בלגאן אחד שלם...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
8red

Re: בלגאן אחד שלם...

שליחה על ידי 8red »

בסדר אליק, ראינו כמה מושג היה ויש לאהוד ברק ולשאול מופז - שני האנשים שאחראיים הרבה יותר למחדלים של מלחמת לבנון השנייה מעמיר פרץ.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:בסדר אליק, ראינו כמה מושג היה ויש לאהוד ברק ולשאול מופז - שני האנשים שאחראיים הרבה יותר למחדלים של מלחמת לבנון השנייה מעמיר פרץ.
חושב שמדובר בשלושה פוליטיקאים פתטיים שאין להם מושג ומחפשים רק כסא.

אבל עם כל הכבוד, ביום שפרץ יעשה אלפית ממה שעשו ברק ומופז לחוד למען בטחון מדינת ישראל נדבר.

ושוב בלי שום קשר לזה שברק שמאלני שמחפש כיסא ולזה שמופז סתם מחפש כיסא.

אני האחרון שיגן על ברק, בטח ובטח אחרי הבריחה הגדולה...

ובכל זאת - אני מנוע מלהשוות אותו למשבית הכי גדול שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם. וזה בערך הכל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בהמשך ישיר...
https://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=722630" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אליק כתב:אורי - למנוע מהאניות האלה לצאת מטורקיה ע"י תקלות שצה"ל צריך היה לבצע בהן מבעוד מועד - אופציה א'. להיות עם יד הרבה יותר קלה על ההדק, הם היו מתקפלים הרבה יותר מהר, עם פחות נפגעים משני הצדדים ובעיקר מה שחשוב - מהצד שלנו - אופציה ב'.
אני לא איש צבא ותיק אבל גם אני יודע שלכל תכנית יש 10 תכניות מגירה. כשראו שיש המון זועם של מחבלים על הסיפון העליון (ולא קשה לראות ממסוק בגובה של 10 מטרים) היו חייבים להפעיל תכנית אחרת שבטוח היתה קיימת ולא ללכת עם הראש בקיר - אופציה ג'.

נשמע כ"כ פשוט, קלי קלות - איך לא חשבו על זה באמת?...
הנחת היסוד היא ששר הביטחון והרמטכ"ל מבינים קצת יותר ממני וממך. ובכלל - חכם בדיעבד כולם יכולים להיות. מה שכן, אחרי שהוחלט על דרך הפעולה ההיא (100% הצלחה עד אז, אגב..), כבר לא היה דרך חזרה כשהמבצע יצא לדרך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ובתוך כל הסערה אסור לשכוח שבין חמישי לשישי אמורות להגיע עוד סירות "שנאה" לישראל. חיל הים התעקש שהוא יפעל באותה צורה.

2. ובתוך כל ים הטירוף והצביעות התקשורתי נגד ישראל בימים האחורנים, הנה אחד מהנאומים הנכונים ששמעתי בשנים האחרונות-
https://www.youtube.com/watch?v=obUhOcTSD1I" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק כתב:
ובכל זאת - אני מנוע מלהשוות אותו למשבית הכי גדול שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם. וזה בערך הכל.
כן הוא השבית כי התחשק לו.
רק במדינת העבדות המודרנית העונה לשם "ישראל" - אסור להשבית את המשק בשביל שום מחאה אזרחית וזכויות סוציאליות של המעמד הבינוני והנמוך.

מעניין שלא שמעתי אותך מתרעם ומתלהם ככה לגבי תפקודו הכושל של שר החוץ ליברמן (שאני אישית הצבעתי עבורו) בכל הנוגע להסברה הישראלית ברשתות התקשורת השונות - מחדל לא פחות חמור ממה שהתרחש על הספינה עצמה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:
כן הוא השבית כי התחשק לו.
רק במדינת העבדות המודרנית העונה לשם "ישראל" - אסור להשבית את המשק בשביל שום מחאה אזרחית וזכויות סוציאליות של המעמד הבינוני והנמוך.

מעניין שלא שמעתי אותך מתרעם ומתלהם ככה לגבי תפקודו הכושל של שר החוץ ליברמן (שאני אישית הצבעתי עבורו) בכל הנוגע להסברה הישראלית ברשתות התקשורת השונות - מחדל לא פחות חמור ממה שהתרחש על הספינה עצמה.

אמרתי לך - רק איחוד לאומי :)

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:1. ובתוך כל הסערה אסור לשכוח שבין חמישי לשישי אמורות להגיע עוד סירות "שנאה" לישראל. חיל הים התעקש שהוא יפעל באותה צורה.

2. ובתוך כל ים הטירוף והצביעות התקשורתי נגד ישראל בימים האחורנים, הנה אחד מהנאומים הנכונים ששמעתי בשנים האחרונות-
https://www.youtube.com/watch?v=obUhOcTSD1I" onclick="window.open(this.href);return false;
1. אל תדאג הבלגאן שהיה לא יחזור, מכמה סיבות...
המשטים הקרובים יצאו מאירופה והנוסעים הם אירופיים ולא תורכים שמחפשים פרובוקציות.
וכמובן מי שלא יודע במשט ההוא גילו שאותם אנשים שנלחמו בחיילינו היו בכלל שכירי חרב שנשכרו בכוונה תחילה ליצור את המהומה שנוצרה.
הפעם יהיו שם אנשים שהמטרות שלהם כנות.

2. נאום מדהים!!! להפיץ לכולם!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

סגירת מעגל?.. https://www.inn.co.il/News/News.aspx/312242" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה