דגו הפך בין לילה מאנצ׳לוטי לירון הוכנבוים.
יהיה מסקרן לראות מה שחר ואלברמן יעשו, מצד אחד האמינו בדגו כשזה היה הכי לא פופולרי בעולם ולפרקים הוא גם באמת עשה יופי של עבודה ומצד שני עונה ללא תארים ובכר אחד חופשי שמאוד מפתה...
לא מסכים בכלל.ForeverRed כתב: ↑03 אפריל 2024, 22:21לא מסכים שהעונה של דגו גדולה.
אמרתי את זה גם קודם.
כמו שקטלו אותו יתר על המידה, כך גם האדירו שלא לצורך.
במועדון שואפי הגז לא קיים המושג שנקרא פרופורציה.
היום כבר שמעתי כמה שהעלו את ברדה כמחליף
אני חושב שההפסד הזה דווקא טוב להם.
יעיפו את דגו, יחזירו את בכר שיעדיף אותם על הנבחרת.
בטווח הארוך זה ישתלם להם.
זוכר שלפני חודש-חודשיים אמרתי לך שסיום רע של העונה יהרוס הכל לדגו?
אני שומע מאוהדי מכבי חיפה דברים הפוכים.Red Tiger כתב: ↑04 אפריל 2024, 07:42בכר לא יחזור למכבי חיפה,על מה אתם מדברים?
חזרה של בכר משמעותה עזיבה של אלברמן ואלברמן דמות חזקה מאוד בחיפה.
הבעיה של דגו וראיתי את זה אתמול במסיבת עיתונאים היא העובדה שהוא עדיין בשלב של ״עשו לי טובה״ ומתנהג כמו חתלתול פחדן.
וואלה עשה אחלה עונה,בניגוד לקבוצות שלקחו שושלות ואז התפרקו,מכבי חיפה לא התפרקה,עשתה אחלה עונה באירופה.
לפרקים שיחקה את הכדורגל היפה בארץ,הפציעות והעומס הכריעו.
אם אני דגו בן דור הזין הזה מקבל כסא לראש,הוא נותן שיזלזלו בו.
מסכים כמעט עם כל מילה, חוץ מהעניין של להחזיר את בכר.הפועלעולה כתב: ↑03 אפריל 2024, 23:27זוכר שלפני חודש-חודשיים אמרתי לך שסיום רע של העונה יהרוס הכל לדגו?
ככה זה כאן, זוכרים רק את הסוף. מוצדק או לא, התנודתיות הזאת מגעילה ומובילה לשיח רעיל ומטומטם שמבוסס אך ורק על תוצאות.
לראות את העיתונאים החארות של חיפה דורשים מדגו להתפטר במסע"ת דקה אחרי המשחק... איכס.
דגו לא נכשל העונה. לא הצליח אבל גם לא נכשל. כישלון זה אבוקסיס וצרפתי, בסה"כ הוא עשה לא מעט דברים טובים.
במכבי חיפה היו מוכנים לזרוק עליו את הקבוצה אחרי 3 אליפויות וצ'מפיונס כלומר שמאמינים בו ובפוטנציאל שלו. הם צריכים להשאיר אותו אלא אם כן יש להם אופציה להחזיר את בכר.