אז מי תעשה היסטוריה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: אז מי תעשה היסטוריה?
OMERREMO33 כתב:לא שומע שזה מפריע לכם פיינל פור כשאתם לוקחים יורוליג...
הדברים נאמרו כדי לשים את הדברים בפרופורציות ופחות להביע מחאה על השיטה. ועל זה גם שונאי מכבי יסכימו שאלמלא שיטת הפיינל פור, חולון, גלבוע/גליל וחיפה לא היו עושות את זה בחיים.
ואם כבר, אז שיטת הפיינל פור במפעלים אירופאים היא לגיטימית, להבדיל מליגות מקומיות. עובדה שכמעט אין לה אח ורע באף ליגה בעולם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
הבעיה עם כל החוקים של הליגה הישראלית שהם מעוותים את המציאות.אורי אדום בנשמה כתב:
הדברים נאמרו כדי לשים את הדברים בפרופורציות ופחות להביע מחאה על השיטה. ועל זה גם שונאי מכבי יסכימו שאלמלא שיטת הפיינל פור, חולון, גלבוע/גליל וחיפה לא היו עושות את זה בחיים.
ואם כבר, אז שיטת הפיינל פור במפעלים אירופאים היא לגיטימית, להבדיל מליגות מקומיות. עובדה שכמעט אין לה אח ורע באף ליגה בעולם.
קבוצות "זוכות" באליפות ומייצרות תחושה של תחרותיות כשבפועל הפערים נשמרים ושום דבר לא משתנה.
אפשר למצוא דרכים טובות ויצירתיות הרבה יותר שגם יצליחו באמת להעלות את הרמה ולא ישרתו רק את הטווח הקצר.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 22 יוני 2015, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- OMERREMO33
א.לא אתה אמרת את הדברים אז מאיפה לך פירושם?אורי אדום בנשמה כתב:
ב.כדורסל מעניין אותי כמו מצב החסה בשטחים, מכבי אפילו פחות.
ג.אל למכבי לבכות כמו קוזק נגזל כשהיא בדרכים לא דרכים השתלטה על הענף
ד.גם חצי מזכיות היורוליג לא היו נוחתות בת"א אלמלא הפיינל פור, אי אפשר לבכות על משהו ולהנות ממנו בעת ובעונה אחת
אם הכדורסל לא מעניין אותך אז אל תתערב. אתה מדבר שטויות.
זה כמו שברצלונה וריאל רצות כל עונה לאליפות ואז יום אחד יחליטו שמעכשיו עושים פיינל פור. ב8 שנים, כמה אליפויות קבוצות כמו אתלטיקו, סביליה וולנסיה היו גונבות במשחק אחד?לפחות 3-4
לשיטתך זה בסדר, כי גם בליגת האלופות יש משחק אחד בגמר.
זה כמו שברצלונה וריאל רצות כל עונה לאליפות ואז יום אחד יחליטו שמעכשיו עושים פיינל פור. ב8 שנים, כמה אליפויות קבוצות כמו אתלטיקו, סביליה וולנסיה היו גונבות במשחק אחד?לפחות 3-4
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק לדעתי צריך להפסיק את ענייני הפלייאוף ופשוט לעבור לליגה סדירה עד הסוף שמי שמסיימת ראשונה לוקחת את האליפות?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא.דר אדום בנשמה כתב:רק לדעתי צריך להפסיק את ענייני הפלייאוף ופשוט לעבור לליגה סדירה עד הסוף שמי שמסיימת ראשונה לוקחת את האליפות?
כל היופי בכדורסל זה הסדרות. זה פשוט מתאים לכדורסל כמו כפפה ליד.
ותאמין לי שאוהדי מכבי בכדורסל יהיו הראשונים לתמוך במעבר של היורוליג לסדרות של 5 משחקים כולל הגמר. הבעיה היא שזה יוצר עומס בלתי אפשרי לצד הליגות המקומיות והגביעים במקומיים. בגלל זה יש דיבורים על להפוך את היורוליג לליגה סגורה כמו הNBA.
כרגע מכבי עדיין ממשיכה לקחת תארים ולהתברג כאחד המועדונים המעוטרים בתולדות היורוליג (שנייה אם אני לא טועה). זה לא כמו שבכדורגל אתה עם מערכת מקצועית מתקדמת ו150 מיליון שקל תקציב מפנטז עדיין על ליגת האלופות כעל פנטזיה רטובה ורוצים עוד להגביל גם את זהCrazyRed7 כתב:אתה טועה בגדול. אין לך מושג כמה החוק הרוסי תוקע את מכבי.
ועל הפיינל פור אין מה לדבר. במשחק אחד אפשר לנצח כל קבוצה כמו שמכבי הוכיחה בעונה שעברה ביורוליג.
- OMERREMO33
תרגע, יתערב במה שנוח לי.CrazyRed7 כתב:אם הכדורסל לא מעניין אותך אז אל תתערב. אתה מדבר שטויות.
אל תשכח שגם קבוצה כמו ירושלים שווה לפחות חצי גמר יורוקאפ. היא גם זכתה ב2004.dor69 כתב: כרגע מכבי עדיין ממשיכה לקחת תארים ולהתברג כאחד המועדונים המעוטרים בתולדות היורוליג (שנייה אם אני לא טועה). זה לא כמו שבכדורגל אתה עם מערכת מקצועית מתקדמת ו150 מיליון שקל תקציב מפנטז עדיין על ליגת האלופות כעל פנטזיה רטובה ורוצים עוד להגביל גם את זה
היו עוד קבוצות ב20 שנה האחרונות שעשו דברים יפים באירופה.
בשנים האחרונות הרבה קבוצות מוותרות על ההשתתפות במפעלים האירופים. למה?כי זה בעיקר הוצאות..גם בזה מכבי אשמה?

תרגע, הכוונה שלי שאם אתה לא מעורב בכדורסל אז אל תבוא ותתן השוואות וביקורות לא נכונות שנובעות מתוך שנאה למועדון.OMERREMO33 כתב: תרגע, יתערב במה שנוח לי.
- OMERREMO33
אמרתי לא מעניין אותי, לא אמרתי שאין לי ידע או דעה בנושא. אבל עזוב לא חשוב..CrazyRed7 כתב: תרגע, הכוונה שלי שאם אתה לא מעורב בכדורסל אז אל תבוא ותתן השוואות וביקורות לא נכונות שנובעות מתוך שנאה למועדון.
ואגב יכול להיות (אצלי)שהשנאה מעוורת אבל אפשר לומר גם את ההיפך אצלך..
וההשוואות שלך לא קשורות ומגוחכות לא פחות משלי.
ואלו שכן יכולות? למה אתה משאיר את צמרת הכדורסל באירופה כמועדון סגור של מועדונים. בכדורגל יכול להיווצר מצב כמו העונה שמועדון פאר כמו יונייטד לא משתתף בכלל במפעל אירופי. בכדורסל מכבי תל אביב משתתפת ביורוליג קבוע היישר משלב הבתים גם אם תסיים רביעית,חמישית או שישיתCrazyRed7 כתב: אל תשכח שגם קבוצה כמו ירושלים שווה לפחות חצי גמר יורוקאפ. היא גם זכתה ב2004.
היו עוד קבוצות ב20 שנה האחרונות שעשו דברים יפים באירופה.
בשנים האחרונות הרבה קבוצות מוותרות על ההשתתפות במפעלים האירופים. למה?כי זה בעיקר הוצאות..גם בזה מכבי אשמה?
אגב, כמה מקומות יש בשלב הבתים שם לקבוצות מהמוקדמות? שלושה-ארבעה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב: א.לא אתה אמרת את הדברים אז מאיפה לך פירושם?
ב.כדורסל מעניין אותי כמו מצב החסה בשטחים, מכבי אפילו פחות.
ג.אל למכבי לבכות כמו קוזק נגזל כשהיא בדרכים לא דרכים השתלטה על הענף
ד.גם חצי מזכיות היורוליג לא היו נוחתות בת"א אלמלא הפיינל פור, אי אפשר לבכות על משהו ולהנות ממנו בעת ובעונה אחת
א. כי ב''ה יש לי הבנת הנקרא לא רעה...
חוץ מזה, אז כנ''ל גם לגביך - מניין לך למה התכוון המשורר?
ג. הדרך העיקרית בה מכבי השתלטה על הענף היא ניהול מופתי והעמדת שדרה ניהולית וכלכלית אירופאית, מרחק שנות אור ממה שרווח בכדורסל הישראלי, ככה שטענותיך לא מחזיקות מים.
ד. חוזר אומר, לא רלוונטי. במפעל אירופי, שיטת הפיינל פור היא לגיטימית. בליגות לא. ולכן אין לשיטה הזו אח ורע בעולם. ומה גם שאתה לא צודק. בחלק לא מבוטל מהזכיות של מכבי, הדבר בהחלט שיקף את היותה הטובה ביבשת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כי גם כשנתנו לקבוצה ישראלית כל שהיא להיכנס ליורוליג היא ויתרה(ירושלים אחרי הזכייה ביול"ב).dor69 כתב: ואלו שכן יכולות? למה אתה משאיר את צמרת הכדורסל באירופה כמועדון סגור של מועדונים. בכדורגל יכול להיווצר מצב כמו העונה שמועדון פאר כמו יונייטד לא משתתף בכלל במפעל אירופי. בכדורסל מכבי תל אביב משתתפת ביורוליג קבוע היישר משלב הבתים גם אם תסיים רביעית,חמישית או שישית
אגב, כמה מקומות יש בשלב הבתים שם לקבוצות מהמוקדמות? שלושה-ארבעה?
קודם שיפסיקו לעשות פדיחות ביורוקאפ וביורוצ'אלנג' ואחר כך שידברו על כרטיס נוסף ליורוליג.
וזו המדיניות של היורוליג, לתת לקבוצות הגדולות כרטיס חופשי ללא קשר למיקום שלה בליגה.
אפשר להגיע לשם רק דרך הצלחות. קבוצה שמתבזה באירופה כמו ירושלים העונה לא יכולה להתלונן שלא נותנים לה לשחק ביורוליג.