לא הגזמתי רוני.delta7 כתב: הגזמת, אחי.
מי שמחפש בלאגן ומהומות שימות שם, אין לי רחמים עליו.
ההתנהגות שלהם באמסטרדם ובבלגיה היא המכות שיקבלו אוהדים ישראלים על לא עוול בכפם בשוויץ או בצכיה.
לא הגזמתי רוני.delta7 כתב: הגזמת, אחי.
לפיסקה הראשונה - עדיין לא מסכים.Totti כתב:
לא הגזמתי רוני.
מי שמחפש בלאגן ומהומות שימות שם, אין לי רחמים עליו.
ההתנהגות שלהם באמסטרדם ובבלגיה היא המכות שיקבלו אוהדים ישראלים על לא עוול בכפם בשוויץ או בצכיה.
הלכת רחוק , רחוק מאוד טוטי.Totti כתב:אני מת על ה-"אכלו לי שתו לי" של אוהדי ביתר, אני חי איתם כבר 6 שנים.
קיללתם את עבאד? הוא נישק את האדמה אחרי גול.
קיללתם את אבו עביד? עשה לנו ז**
הורידו לכם נקודות? כי אנחנו ביתר
וכו וכו וכו...
כל היום אכלו לי שתו לי...
אבל בסוף שרים "הנה היא עולה...הגזענית של המדינה", עוקרים כסאות בכל מגרש שני ונוסעים לאמסטרדם עם כובעי גרב על הפנים כמו חיילים במחלקה של אבו באכר אל בגדאדי.
אז אומר כאן משהו קשה, מצידי היו חוזרים בארונות, 500 ארונות בנתבג.
מי שנוסע לראות כדורגל כמו למלחמה, שימות- יהודי, ערבי, ישראלי או סרבי.
ולעניין טביב, הוא נוכל, אבל שם כסף מהבית ומשלם בבית הדין חצי מיליון דולר בעונה בשביל חבורת ילדי כאפות מזדיינים
פה אתה צודק.. כשיעשו עלינו לינץ׳ בשוויץ בגלל הערסים המטומטמים האלה אנשים ידברו אחרת. וזה לא סותר את מה שאמרתי אתמול על הלינץ׳ התקשורתי (אומר מראש)Totti כתב:הלכתי רחוק??
כשתקבל מכות באירופה בגלל כמה מזדייינים שבאו להראות לבלגים מי אלה אוהדי ביתר תחזור ותספר לי איך היה.
מסתובבים ברחובות אמסטרדם ושרלואה ושרים "מוחמד מת" ו-"מוות לערבים", תולים דגלי ישראל באתרי תיירות מקומיים, הולכים ברחובות עם כובעי גרב על הפנים כמו כנופיית טרור...חיפשו בלאגן, מצאו בלאגן ועשו על הדרך שירות רע לכדורגל הישראלי ולמדינת ישראל ואל תתחילו עם הבלבולי מוח על היוונים והסרבים והקוזקים...לא זכור לי שרדפו אותם ביבשת הזו וגזזו להם את הפאות...
דע מי אתה ומה המקום שלך על הכדור הזה, אתה יהודון קטן ומושתן שאף אחד לא סובל, תבוא צנוע, תנסה לשנות את הסטיגמה, לפחות במיקרו ותחזור למדינה שלך בטוח ושלם...
רצוי בלי חמש חתיכות ברשת,
אבל "פירו זה לא פשע", מממ בסדר.
לא אוהב את עניין ארונות הקבורה אבל מסכים איתך בפאן הכלליTotti כתב:הלכתי רחוק??
כשתקבל מכות באירופה בגלל כמה מזדייינים שבאו להראות לבלגים מי אלה אוהדי ביתר תחזור ותספר לי איך היה.
מסתובבים ברחובות אמסטרדם ושרלואה ושרים "מוחמד מת" ו-"מוות לערבים", תולים דגלי ישראל באתרי תיירות מקומיים, הולכים ברחובות עם כובעי גרב על הפנים כמו כנופיית טרור...חיפשו בלאגן, מצאו בלאגן ועשו על הדרך שירות רע לכדורגל הישראלי ולמדינת ישראל ואל תתחילו עם הבלבולי מוח על היוונים והסרבים והקוזקים...לא זכור לי שרדפו אותם ביבשת הזו וגזזו להם את הפאות...
דע מי אתה ומה המקום שלך על הכדור הזה, אתה יהודון קטן ומושתן שאף אחד לא סובל, תבוא צנוע, תנסה לשנות את הסטיגמה, לפחות במיקרו ותחזור למדינה שלך בטוח ושלם...
רצוי בלי חמש חתיכות ברשת,
אבל "פירו זה לא פשע", מממ בסדר.
מה חשבת???הפועלעולה כתב:וכמובן שמירי רגב, שרת הספורט הנהדרת שלנו שבכמה חודשי פעילות הספיקה לעשות לעצמה ובעיקר לנו רק בושות, יוצאת באמירה לפנתאון שאלו היו רק 7-15 אוהדים.
ואתה יודע מה הבעיה? שזה לא יקרה.זה שי ! כתב:יש לי המון חברים אוהדי ביתר שנים והם רושמים פוסטים בפייסבוק כמו גנבו לנו תקבוצה , די מרחם על הקהל השפוי שם , אבל התחילו להבין שאם לא תגיע מלחמה נגד אותם אוהדים המועדון הזה לא ישרוד הרבה זמן
זה שי !
!אדום זקן כתב:לא יעשו כלום.
כמו שזה התחיל בתרועה,כך גם זה יסתיים בקול ענות חלושה.
במקרים הללו צריך לטפל חדים כמו תער,מבלי לזגזג.
ברגע שאתה שומע את שרת הספורט אומרת שזה קומץ,כאן מוכשרת הקרקע להניח לעניין לחלוף.
אם רוצים מטפלים בעניין ב5 דקות,הבעיה שלא רוצים.
dor69 כתב: בכלל עם כמה שלה פאמיליה היא המיץ של ה*** התקשורת פה לא אובייקטיבית באופן מעורר בחילה... לא היו חסרים מקרי פירוטכניקה של הישראליות בארץ ובחול אבל רק על בית״ר העליהום פה חזק בקטע מגעיל. (לא שהם התגלמות הטוב כן? מי שעוקב פה אחרי התגובות שלי יודע שאני שונא בית״ר וממש לא מתלהב מפירו ככה שאפשר לחסוך תגובות מתייפייפות)