ForeverRed כתב:קצת חורה לי שאף אחד לא עולה להציג את הצד שלנו בתקשורת.
הנציגים של רעננה עולים כל אחד בתורו ומכפישים את אלונה ואת המועדון.
איפה הדובר שלנו שיסתום להם את הפה?
לא חושב שצריך לעלות לשידור.
זה אוטומטית ממתג אותנו כצד המתגונן.
ואל דאגה, עוד שנה נקנה שחקן מרעננה במחיר שרק 2 קבוצות נוספות בליגה יכולות ולא רוצות ואז אשר אלון יעלה לשידור ויגיד שתענוג לעשו. עסקים עם אלונה.
הכל פה עסקי.
מוכן להתערב שהבעיה היחידה של אשר אלון היא שהוא לא הספיק להחתים את שבתאי על חוזה ואז למכור לנו אותו בקיץ.
izguy83 כתב:
לא חושב שצריך לעלות לשידור.
זה אוטומטית ממתג אותנו כצד המתגונן.
ואל דאגה, עוד שנה נקנה שחקן מרעננה במחיר שרק 2 קבוצות נוספות בליגה יכולות ולא רוצות ואז אשר אלון יעלה לשידור ויגיד שתענוג לעשו. עסקים עם אלונה.
הכל פה עסקי.
מוכן להתערב שהבעיה היחידה של אשר אלון היא שהוא לא הספיק להחתים את שבתאי על חוזה ואז למכור לנו אותו בקיץ.
על זה אין חולק.
אפילו יו"ר רעננה שעלה לשידור זרק בין כל גיבוב הקשקושים שלו ש"אפשר לפתור את זה בעשר דקות של שיחה".
אותי לא מעניין מרעננה ובטח לא מאשר אלון.
חבל לי שאנחנו מצטיירים רע בניגוד לאמת.
אופירה כהרגלה מזיינת את השכל.
גם מכבי מעלים אחת לשנה שחקן שלהם לשידור.
אף אחד מהצוות המקצועי וההנהלה לא מדבר שם וברדיו לא מפסיקים לדבר עליהם.
ולגבי ברקוביץ,שימשיך להתעסק בנשים של חברים שלו ויעזוב אותנו בשקט.
בכלל כל טון הדיבור שלו על אלונה מריח מסריח.
"אני הסוכן של השחקן וכשיש הצעה ממועדון כמו באר שבע והוא לא תחת חוזה אני תמיד אדחוף אותו ללכת לשם. אמרתי לו, שיכול להיות שלא יצא לו עוד פעם לשחק מול איצטדיון מלא ולרוץ לתארים"
Totti כתב:
אתה עוד לא מבין את התפקידים של כל אחד בהצגה, תעשה שיעורי בית ותחזור לכתוב כאן
הבנתי כבר, אשר אלון סיכם בעל פה עם יובל שבתאי, דודו דהאן קפץ ועכב את החתימה על ההסכם כי ליובל שבתאי יש עוד הצעות מקבוצות אחרות ובסוף הוא חתם אצלנו.
שזה קורה פעם אחת אני מחליק, פעם שנייה זה מחשיד....
מצטער שההתנהלות של דודו דהאן לא מוצאת חן בעיניי...
דר אדום בנשמה כתב:
הבנתי כבר, אשר אלון סיכם בעל פה עם יובל שבתאי, דודו דהאן קפץ ועכב את החתימה על ההסכם כי ליובל שבתאי יש עוד הצעות מקבוצות אחרות ובסוף הוא חתם אצלנו.
שזה קורה פעם אחת אני מחליק, פעם שנייה זה מחשיד....
מצטער שההתנהלות של דודו דהאן לא מוצאת חן בעיניי...
לא לא לא, אתה לא מבין.
דודו דהאן הוא סוכן שחקנים- המחוייבות האחת והיחידה שלו היא לשחקן שלו. לא לאלונה, לא לאשר ולא לחואן לפוארטה. הוא סוכן שחקנים!
איש מכירות. התפקיד שלו לדאוג לשחקן ולהרוויח עמלות. השחקן "מפקיד" אצלו את המנייה והוא אמור להשקיע. מבחינתי, הרווח המקסימלי בבאר שבע, גם כלכלית, גם תדמיתית ובעיקר מקצועית ולפי זה הוא עובד. אם בחיפה היו מציעים משהו יותר טוב, שבתאי היה בחיפה.
דודו דהאן הוא סוכן שחקנים- המחוייבות האחת והיחידה שלו היא לשחקן שלו. לא לאלונה, לא לאשר ולא לחואן לפוארטה. הוא סוכן שחקנים!
איש מכירות. התפקיד שלו לדאוג לשחקן ולהרוויח עמלות. השחקן "מפקיד" אצלו את המנייה והוא אמור להשקיע. מבחינתי, הרווח המקסימלי בבאר שבע, גם כלכלית, גם תדמיתית ובעיקר מקצועית ולפי זה הוא עובד. אם בחיפה היו מציעים משהו יותר טוב, שבתאי היה בחיפה.
הוא צד ג', אי אפשר לבוא אליו בטענות בשום שלב
זהו שהוא לא צד ג', הוא מייצג של צד ב'...
בכל מקרה בוא נעזוב את הדיון הזה בצד לא באלי להתווכח איתך שוב אני גם ככה מעוצבן באופן כללי בלי שום קשר אלייך ואני רוצה לעבור למישהו שבאלי לשים אותו בבית אבות ואני מדבר על שלמה שרף, אין לי כוח לשמוע אותו כבר, הבנאדם הזה נשמע כאילו הוא עוד שנייה מת די שיפרוש כבר...
אני מעדיף כבר לשמוע את מוטי איווניר...