Sir Alex Ferguson כתב:למרות שאלונה הייתה מהיוזמים של חוק המושאלים אני חושב שקיבלנו אתמול דוגמא למה הוא חוק רע. לא חושב שברק לוי מכר את המשחק אבל זה נראה רע והרגיש רע, שערים שלשוער אסור לחטוף, במיוחד השני, וכשזה מגיע משוער שמושאל ממכבי אז זה גם מעלה הרבה סימני שאלה.
ממש לא מסכים.
שיבדקו ויחקרו את השחקן, ואם ימצאו משהו לא כשר - שירחיקו אותו לשנתיים מפעילות.
רק ענישה חמורה תפתור את הבעיה.
dardasmiley כתב:
אתה מבין שאם אין את החוק הזה, אתמול נתניה משחקת בלי ברק לוי, גאל מרגוליס ודור ג'אן (סביר ששכחתי עוד מישהו) בהנחה שחצי סגל גם ככה פצוע להם, עם מי היית מצפה שישחקו? ילדים מהנוער? היינו בוכים על הזלזול שלהם, ועל זה שנגדנו הופיעו בסגל מלא.
מצטער אבל אני מצפה מספורטאי להיות מקצוען ואם הוא משחק נגד קבוצת האם שלו לתת את הופעת חייו כדי לגרום להם לרצות להחזיר אותו. כל דבר מתחת לזה זה זלזול במקצוע. מה שברק לוי עשה אתמול, לכאורה, זה כבר לא חוסר מקצוענות, זה להיות סמרטוט.
What goes around comes around
הוחלט בנתניה (הקבוצה האחרונה בליגה, שמזמן עזבה את ליגת העל!!) שברק לוי לא יפתח יותר בשער הקבוצה העונה.
ככה זה, כשאתה סמרטוט ואפס גם הסביבה שלך מבינה את זה ומתייחסת אליך בהתאם...
באחד מראיונות הסיכום שיעשה הרשע הזה לקריירה שלו עוד כמה שנים כשישאלו אותו "אתה יכול לשים את הנקודה שבה הקריירה שלך הפכה מהבטחה לכישלון?" התשובה צריכה להיות "המשחק נגד מכבי בעונת 15/16, הייתי אז שוער צעיר וניסיתי להרשים את גורדי בזה שנתתי לו את המשחק מתנה"...
dardasmiley כתב:What goes around comes around
הוחלט בנתניה (הקבוצה האחרונה בליגה, שמזמן עזבה את ליגת העל!!) שברק לוי לא יפתח יותר בשער הקבוצה העונה.
ככה זה, כשאתה סמרטוט ואפס גם הסביבה שלך מבינה את זה ומתייחסת אליך בהתאם...
באחד מראיונות הסיכום שיעשה הרשע הזה לקריירה שלו עוד כמה שנים כשישאלו אותו "אתה יכול לשים את הנקודה שבה הקריירה שלך הפכה מהבטחה לכישלון?" התשובה צריכה להיות "המשחק נגד מכבי בעונת 15/16, הייתי אז שוער צעיר וניסיתי להרשים את גורדי בזה שנתתי לו את המשחק מתנה"...
כל הכבוד להם.
דרך אגב, השוער הצעיר של נתניה שעמד אתמול עשה (לפחות עפ"י התקצירים) עבודה יפה מאוד, כולל באחד על אחד מול יובל שבתאי...