עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
חייבים לשים יד על מנור סולומון לעונה הבאה.
לעשות איזה עסקה עם הלוזונים שתסנדל אותם למכור אותו רק לנו.
לעשות איזה עסקה עם הלוזונים שתסנדל אותם למכור אותו רק לנו.
בני יהודה באמת נהדרים. עושים הכל כ"כ נכון ובתזמון מושלם.
יש להם מאמן נהדר, כמה ששנאתי אותו בתור שחקן, כך אני לאט לאט מעריך אותו יותר ויותר. גם מקצוען וגם עם חוט שדרה, עומד בהתחייבויות שלו והרבה נקודות זכות נרשמו לטובתו בלא מעט פנקסים בכך שלא "רץ" למשרות שהתפנו לאחרונה בקבוצות הגדולות (בית"ר, מכבי חיפה) ועמד בהסכם שלו בבני יהודה.הפועלעולה כתב:בני יהודה באמת נהדרים. עושים הכל כ"כ נכון ובתזמון מושלם.
אבוקסיס מקבע את עצמו אט, אט כמאמן שיהיה בעתיד (אם לא כבר) מהמובילים בכדורגל הישראלי.
המבחן שלו יהיה בקבוצה מובילה, יוזמת ועם לחץ להצלחות מיידיות.delta7 כתב: יש להם מאמן נהדר, כמה ששנאתי אותו בתור שחקן, כך אני לאט לאט מעריך אותו יותר ויותר. גם מקצוען וגם עם חוט שדרה, עומד בהתחייבויות שלו והרבה נקודות זכות נרשמו לטובתו בלא מעט פנקסים בכך שלא "רץ" למשרות שהתפנו לאחרונה בקבוצות הגדולות (בית"ר, מכבי חיפה) ועמד בהסכם שלו בבני יהודה.
אבוקסיס מקבע את עצמו אט, אט כמאמן שיהיה בעתיד (אם לא כבר) מהמובילים בכדורגל הישראלי.
הפועל תל אביב וה0-0 האלה זה משהו הזוי
מסכים, אבל מאלו שאינם מאמנים באחת מהגדולות הוא לדעתי בעל הסיכויים הגדולים ביותר להצליח.CrazyRed7 כתב: המבחן שלו יהיה בקבוצה מובילה, יוזמת ועם לחץ להצלחות מיידיות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפועל יהוד מודרנית, רק שהם ככל הנראה גביע לא יקחו...CrazyRed7 כתב:הפועל תל אביב וה0-0 האלה זה משהו הזוי

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שווה לשים עין על סורו. עד לא מזמן היה נראה כמו עוד שחקן סביר שהגיע לליגה, אבל במחזורים האחרונים הוא אדיר.
תפס גם את העין שליCrazyRed7 כתב:שווה לשים עין על סורו. עד לא מזמן היה נראה כמו עוד שחקן סביר שהגיע לליגה, אבל במחזורים האחרונים הוא אדיר.
אהבתי איך שאוהדי הפועל ת"א שורקים בוז לשוער רעננה שבדקה 87 התחיל לבזבז זמן (כמו שהשוער שלהם בזבז אצלנו מדקה 10)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שועה זה שחקן שהייתי מביא מחר.CrazyRed7 כתב:שווה לשים עין על סורו. עד לא מזמן היה נראה כמו עוד שחקן סביר שהגיע לליגה, אבל במחזורים האחרונים הוא אדיר.
איזה שחקן.
מדברים פה על מנור סולומון כעל יוסי בניון הבא ובנתיים הוא נראה הבטחה ענקית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמו כל מאמן צעיר. גם על בכר זה נאמרCrazyRed7 כתב: המבחן שלו יהיה בקבוצה מובילה, יוזמת ועם לחץ להצלחות מיידיות.
- ForeverRed
הקבוצה של בכר שיחקה כדורגל יוזם.bs war כתב:
כמו כל מאמן צעיר. גם על בכר זה נאמר
של אבוקסיס ממש לא.
אבוקסיס עולה כל שבוע עם דניאל פלשר, דן מורי, שי קונסטנטיני, יובל אשכנזי, דולב חזיזה ומתן בלטקסה בהרכב. מה אתם מצפים לראות מהם טיקי טקה?ForeverRed כתב: הקבוצה של בכר שיחקה כדורגל יוזם.
של אבוקסיס ממש לא.
משחק בהתאם לכלים שיש לו ועושה את זה מעולה. איך יתאים את עצמו למועדון גדול, זה נוכל לדעת רק אם יקבל את ההזדמנות. אבל אם אני בעלים של קבוצה גדולה בארץ שמחפשת מאמן, אני לגמרי מהמר עליו לפני שאני הולך לכל מיני רוני לוים וגוטמנים
- ForeverRed
גם אני, אבל זה לא קשור לנושא.bs war כתב:
אבוקסיס עולה כל שבוע עם דניאל פלשר, דן מורי, שי קונסטנטיני, יובל אשכנזי, דולב חזיזה ומתן בלטקסה בהרכב. מה אתם מצפים לראות מהם טיקי טקה?
משחק בהתאם לכלים שיש לו ועושה את זה מעולה. איך יתאים את עצמו למועדון גדול, זה נוכל לדעת רק אם יקבל את ההזדמנות. אבל אם אני בעלים של קבוצה גדולה בארץ שמחפשת מאמן, אני לגמרי מהמר עליו לפני שאני הולך לכל מיני רוני לוים וגוטמנים
גם ניסו אביטן עולה עם ירין חסן, סלים עמאש ומוחמד אבו פאני, ועדיין משחק כדורגל יוזם.
לקרית שמונה של בכר לא היו שחקנים גדולים. הוא הפך אותם לכאלה.