שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
8red

Re: שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט

שליחה על ידי 8red »

אני אגיד לך על מה אנחנו בוכים - על זה שבמקום לשדר ביום ראשון בלילה משחק כמו יובה-נאפולי - להזכירך 2 קבוצות מצמרת הליגה האיטלקית, אנחנו שוב זוכים לקבל משחק של בארסה או ריאל נגד השד יודע מי, כשהדבר היחדי שלא ברור זה האם בארסה\ ריאל תגמור את המשחק הזה עם יותר או פחות מארבעה שערים לרשת היריבה. כל זה כשהמשחק מהליגה האיטלקית נדחק לשעה בילתי אפשרית ובדרך כלל עם קבוצות פחות אטרקטיביות.
וכמו שאמרתי גם בליגת האלופות הם ממשיכים לדחוף משחקים של בארסה וריאל במקום משחקים הרבה יותר מעניינים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

תעבור איש איש במדינה שאל אותם מה הם מעדיפים לראות משחק של ריאל/ברסה נגד קבוצת תחתית או יובה- נאפולי. אני חותם לך שיותר מ70% יגידו לך ריאל/ברסה

אז אתה לא יכול לשאול את כל המדינה אבל לך שאל נגיד בעבודה שלך תגיד לי מה אמרו לך..

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

אתה צודק ניר נמהאס לראות תערוץ הזה נהיה כבר בארסה tv 2

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

niv1 כתב:תעבור איש איש במדינה שאל אותם מה הם מעדיפים לראות משחק של ריאל/ברסה נגד קבוצת תחתית או יובה- נאפולי. אני חותם לך שיותר מ70% יגידו לך ריאל/ברסה

אז אתה לא יכול לשאול את כל המדינה אבל לך שאל נגיד בעבודה שלך תגיד לי מה אמרו לך..
אחרי שטיפת מוח כמו זאת שעושה כבר שנים ערוץ 5 מאז איבד את זכויות השידור על הכדורגל האנגלי - אז ברור שתהיה העדפה לשידור של בארסה \ ריאל נגד קבוצה זניחה.
וזה שיש לך אדם כמו נדב יעקבי שטורח לדחוף ולעשות יחסי ציבור למרכולתו - זה רק מוסיף.
אם הייתה אותה התייחסות כלפי הכדורגל האיטלקי, קרי זמן שידור הולם + יח"צ + אדם שמתמחה בכדורגל איטלקי בתוך המערכת בצורה שווה למה שמקבל הכדורגל הספרדי - סביר להניח שהכדורגל האיטלקי היה מתקבל בציבור בהרבה יותר אהדה.
גם הסטיגמה שהוציאו כמה מטומטמים שקוראים לעצמם פרשני וכתבי כדורגל בישראל שכביכול הכדורגל האיטלקי משעמם ואפור - עשתה את שלה למרות שבמציאות המצב שונה לגמרי.
אבל את הישראלי הממוצע אתה קונה במכנה משותף נמוך - תן לו לראות את בארסה תוקעת חמישייה בלי להזיע בכלל לאיזה קבוצה מאשר לראות משחק בליגה האיטלקית ששם צריך להפעיל קצת יותר שכל וטכניקה כדי להבקיע שער והרבה יותר מזה כדי למנוע אחד.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניר,
הרבה יותר נראה לי שנק' המוצא שלך (כמו של שאר המחזיקים פה בדעה זהה), היא העדפה אישית, קרי אהדת קבוצה. אתה לא יכול שלא לומר שהכדורגל הספרדי הרבה יותר חם ותוסס מזה האיטלקי, מה שהכי מדבר אל רוב אוהדי הכדורגל הנייטרלים בבית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ערוץ הספורט בכלל ניהיה בושה אחת גדולה .

מאז שעזבנו את הליגה הלאומית , היא עברה להיות משודרת ב5פלוס לייב , וכשיש משחקים מענינים בספרד (מלבד מאיורקה) הם גם מועברים ב5 פלוס לייב.

אפילו כדורגל צרפתי, ארגנטינאי כבר אין שם.

נשאר להם רק הספרדי וליגת האלופות.
וגם זה לאט לאט הם מאבדים כשאת שידורי הגביע הספרדי משדרים בצ'אטלון וגם כמה משחקי אלופות משודרים ב'ארלטון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אליק כתב:עושה להם טוב לראות 'נסים' פעם-פעמיים בשנה כשקבוצה כלשהי מצליחה לגנוב תיקו מריאל/בארסה...

וכמו בהזמנה מגיע אמש ריאל-אלמריה :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בהחלט בהזמנה.
תראה איך מתייחסים לתוצאה הזאת...'נס', 'הפתעת העונה' וכו'.

זה אומר הכל.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

ובשביל לזרוע לך מלח על הפצעים , כל שלישי החל מהיום בשעה 22:00תוכנית סיכום לליגה הספרדית עם אולפן וענינים סטייל ליגה משלנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הראל כתב:ובשביל לזרוע לך מלח על הפצעים , כל שלישי החל מהיום בשעה 22:00תוכנית סיכום לליגה הספרדית עם אולפן וענינים סטייל ליגה משלנו.
ומה דעתך על זה? :)
אם נניח בצד את האהדה לבארסה..

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

שזה מאוד מיותר ...

סתם תוכנית סיכום המחזור עם הוספה של כמה שטויות ,באמת מיותר.
תמונה

שלח תגובה