בואו נסכים שבתרבות העידוד הם עושים בית ספר לכל קהל אחר במדינה.
על התוכן של העידוד הזה יש הרבה מחלוקות, כפי שראינו גם בתוך הקהל שלהם עצמם.
איכס,פשוט להקיא עליהם.
Re: איכס,פשוט להקיא עליהם.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לכל קהל יש כמה צדדים כפי שניתן לראות. עם זאת, להפועל ת"א יש גוש נפלא, מהטובים בארץ אבל גם גוש רקוב שאני לא בטוח שיש כמוהו בשאר הקבוצות בישראל.
העובדה שמדובר בקבוצה מת"א עם כוח בתקשורת מונע מהתקשורת לבצע בה לינץ בדיוק על דברים כאלה. רק לחשוב מה עשו לנו בשנה שעברה כשגיא עזורי חיפש להסיט את האש ממנו או לאוהדי בית"ר י"ם באחד מהמקרים.
העובדה שמדובר בקבוצה מת"א עם כוח בתקשורת מונע מהתקשורת לבצע בה לינץ בדיוק על דברים כאלה. רק לחשוב מה עשו לנו בשנה שעברה כשגיא עזורי חיפש להסיט את האש ממנו או לאוהדי בית"ר י"ם באחד מהמקרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נחמד לראות שהרוב בהפועל ת"א הוא שפוי, למרות שגם בטופיק הזה יש כמה ביטוים שרק בקהל של הפועל ת"א יכולים לבוא לידי ביטוי -
https://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=48421" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי מה שהבנתי, הטענות של אותם קיצונים היא שבגלל ההצלחה של הקבוצה שמשכה לקבוצה המון אוהדי הצלחות הם מנסים לייחד את עצמם דרך הקיצוניות. הם רואים בזה רק הומור שחור ולא מזיק (נו באמת). אפשר גם לראות לפי הכתיבה שרוב הקומץ מורכב מילדים.
ועדיין, הזדעזתי לאור העובדה שהרוב הכולל בקהל של הפועל ת"א חושב שהכנסת דגלי ישראל לשער 5 היא פרובקציה. הבנתי שבפעם האחרונה שמישהו ניסה לעשות את זה הוא זכה למכות מלא מעט אנשים. מדהים.
היום ניתן הדוגמא הטובה ביותר לדיון שתמנהל כאן כבר זמן רב. לאורך רוב הדקות מעודדים בטירוף עם שירים שכל כולם הפועל ת"א, אבל ברגע שהקהל של מכבי ת"א הגיע לנוקיה התחיל טריגר שגרם להם לחזור לכמה שירים דוחים.
קהל נפלא ועוצמתי, חבל שיש לו גרעין רקוב שמשפיע על לא מעט אוהדים.
https://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=48421" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי מה שהבנתי, הטענות של אותם קיצונים היא שבגלל ההצלחה של הקבוצה שמשכה לקבוצה המון אוהדי הצלחות הם מנסים לייחד את עצמם דרך הקיצוניות. הם רואים בזה רק הומור שחור ולא מזיק (נו באמת). אפשר גם לראות לפי הכתיבה שרוב הקומץ מורכב מילדים.
ועדיין, הזדעזתי לאור העובדה שהרוב הכולל בקהל של הפועל ת"א חושב שהכנסת דגלי ישראל לשער 5 היא פרובקציה. הבנתי שבפעם האחרונה שמישהו ניסה לעשות את זה הוא זכה למכות מלא מעט אנשים. מדהים.
היום ניתן הדוגמא הטובה ביותר לדיון שתמנהל כאן כבר זמן רב. לאורך רוב הדקות מעודדים בטירוף עם שירים שכל כולם הפועל ת"א, אבל ברגע שהקהל של מכבי ת"א הגיע לנוקיה התחיל טריגר שגרם להם לחזור לכמה שירים דוחים.
קהל נפלא ועוצמתי, חבל שיש לו גרעין רקוב שמשפיע על לא מעט אוהדים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:נחמד לראות שהרוב בהפועל ת"א הוא שפוי, למרות שגם בטופיק הזה יש כמה ביטוים שרק בקהל של הפועל ת"א יכולים לבוא לידי ביטוי -
הקיצוניות והטירוף מאז ומתמיד אפיינו את הקהל הזה, הרבה לפני שגרעין הקהל שלהם התרחב משמעותית בשנים האחרונות. המקרה עם הבן של אוברוב לדוגמא, היה לפני 16-17 שנה.
משה אוחיון כתב:ועדיין, הזדעזתי לאור העובדה שהרוב הכולל בקהל של הפועל ת"א חושב שהכנסת דגלי ישראל לשער 5 היא פרובקציה. הבנתי שבפעם האחרונה שמישהו ניסה לעשות את זה הוא זכה למכות מלא מעט אנשים. מדהים.
ברור פרובקציה, הרי מזה העשור האחרון שער 5 מעוטר מדי משחק בשלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", וביציע עצמו מתנוססים מדי פעם דגלי האויבת התורנית (כמו למשל דגלי טורקיה אז אחרי תקרית ה'מרמרה').
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתמול ראיתי האח הגדול לא יודע האם מדובר באוהדים שרופים או אמיתיים של אותם קבוצות
אבל אלעד הגמד למשל בדיוק כמו כל אוהדי הפועל חושב שהוא מושלם ..
לגבי הצלחה של קבוצה ישראלית באירופה כל קבוצה בארץ רוצה שקבוצה אחרת מישראל תעשה משהו באירופה תפתיע תביא משחק טוב
חוץ מ.. הפועל ת"א
מכבי באירופה גם בכדורסל גם בכדורגל הם מתים שינצחו אותם
גם ביתר
וגם חיפה
השנאה אצלהם הרבה יותר גדולה מהאהבה לקבוצה שלהם שלא תטעו
זה שי !
אבל אלעד הגמד למשל בדיוק כמו כל אוהדי הפועל חושב שהוא מושלם ..
לגבי הצלחה של קבוצה ישראלית באירופה כל קבוצה בארץ רוצה שקבוצה אחרת מישראל תעשה משהו באירופה תפתיע תביא משחק טוב
חוץ מ.. הפועל ת"א
מכבי באירופה גם בכדורסל גם בכדורגל הם מתים שינצחו אותם
גם ביתר
וגם חיפה
השנאה אצלהם הרבה יותר גדולה מהאהבה לקבוצה שלהם שלא תטעו
זה שי !

שי דבר בשם עצמך אחי.
אני שונא את מכבי ובית"ר בדם, כמה שהם מפסידות בליגה - באירופה אני רוצה שהם יפסידו פי 5!!
בכל העולם יש דבר כזה שנקרא יריבות ספורטיבית. משום מה רק במדינת ישראל ישר לוקחים את זה לכיוון שלילי כאילו מי שרוצה בכישלון של קבוצה כלשהי במסגרת בינלאומית אוטומטית הוא הופך לעוכר ישראל. חאלס עם הפטריוטיות בשקל וחצי הזאת.
אתה אשכרה חושב שאוהד פנרבחצ'ה, למשל, רוצה שגלאטאסריי יצליחו במסגרת אירופית? אם כן אז פשוט צא מהסרט הזה.
חוץ מזה תהיה בטוח שרוב אוהדי מכבי השפויים החזיקו לפני כמה חודשים אצבעות לשאלקה, ליון ובנפיקה.
אני שונא את מכבי ובית"ר בדם, כמה שהם מפסידות בליגה - באירופה אני רוצה שהם יפסידו פי 5!!
בכל העולם יש דבר כזה שנקרא יריבות ספורטיבית. משום מה רק במדינת ישראל ישר לוקחים את זה לכיוון שלילי כאילו מי שרוצה בכישלון של קבוצה כלשהי במסגרת בינלאומית אוטומטית הוא הופך לעוכר ישראל. חאלס עם הפטריוטיות בשקל וחצי הזאת.
אתה אשכרה חושב שאוהד פנרבחצ'ה, למשל, רוצה שגלאטאסריי יצליחו במסגרת אירופית? אם כן אז פשוט צא מהסרט הזה.
חוץ מזה תהיה בטוח שרוב אוהדי מכבי השפויים החזיקו לפני כמה חודשים אצבעות לשאלקה, ליון ובנפיקה.
אתה יודע מה ההבדל ..? שכל העולם שונא אותך במקום שניהיה ביחד נגד כולם אז יש פה כמה ששנואים ולא משנה להם הם רוצים שיפסידוChen כתב:שי דבר בשם עצמך אחי.
וכן מי שלא רוצה שקבוצה ישראלית תצליח הוא בנאדם מסריח
הם מיצגיים קודם כל את המדינה שלך .. לא כייף לך לראות דגל ישראל באנפילד לא כייף לך לראות דגל ישראל במינכן ?
אתה לא רוצה שקבוצות יותר טובות יגיעו לארץ ותאכל לראות אותם
אתה לא רוצה שיהיו יותר נציגות ישראליות באירופה ?
אני אף פעם לא משנה איזה קבוצה שיחקה באירופה כל עוד היא מייצגת את ישראל אני רוצה שהם ינצחו
אתה יודע מה אז תגיד לי שמכבי ת"א מנצחת בכדורסל קבוצה מאירופה או לוקחת את היוגוליג אתה לא תיהיה שמח ?
או הפועל ירשולים ? לא משנה מי ?
למה אתה רוצה שספורטאי ישראלי יצליח באולמפידה ?
זה שי !

אני באופן אישי די אוהב את הפועל ירושלים אז אני אשמח אם הם יצליחו באירופה.
אבל באמת שמעולם לא שמחתי באף ניצחון או זכייה של מכבי ת"א ביורוליג. שונא אותם מילדות, נגעל מהם. למה שאני פתאום אעודד אותם רק בגלל שהם משחקים בחו"ל? איפה יש חוק כזה?
בכלל כל הקטע הזה של "בואו כולם נהיה ביחד" זה הדבר הכי צבוע שיש.
נניח בנאדם ממש שונא את הפועל ת"א ואת איתי שכטר בפרט. עונה שלמה הוא לא מפסיק לקלל אותו, את אמא שלו ואת סבתא שלו. פתאום הוא מביא גול בצ'מפיונס ירים אותו על הכתפיים?
חאלס עם השטויות, או שאתה אוהב או שאתה שונא.
קבוצה ישראלית שמשחקת בחו"ל מייצגת קודם כל את עצמה! זה שיש אנשים בעם שבא להם לתפוס טרמפ על ההצלחה והפסטיבל התקשורתי זכותם להחליט שהקבוצה מייצגת גם אותם.
אבל אף אחד לא יכול להחליט בשביל בנאדם שהקבוצה השנואה עליו מייצגת אותו בחו"ל.
אבל באמת שמעולם לא שמחתי באף ניצחון או זכייה של מכבי ת"א ביורוליג. שונא אותם מילדות, נגעל מהם. למה שאני פתאום אעודד אותם רק בגלל שהם משחקים בחו"ל? איפה יש חוק כזה?
בכלל כל הקטע הזה של "בואו כולם נהיה ביחד" זה הדבר הכי צבוע שיש.
נניח בנאדם ממש שונא את הפועל ת"א ואת איתי שכטר בפרט. עונה שלמה הוא לא מפסיק לקלל אותו, את אמא שלו ואת סבתא שלו. פתאום הוא מביא גול בצ'מפיונס ירים אותו על הכתפיים?
חאלס עם השטויות, או שאתה אוהב או שאתה שונא.
קבוצה ישראלית שמשחקת בחו"ל מייצגת קודם כל את עצמה! זה שיש אנשים בעם שבא להם לתפוס טרמפ על ההצלחה והפסטיבל התקשורתי זכותם להחליט שהקבוצה מייצגת גם אותם.
אבל אף אחד לא יכול להחליט בשביל בנאדם שהקבוצה השנואה עליו מייצגת אותו בחו"ל.