גמר ליגת אלופות 2015
Re: גמר ליגת אלופות 2015
לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.
כי עושים הפרדה בין כדורגל ופוליטיקה.dor69 כתב:לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.
וזו לא קבוצה מעזה, עם כל הכבוד לספונסר..
זה לא אהדה כמו להפועל באר שבע, אבל עדיין כמעט לכל אחד יש קבוצה מחו"ל שהוא אוהד ואוהב.
על פוליטיקה-כדורגל בהחלט אפשר להתווכח. אני פחות מבין את העניין שאנשים חוגגים את זה כמעט כאילו הקבוצה שלהם לקחה אליפות או גביע עכשיוCrazyRed7 כתב: כי עושים הפרדה בין כדורגל ופוליטיקה.
וזו לא קבוצה מעזה, עם כל הכבוד לספונסר..
זה לא אהדה כמו להפועל באר שבע, אבל עדיין כמעט לכל אחד יש קבוצה מחו"ל שהוא אוהד ואוהב.
- The red one
אחת התמונות הכי אבסורדיות של השנה הייתה בטדי כשאמחד עאבד אם אני לא טועה הורחק וירד לחדרי ההלבשה, ומעליו 3 בבונים של בית"ר מקללים "ערבי מסריח" וכו' ו2 מהם לובשים חולצה של ברצלונה עם הספונסר של קטאר ..dor69 כתב:לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.
אנשים תמיד נמשכים לקבוצה הכי טובה. פעם זו הייתה ליברפול ששלטה בישראל (והיום עדיין יש שרידים לא מעטים) והיום זו ברצלונה.
אני מסכים איתך שזה לא משתווה לאהדה של קבוצה ישראלית, לי אין קבוצה אהודה מחו"ל מוגדרת. אני תמיד בעד "כדורגל טוב" שזה מגיע לקטעים האלה

ללא ספק מסכים איתך. הקטע הוא נגיד חברים אוהדי חיפה נגיד שחוגגים את הזכייה של ברצלונה כמעט כאילו הם לקחו גביע עכשיו... ולא לא אוהד ריאל או משהו לא צרם לי שדווקא הם זכו.אדום בלב בנשמהההה כתב: אחת התמונות הכי אבסורדיות של השנה הייתה בטדי כשאמחד עאבד אם אני לא טועה הורחק וירד לחדרי ההלבשה, ומעליו 3 בבונים של בית"ר מקללים "ערבי מסריח" וכו' ו2 מהם לובשים חולצה של ברצלונה עם הספונסר של קטאר ..
אנשים תמיד נמשכים לקבוצה הכי טובה. פעם זו הייתה ליברפול ששלטה בישראל (והיום עדיין יש שרידים לא מעטים) והיום זו ברצלונה.
אני מסכים איתך שזה לא משתווה לאהדה של קבוצה ישראלית, לי אין קבוצה אהודה מחו"ל מוגדרת. אני תמיד בעד "כדורגל טוב" שזה מגיע לקטעים האלה
מה כן צרם?
1. לראות איך יובה שנחותה מברסה בכל פרמטר תופסת את עצמה בידיים ונלחמת עד טיפת הדם האחרונה, מה שאנחנו לא עשינו
2. לראות את בארסה מניפה גביע ולהיזכר בנכבה הפרטית שלך
!!!!!!!!!izguy83 כתב:3-1 בארסססססה
בחיים לא שנאתי כמו שאני שונא את הקבוצה הזו.
מועדון מתועב.
החגיגות בארץ רק מחמירות את המצב.
אם אנצ'לוטי לא היה מחבל בריאל במשך כל העונה אולי זה היה נגמר אחרת.
מועדון מתועב.
לא נורא, עונה הבאה זה שלנו.
הייתי במשחק, חוויה נדירה!
פאתטyossi כתב:בחיים לא שנאתי כמו שאני שונא את הקבוצה הזו.
מועדון מתועב.
מצטער, לא מצליח לקבל את הטיעון של "מפרידים בין פוליטיקה וכדורגל".
אני לא יכול להבין בן אדם (בטח ובטח ישראלי) שלובש חולצה עליה מתנוסס שמה של מדינה שרצחה עד כה 4,000 עבדים בשביל מונדיאל.
אני מסמפט מאוד את בארסה, אוהב את הכדורגל שלהם (שלשמחתי העונה הפך להרבה יותר מסתם טיקי-טקה), אבל ללבוש חולצה שלהם? לתמוך בהם כלכלית? לא יכול.
אני לא יכול להבין בן אדם (בטח ובטח ישראלי) שלובש חולצה עליה מתנוסס שמה של מדינה שרצחה עד כה 4,000 עבדים בשביל מונדיאל.
אני מסמפט מאוד את בארסה, אוהב את הכדורגל שלהם (שלשמחתי העונה הפך להרבה יותר מסתם טיקי-טקה), אבל ללבוש חולצה שלהם? לתמוך בהם כלכלית? לא יכול.