השאר) זה כשהקבוצה מנצחת, זה בזכות האסטרטגייה (לא חס וחלילה הטקטיקה. טקטיקה זה לטפשים), אבל כשהיא מפסידה, זה בגלל דלא נשמעו להוראות, זו לא קבוצה של גוטמן וכו'
יוסי אבוקסיס מאמן גדול.
ראיתי את דולב חזיזה בכל המשחקים ששיחק בלאומית כשהיה מושאל.
השחקן הזה תחת אבוקסיס כאילו שחקן אחר. הזיה.
אבוקסיס מאמן גדול והיחידי כרגע בעל עמוד שדרה אמיתי.
ראיתי את דולב חזיזה בכל המשחקים ששיחק בלאומית כשהיה מושאל.
השחקן הזה תחת אבוקסיס כאילו שחקן אחר. הזיה.
אבוקסיס מאמן גדול והיחידי כרגע בעל עמוד שדרה אמיתי.