כל אחד יכול להיות מאמן הפועל
Re: כל אחד יכול להיות מאמן הפועל
ניב, לפני גוטמן אף אחד לא חלם בכלל שהפועל ת"א תרוץ לאליפות במשך 3 שנים רצופות.
שוב אני אומר, חצי מ"הסגל הנוצץ" שאתה מדבר עליו זה שחקנים שהוא בנה מכלום..
שוב אני אומר, חצי מ"הסגל הנוצץ" שאתה מדבר עליו זה שחקנים שהוא בנה מכלום..
איזה חצי ואיזה נעליים.. צריך להיות מאמן אפס בשביל לא לקחת אליפות שיש לך בחוד את שכטר שהר ותמוז, שיש לך כנראה את השוער הכי טוב שהיה פה, שיש לך קישור נדיר עם זהבי ורמוט וידין..
תגיד את זה לנמני ואיונירniv1 כתב:איזה חצי ואיזה נעליים.. צריך להיות מאמן אפס בשביל לא לקחת אליפות שיש לך בחוד את שכטר שהר ותמוז, שיש לך כנראה את השוער הכי טוב שהיה פה, שיש לך קישור נדיר עם זהבי ורמוט וידין..
1. לנמני ולאיווניר בכלל לא היה סגל לדגדג את הסגל של הפועל..
2. שניהם צריכים לחזור למה שהם (יותר) טובים בו שזה להיות סוכן שחקנים ופרשן..
2. שניהם צריכים לחזור למה שהם (יותר) טובים בו שזה להיות סוכן שחקנים ופרשן..
ואם מדברים על מאמנים, אז גרנט,בין הבודדים שמגיע לו לאמן את הנבחרת, חתם בבלגרד.
שיהיה לו בהצלחה ושיחזור במהרה לליגה טובה יותר כי מגיע לו(בניגוד לכמה מאמנים שאחרי רבע הצלחה חושבים שהם מורניו ומזנקים על הנבחרת......)
שיהיה לו בהצלחה ושיחזור במהרה לליגה טובה יותר כי מגיע לו(בניגוד לכמה מאמנים שאחרי רבע הצלחה חושבים שהם מורניו ומזנקים על הנבחרת......)
להזכירך גרנט ירד ליגה בעונה שעברה לאחר שקיבל קרדיט מהבעלים לאורך כל העונה. ועם הנבחרת ב 2 קדנציות שהיה לו הוא הגיע בדיוק לאן שהגיעו כל המאמנים האחרים שאימנו את הנבחרת... כלום ושום דבר.niv1 כתב:ואם מדברים על מאמנים, אז גרנט,בין הבודדים שמגיע לו לאמן את הנבחרת, חתם בבלגרד.
גרנט נכשל בווסטאהם אין שום ספק... אבל אין שום מאמן שמתקרב לחצי מההשגים שלו.. הוא פאקינג חתום על העפלה היחידה בהיסטוריה של קבוצה לגמר ליגת האלופות שאפילו מוריניו שלדעת רוב האנשים המאמן הטוב בעולם לא הצליח לעשות זאת!
ובבית קשה מאוד שכלל 3 יריבות פיבורטיות עלינו, לא עלינו רק בגלל הפרש שערים.. עד עכשיו יותר קרוב מזה לא הגענו ממוקדמות באירופה..
ובבית קשה מאוד שכלל 3 יריבות פיבורטיות עלינו, לא עלינו רק בגלל הפרש שערים.. עד עכשיו יותר קרוב מזה לא הגענו ממוקדמות באירופה..
כשחבר'ה פה באתר אמרו על גוטמן שהוא מאמן גדול אז אתה אמרת: "מה אתם מחזיקים ממנו תראו איזה סגל היה לו בהפועל ת"א.." ועכשיו אפשר להגיד אותו הדבר בדיוק על גרנט. היה לו סגל מדהים בצ'לסי. והוא בסך הכל ניצח משחק אחד יותר ממוריניו בחצי הגמר זה לא עושה אותו למאמן הגדול בהסטוריה. שהוא יקח אליפות אירופה עם פורטו, וטריפל עם אינטר, ו 2 אליפויות עם צ'לסי אחרי 50 שנה שהקבוצה לא זכתה באליפות אז יהיה אפשר לדבר עליו ועל מוריניו באותה נשימה.niv1 כתב:גרנט נכשל בווסטאהם אין שום ספק... אבל אין שום מאמן שמתקרב לחצי מההשגים שלו.. הוא פאקינג חתום על העפלה היחידה בהיסטוריה של קבוצה לגמר ליגת האלופות שאפילו מוריניו שלדעת רוב האנשים המאמן הטוב בעולם לא הצליח לעשות זאת!
שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב את גרנט וחושב שהוא מאמן טוב. אבל גם לגוטמן מגיע הזדמנות בנבחרת ישראל.
אתה משווה את גרנט עם מוריניו, אני לא השוותי ואני לא ישווה בינהם כי גרנט בחיים לא יגיע לקרסוליים שלו.. רק ציינתי הישג אדיר שגוטמן בחיים לא יגיע אליו..
הקטע שלגוטמן היה סגל אדיר והוא עדיין יצא מתחת לחיפה(בנקודות) 3 שנים רצוף.. גרנט תמיד ניצל את מה שהביאו לו..אפילו את פורטסמות אחת החלשות שהיו בפריימר ליג הצליח להוביל עד לגמר גביע ולעשות תוצאות טובות יחסית לסגל הצנוע של הקבוצה שהיו לו משחקים עם רק 3 מחליפים..
הקטע שלגוטמן היה סגל אדיר והוא עדיין יצא מתחת לחיפה(בנקודות) 3 שנים רצוף.. גרנט תמיד ניצל את מה שהביאו לו..אפילו את פורטסמות אחת החלשות שהיו בפריימר ליג הצליח להוביל עד לגמר גביע ולעשות תוצאות טובות יחסית לסגל הצנוע של הקבוצה שהיו לו משחקים עם רק 3 מחליפים..
איזה מאמן תותח באמת צריך להיות ענק בשביל לא לנצח את אזרביגאן, באמת צריך להיות תותח בשביל לדרדר נבחרת כמו ישראל למקום 80 בעולם, באמת צריך להיות מזן מיוחד בשביל לא לנצח בשום משחק שלך בתור מאמן נבחרת..RedRock כתב:ניב, בזה הטופיק הוכחת לי - אין לך מושג.
אלי גוטמן הוא זן נדיר ומאמן ענק. מהבודדים בארץ שאפשר לקרוא להם 'מאמנים'.
BS, בדיוק מה שחשבתי בעניין שירזי. פשוט מדהים איך כישלון מוחלט בעצם משנה לו את כל כיוון הקריירה והוא מקבל על זה פרס בדמות ג'וב חלומותיו...
בסדר, לאט לאט תבינו את מה שאמרתי. גוטמן זה בלוף
"נבחרת כמו ישראל"niv1 כתב: איזה מאמן תותח באמת צריך להיות ענק בשביל לא לנצח את אזרביגאן, באמת צריך להיות תותח בשביל לדרדר נבחרת כמו ישראל למקום 80 בעולם, באמת צריך להיות מזן מיוחד בשביל לא לנצח בשום משחק שלך בתור מאמן נבחרת..
בסדר, לאט לאט תבינו את מה שאמרתי. גוטמן זה בלוף

גם מוריניו לא היה מצליח בנבחרת הזאת, בחייאת.
חותם לך שאם גוטמן מקבל את המפתחות ל- 3 קמפיינים הוא בונה פה נבחרת לתפארת. בשוויץ נתנו את האשראי להיצפלד, ביוון לריהאגל, והפכו מנבחרות פח למה שהן היום. ביום שיבינו את זה גם אצלנו נוכל למדוד פה מאמנים לאורך זמן.. עד אז שימשיכו להתרפק על אוסטריה.
תראה באיזה הקשר רשמתי "נבחרת כמו ישראל" ובאיזה הקשר אתה ענית.. שני דברים שוניםbs war כתב:
"נבחרת כמו ישראל"בכל מקום אחר בעולם כבר מזמן היו מפסיקים להציב יעד העפלה קבוע אחרי 42 שנה בלי טורניר.
גם מוריניו לא היה מצליח בנבחרת הזאת, בחייאת.
חותם לך שאם גוטמן מקבל את המפתחות ל- 3 קמפיינים הוא בונה פה נבחרת לתפארת. בשוויץ נתנו את האשראי להיצפלד, ביוון לריהאגל, והפכו מנבחרות פח למה שהן היום. ביום שיבינו את זה גם אצלנו נוכל למדוד פה מאמנים לאורך זמן.. עד אז שימשיכו להתרפק על אוסטריה.
מישהו דיבר על העפלה? אמרתי שנבחרת כמו ישראל לא צריכה להיות במקום 80 בעולם, זה פשוט בושה וביזיון. אי אפשר להצליח בנבחרת? אז יאללה בוא נפרק אותה גם ככה אי אפשר להצליח בה אתה אומר.. די לקשקש!! גם נבחרות חלשות מאיתנו כמו לטביה, רומניה ועוד העפילו לטורניר גדול!!
ולא לנצח את אזרביג'אן זה לא קשור להצלחה בנבחרת או לא, גם הנבחרת שמורכבת משחקני ליגה לאומית צריכה לנצח אותם! עובדה מאז שהתמנה עדיין אין לו נצחון, ירדנו למקום 80, לא נצחנו נבחרת של דייגים.. אבל הבעיקר שאתה חושב שהוא מאמן טוב..
אני כבר אמרתי שלדעתי עם גוטמן נסיים אפילו אחרי צפון אירלנד..
כן, בדרך הנוכחית שבה הולכים כבר 40 שנה, שבה כל מאמן שלא מצליח להעפיל מוגדר כ"נכשל" וברוב המקרים גם מפוטר- אי אפשר להצליח בנבחרת. גם שלמה שרף הביא את הנבחרת לשיא רק אחרי 7 שנים.niv1 כתב: תראה באיזה הקשר רשמתי "נבחרת כמו ישראל" ובאיזה הקשר אתה ענית.. שני דברים שונים
מישהו דיבר על העפלה? אמרתי שנבחרת כמו ישראל לא צריכה להיות במקום 80 בעולם, זה פשוט בושה וביזיון. אי אפשר להצליח בנבחרת? אז יאללה בוא נפרק אותה גם ככה אי אפשר להצליח בה אתה אומר.. די לקשקש!! גם נבחרות חלשות מאיתנו כמו לטביה, רומניה ועוד העפילו לטורניר גדול!!
ולא לנצח את אזרביג'אן זה לא קשור להצלחה בנבחרת או לא, גם הנבחרת שמורכבת משחקני ליגה לאומית צריכה לנצח אותם! עובדה מאז שהתמנה עדיין אין לו נצחון, ירדנו למקום 80, לא נצחנו נבחרת של דייגים.. אבל הבעיקר שאתה חושב שהוא מאמן טוב..
מגוטמן אני לא מצפה לכלום אחרי 5 משחקים ואפילו אחרי קמפיין. גם לא ממוריניו. כמו שאמרתי, מאמן נבחרת אני מוכן למדוד רק אחרי שתי קדנציות לפחות. גם טורקיה הפסידה באזרבייז'אן, גם בלגיה הוציאה שם רק תיקו. רק אצלנו "נגמר הקמפיין". היינו צריכים לנצח אתמול, מסכים, אבל תיקו שם בטוח לא הופך את גוטמן ל'בלוף'.
בלי ניצחון מאז שהתמנה? אני מזכיר לך ששיחקנו נגד שלוש נבחרות שהשתתפו ביורו (שתיים מהן גם הגיעו לרבע הגמר).
לגבי הדירוג העולמי, זה קשקוש שלא מייצג דבר. לפני הקמפיין של קשטן דירגו אותנו במקום 16...
מבחינתי הצלחה של גוטמן (ושל כל מאמן אחר) בנבחרת זה לקדם אותה. שבסוף הדרך (אחרי 2-3 קדנציות) נוכל לתת קצת פייט לנבחרות החזקות, לסיים אחריהן, אולי לגנוב מקום בפלייאוף. העפלה זה לא יעד ריאלי בשנים הקרובות.
ואני חותם לך שגוטמן יעמוד ביעדים האלה אם יקבל את ההזדמנות.
1. שוב אתה אי אפשר להצליח בנבחרת? אז בשביל מה יש אותה?! בוא נסגור אותה! אתה מדבר שטויות!!
2. לא צריך להיות מאמן מספר שנים את הנבחרת בשביל לנצח את הנמושה הזאת, נבחרת שהשחקן הכי טוב שלה הוא שחקן מחליף במילואים של האנובר. שהבלם שלה מועמד לקבוצה מליגה א אצלנו.
בשביל לנצח את האפסים האלו, גוטמן צריך להיות מאמן מספר שנים?!
3. תאמין לי שהדירוג יהיה משנה מאוד שבהגרלה הבאה (אם הנבחרת תמשיך ככה) תהיה בקבוצת האיכות החמישית..
4. אפשר לא לנצח, אבל לפחות לראות שיטה, לראות משהו, במזל אתמול לא הפסדנו לחבורת דייגים!! 6 משחקים גוטמן ניהל ובכולם ישראל נראתה על הפנים בלי שום שיטה!
העיקר אבל פותח עם ורמוט על חשבון בניון או עזרא ששבוע שלם תורגל בהרכב הראשון! בדיחה!
אני אשמח לגלות שאני טועה ופתאום הנבחרת תראה מהפוטנציאל שלה (ויש פה נבחרת כישרונית ביותר מה שרק מעצים את הכישלון) אבל כרגע זה לא נראה שזה הולך לקראת וכל משחק פשוט הולכים אחורה ברמה. בונקר מול דייגים?! זה פשוט עליבות
2. לא צריך להיות מאמן מספר שנים את הנבחרת בשביל לנצח את הנמושה הזאת, נבחרת שהשחקן הכי טוב שלה הוא שחקן מחליף במילואים של האנובר. שהבלם שלה מועמד לקבוצה מליגה א אצלנו.
בשביל לנצח את האפסים האלו, גוטמן צריך להיות מאמן מספר שנים?!
3. תאמין לי שהדירוג יהיה משנה מאוד שבהגרלה הבאה (אם הנבחרת תמשיך ככה) תהיה בקבוצת האיכות החמישית..
4. אפשר לא לנצח, אבל לפחות לראות שיטה, לראות משהו, במזל אתמול לא הפסדנו לחבורת דייגים!! 6 משחקים גוטמן ניהל ובכולם ישראל נראתה על הפנים בלי שום שיטה!
העיקר אבל פותח עם ורמוט על חשבון בניון או עזרא ששבוע שלם תורגל בהרכב הראשון! בדיחה!
אני אשמח לגלות שאני טועה ופתאום הנבחרת תראה מהפוטנציאל שלה (ויש פה נבחרת כישרונית ביותר מה שרק מעצים את הכישלון) אבל כרגע זה לא נראה שזה הולך לקראת וכל משחק פשוט הולכים אחורה ברמה. בונקר מול דייגים?! זה פשוט עליבות
אולי לנבחרת גוטמן לא מתאים למרות שמוקדם עדיין לשפוט (רק בישראל עושים סיכומים אחרי משחק אחד)niv1 כתב: תראה באיזה הקשר רשמתי "נבחרת כמו ישראל" ובאיזה הקשר אתה ענית.. שני דברים שונים
אבל בקבוצות שהוא אימן גוטמן עשה עבודה מצויינת , כאשר יש לו את השחקנים כל יום כנראה יותר קל להשריש את הפילוסופיה שלו.
על התואר האחרון של הפועל באר שבע גוטמן חתום , מאז שהוא השיג מקום רביעי (2003/2004) אף מאמן לא דיגדג את ההישג הזה אצלנו.
על האליפות היחידה בתולדותיה של הפועל חיפה אלי גוטמן חתום , מאז הם אפילו לא מתקרבים לזה.
בהפועל תל אביב מיותר לציין את ההישגים שהוא הביא , מלבד הליגה הוא שיחק בכבוד בצמפיונס ליג.ראיתי כמה נקודות אלישע לוי השיג באותו מפעל...לשחק שווה כוחות מול מעצמה כמו ליון זה לא דבר של מה בכך , לנצח קבוצה כמו בנפיקה זה הישג עצום.
גם בהפועל חיפה הוא ניצח את אייאקס , עבר משוכה תורכית , שיחק שווה כוחות מול ולנסיה שאז הייתה באותה רמה כמו ריאל מדריד.
להעביר ביקורת זה הכי קל בעולם , ראיתי את כל המאמנים ב 40 השנים האחרונות לאיזה הישגים הם הגיעו......
אנחנו מתלהבים משחקן שיוצא לשחק בחו"ל , רק שוחים שברוב המקרים השחקן מחמם את הספסל (במקרה הטוב) או גולש באייפון ביציע (במקרה הגרוע) , מה גם שרוב השחקנים לא מציגים רמה גבוהה בחו"ל לאורך זמן , גם מאור מליקסון יקירנו מגלה את זה עכשיו (ספסל).
גוטמן לא אשם שאין שחקנים ברמה גבוהה , גוטמן לא אשם שאין שחקני הגנה ברמה אירופית גבוהה.
אז נכון שגוטמן לא חף מטעויות , אבל מכאן לעד לזלזל באיכויותיו כמאמן זה כבר לא רציני.