מעלילות מליקסון: עובר לולנסיאן בצרפת
Re: מעלילות מליקסון בקראקוב: בישול בגביע לא הספיק, נבחרת פולין?
איזה בישול ענק של מאור!! 2-0 ויסלה..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
סיכום המשחק:
פספוס ענק של ויסלה.
דקה 12 1-0 לויסלה משער של גנקוב (מאור לא מעורב בגול).
דקה 33 פנדל לקורונה נעדף ע"י השוער של ויסלה עדיין 1-0.
דקה 51 ויסלה מחמיצה פנדל משלה.
דקה 55 ויסלה נותרת בעשרה שחקנים אחרי מכות באמצע (חנק שחקן יריב, צהוב שני).
דקה 65 המהלך של המשחק! מליקסון מקבל כדור באמצע המגרש ורץ להתקפה, עובר שחקן באלגנטיות פורץ לרחבה קצת שמאלה מהשער ומכניס כדור רוחב שגנקוב (עם השני שלו) מול שער ריק לא יכול להחמיץ 2-0 לויסלה.
דקה 68 אחרי עירבוביה ברחבה קורונה מצמקת ל 2-1.
דקה 78 מליקסון פורץ מצד שמאל וסוחט את העבירה (מלך המוכשלים במשחק -6 עבירות) אשר גוררת כרטיס צהוב שני והרחקה לשחקן של קורונה, 10 מול 10!
דקה 89 מליקסון מוחלף (אולי להעביר זמן)
דקה 90 השופט מוסיף 4 דקות.
דקה 93 כדור חופשי של קורונה מ 23 מטר, הכדור עובר את החומה, השוער עומד לעצור את הכדור אבל שחקן של ויסלה שעומד בדרך נוגח בכדור שמשנה כיוון לפינה השניה ולרשת 2-2 דרמתי!
שריקת הסיום: 2-2
פספוס ענק של ויסלה.
דקה 12 1-0 לויסלה משער של גנקוב (מאור לא מעורב בגול).
דקה 33 פנדל לקורונה נעדף ע"י השוער של ויסלה עדיין 1-0.
דקה 51 ויסלה מחמיצה פנדל משלה.
דקה 55 ויסלה נותרת בעשרה שחקנים אחרי מכות באמצע (חנק שחקן יריב, צהוב שני).
דקה 65 המהלך של המשחק! מליקסון מקבל כדור באמצע המגרש ורץ להתקפה, עובר שחקן באלגנטיות פורץ לרחבה קצת שמאלה מהשער ומכניס כדור רוחב שגנקוב (עם השני שלו) מול שער ריק לא יכול להחמיץ 2-0 לויסלה.
דקה 68 אחרי עירבוביה ברחבה קורונה מצמקת ל 2-1.
דקה 78 מליקסון פורץ מצד שמאל וסוחט את העבירה (מלך המוכשלים במשחק -6 עבירות) אשר גוררת כרטיס צהוב שני והרחקה לשחקן של קורונה, 10 מול 10!
דקה 89 מליקסון מוחלף (אולי להעביר זמן)
דקה 90 השופט מוסיף 4 דקות.
דקה 93 כדור חופשי של קורונה מ 23 מטר, הכדור עובר את החומה, השוער עומד לעצור את הכדור אבל שחקן של ויסלה שעומד בדרך נוגח בכדור שמשנה כיוון לפינה השניה ולרשת 2-2 דרמתי!
שריקת הסיום: 2-2
מה ההפרש בצמרת? וכמה משחקים נשארו?
- clark kent
- יצירת קשר:
בסיום המחזור ה 21 (מתוך 30, שם אין את השטויות של לוזון) ההפרש הוא 6 נקודות (לפני המשחק היה 8).niv1 כתב:מה ההפרש בצמרת? וכמה משחקים נשארו?
נשארו עוד 9 משחקים.
שבוע הבא משחק ביתי מול הקבוצה שבמקום השביעי (GKS Bełchatów) בשישי 15/4 בשעה 21:00.
ולקינוח הבישול של מליקסון היום.
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=ccu7qI7 ... r_embedded[/BBvideo]
בס"ד
clark kent תודה על כל העדכונים.
בישול יפיפה של מליקסון,שימשיך לעשות חיל.
מלך
clark kent תודה על כל העדכונים.
בישול יפיפה של מליקסון,שימשיך לעשות חיל.
מלך

מאור בנבחרת המחזור של פולין:
https://one.co.il/Article/177896.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/177896.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה סיפור מדהים ההצלחה שלו שם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
איך שהוא חתם שם אמרתי שהוא יגיע לבונדסליגהניב כתב:איזה סיפור מדהים ההצלחה שלו שם.
פולין וגרמניה קרובות המון שחקנים פולנים משחקים בגרמניה
אני צופה שהוא יעבור לאיזה קבוצה בגרמניה
זה שי !

Re: מעלילות מליקסון בקראקוב: שוב בנבחרת החזור
ליאור תודה על המידע והעידכונים.
מקווה שמאור ימצא מהר מאוד את מקום בקבוצה מליגה יותר בכירה כי נכון לעכשיו הוא מוכיח שהליגה הפולנית פשוט קטנה עליו.
מקווה שמאור ימצא מהר מאוד את מקום בקבוצה מליגה יותר בכירה כי נכון לעכשיו הוא מוכיח שהליגה הפולנית פשוט קטנה עליו.
הפועל אני כבר משתגע
- The red one
הסיפור שלו לא ממש מדהים. הרמה בפולין מבחינה מקצועית נמוכה ושוות ערך לרמה כאן. לא היה ספק שהוא יצליח להתברג שם במידה והאופי שלו והריחוק מהבית יתנו לו את זה. אותו דבר עם בירם כיאל, שעבר לקבוצה חזקה בליגה חלשה מאוד על הנייר, ותוך חצי עונה שיחק שם קפטן.
המבחנים האמיתים שלהם יהיו בליגות גדולות, לדוגמת אלמוג כהן, שעבר לשחק בקבוצה בינונית בבונדסליגה אבל הוא אחד מעמודי התווך בעונה הנהדרת שלה או יוסי ששיחק בליברפול ונחשב שם אחרי כמה עונות ל'שחקן בית'. אלה הישגים ראויים. שמאור יגיע לבונדסליגה ויצליח שם, אז כולם (כולל אני) יאכלו את הכובע, כי זה באמת עולם אחר.
לא שאני ממעיט במה שמאור עושה בפולין, אבל יש לו דרך לעבור כדי באמת להוכיח את עצמו לכולם.
המבחנים האמיתים שלהם יהיו בליגות גדולות, לדוגמת אלמוג כהן, שעבר לשחק בקבוצה בינונית בבונדסליגה אבל הוא אחד מעמודי התווך בעונה הנהדרת שלה או יוסי ששיחק בליברפול ונחשב שם אחרי כמה עונות ל'שחקן בית'. אלה הישגים ראויים. שמאור יגיע לבונדסליגה ויצליח שם, אז כולם (כולל אני) יאכלו את הכובע, כי זה באמת עולם אחר.
לא שאני ממעיט במה שמאור עושה בפולין, אבל יש לו דרך לעבור כדי באמת להוכיח את עצמו לכולם.
- clark kent
- יצירת קשר:
וכרגיל הגענו לסוף השבוע, היום המשחק מול GKS Bełchatów(בלחוט), החל מהשעה 21:00, כשיהיה לי קישור למשחק אני אעלה אותו מיידית.
https://trgoals.info/ch2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- יצירת קשר:
https://www.online-sport.tv/en/watch/Wi ... hatow-3163" onclick="window.open(this.href);return false;
פועל לי השידור בחמצית השנייה בדיוק כשהכרוז צועק מאורררר והקהל עונה מליקסוןןןןןן
לא ראיתי ת'שער :/
לא ראיתי ת'שער :/