זה רק בארצות הברית הלוואי וזה היה כאן... לא ייתכן שהמדינה תמשיך להצביע לביבי שעובד עלינו פעם אחר פעם...dor69 כתב:סלחו לי על הבורות חברים אבל לפי מה שאני זוכר ראש ממשלה לא יכול לכהן 3 קדנציות רצופות לא?
פוליטיקה :: בחירות 2015
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אותי זה מדהים שאנשים ממשיכים להצביע לביבי. הוא בדיוק ההיפך ממה שהיה הליכוד,. הוא בדיוק ההיפך ממה שהיו המנהיגים שלנו לאורך ההיסטוריה. הוא בדיוק ההיפך ממנהיג.
1. אם לא ביבי(כשהיה שר אוצר), היית נמצא עכשיו במצב של יוון וחברותיה. הוא הציל את כלכלת ישראל, למרות שהמהלכים והקיצוצים הכואבים שעשה פגעו בו אישית באותה תקופה.
שורה תחתונה - ישראל במצב כלכלי טוב ביחס למדינות מערביות אחרות עם אחוזי אבטלה נמוכים.
2. מדינה פלסטינית היא היא סופה של מדינת ישראל.
עכשיו תסבירו לי מה אמור לעשות ראש הממשלה כשהצד השני במו"מ לא מוכן לוותר על שום דבר(כולל בעיית הפליטים) ולא מוכן להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית?
כדאי מאוד שתקראו את תוכנית השלבים של אש"ף ותבינו באיזה צד נמצאת הבעיה.
שורה תחתונה - ישראל במצב כלכלי טוב ביחס למדינות מערביות אחרות עם אחוזי אבטלה נמוכים.
עכשיו תסבירו לי מה אמור לעשות ראש הממשלה כשהצד השני במו"מ לא מוכן לוותר על שום דבר(כולל בעיית הפליטים) ולא מוכן להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית?
- דר אדום בנשמה
אני שמח שיש פה מי שמבין אותי בפאן הזה, אגב ביבי שהצהיר היום שהוא יקדם חוק מע"מ 0 על מוצרי יסוד היה נגד החוק הזה בגרסא של עמיר פרץ!סניור כתב:ביבי הוא כולו אך ורק פוליטיקה ואפס תוכן, יושר, יכולת או כוונות.
ביבי פשוט עובד על ציבור בוחריו והם קונים את זה, ולא הוא לא מנהיג הוא צריך לקבל 0 במנהיגות, מה שכן לזכותו יהמר שהוא פוליטיקאי מושלם שורד פעם אחר פעם למרות היותו ראש הממשלה הכי גרוע בתולדות המדינה.
כמו שבקבוצת כדורגל שנכשלת פעם אחר פעם מחליפים מאמן צריך להחליף את ראש הממשלה.
שלא יכיר. מה אני צריך שגם יחגגו את יום העצמאות?
הצד השני לא משתף פעולה? סבבה נסתדר לבד. לא זוכר מי אבל מישהו אמר משפט בסגנון של " עם הפלסטינים לא צריך הסכם נישואין, אלא הסכם גירושין". שיסתדרו, יקימו לעצמם מדינה ואנחנו נתרכז בלתעל את תקציבינו אל תוך גבולותינו.
ביבי שר אוצר טוב? שיהיה שר אוצר, לא ראש ממשלה.
הצד השני לא משתף פעולה? סבבה נסתדר לבד. לא זוכר מי אבל מישהו אמר משפט בסגנון של " עם הפלסטינים לא צריך הסכם נישואין, אלא הסכם גירושין". שיסתדרו, יקימו לעצמם מדינה ואנחנו נתרכז בלתעל את תקציבינו אל תוך גבולותינו.
- דר אדום בנשמה
להזכיר לך את 40 מיליארד הגרעון בתקציב שיצר ביבי ושטייניץ שבגללם הלכנו לבחירות הקודמות? רק בזכות לפיד התקציב של 2014 היה נורמלי ושפוי והתקציב של 2015 היה אמור להיות גולת הכותרת.CrazyRed7 כתב:1. אם לא ביבי(כשהיה שר אוצר), היית נמצא עכשיו במצב של יוון וחברותיה. הוא הציל את כלכלת ישראל, למרות שהמהלכים והקיצוצים הכואבים שעשה פגעו בו אישית באותה תקופה.
ולא רק מבחינת הלימודים אנחנו במקמות האחרונים רוב המדינה נמצאת קרוב לעוני וזה רק הולך ומדרדר ואנחנו קרובים יותר ליוון מאשר למדינות אחרות, רק עשירי המדינה מצליחים לשרוד פה...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 08 דצמבר 2014, 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
https://www.youtube.com/watch?v=_5JS9VKcf0o" onclick="window.open(this.href);return false;סניור כתב:גם אותי זה מדהים שאנשים ממשיכים להצביע לביבי. הוא בדיוק ההיפך ממה שהיה הליכוד,. הוא בדיוק ההיפך ממה שהיו המנהיגים שלנו לאורך ההיסטוריה. הוא בדיוק ההיפך ממנהיג.
הבעיה פה לטעמי היא שאין אלטרנטיבה שהיא מאוזנת כמו ביבי. הדומיננטיים מימין לו הם בנט וליברמן שסביר להניח שיגררו לכל מיני התנגחויות תכופות עם בני דודינו החביבים ומי שיפסיד מזה הם כרגיל אנחנו האזרחים.
מנגד הדומיננטים במרכז ובשמאל הם כרגע לפיד ויחימוביץ׳(למיטב זכרוני) שסביר להניח שיזיזו את הביטחון הצידה מה שברור לנו שלא טוב.
ביבי לעומתם אמנם ימני אבל מתון יחסית, יקדיש את תשומת הלב הדרושה לביטחון ובעל הניסיון הרב ביותר (בכל זאת שלוש קדנציות).
ושוב, לא שביבי הכי טוב. הוא פשוט הכי פחות גרוע
מנגד הדומיננטים במרכז ובשמאל הם כרגע לפיד ויחימוביץ׳(למיטב זכרוני) שסביר להניח שיזיזו את הביטחון הצידה מה שברור לנו שלא טוב.
ביבי לעומתם אמנם ימני אבל מתון יחסית, יקדיש את תשומת הלב הדרושה לביטחון ובעל הניסיון הרב ביותר (בכל זאת שלוש קדנציות).
- דר אדום בנשמה
זאת הבעיה שהוא הכי גרוע שיש הוא אוהב את הכסא ובגלל זה הוא גם הולך לבחירות שוב כי הוא ראה שהסקרים לטובתו אחריי שבקיץ לפניי המלחמה הם היו לרעתו ואז הוא החליט להמציא תירוצים כי גם ככה המצב בממשלה היה לא יציב ופוצץ את הכל במקום לדאוג לעם!dor69 כתב:הבעיה פה לטעמי היא שאין אלטרנטיבה שהיא מאוזנת כמו ביבי. הדומיננטיים מימין לו הם בנט וליברמן שסביר להניח שיגררו לכל מיני התנגחויות תכופות עם בני דודינו החביבים ומי שיפסיד מזה הם כרגיל אנחנו האזרחים.
לא מסכים שהוא הכי פחות גרוע. זו תפיסה לא חכמה לדעתי. הוא הוכיח כבר שהוא לא ראוי ולא מתאים.
זה שראש הממשלה לא ביטחוניסט מובהק לא אומר שלא יהיה לו שר ביטחון ויועצים בתחום. אף ראש ממשלה לא יזנח את הביטחון, מה גם שלהזכירך, שלטונו של ביבי מאופיין בחוסר הביטחון הגדול ביות לאזרחי המדינה מזה שנים. ככה שאני לא יודע כמה חשבתו הביטחונית מביאה לנו טוב.
זה שראש הממשלה לא ביטחוניסט מובהק לא אומר שלא יהיה לו שר ביטחון ויועצים בתחום. אף ראש ממשלה לא יזנח את הביטחון, מה גם שלהזכירך, שלטונו של ביבי מאופיין בחוסר הביטחון הגדול ביות לאזרחי המדינה מזה שנים. ככה שאני לא יודע כמה חשבתו הביטחונית מביאה לנו טוב.
אחי, אני מסכים איתך שהמצב פה בכלכלה ובחינוך על הפנים. אבל במדינה הזאת הביטחון משחק תפקיד משמעותי מאודד! אחרת לפיד היה נבחר להיות רה״מ כבר בבחירות 2013דר אדום בנשמה כתב:זאת הבעיה שהוא הכי גרוע שיש הוא אוהב את הכסא ובגלל זה הוא גם הולך לבחירות שוב כי הוא ראה שהסקרים לטובתו אחריי שבקיץ לפניי המלחמה הם היו לרעתו ואז הוא החליט להמציא תירוצים כי גם ככה המצב בממשלה היה לא יציב ופוצץ את הכל במקום לדאוג לעם!
- דר אדום בנשמה
ואל תשכח שבניגוד לאולמרט הואמאשכרה מנהל משא ומתן עם חמאס אבל עם אבו מאזן הוא מנהל בכאילו!סניור כתב:לא מסכים שהוא הכי פחות גרוע. זו תפיסה לא חכמה לדעתי. הוא הוכיח כבר שהוא לא ראוי ולא מתאים.
ככה נראה המצב מנק׳ מבטו של האזרח הפשוט. לעניות דעתי גם אם זה לא בהכרח נכון פה קבור הכלבסניור כתב:לא מסכים שהוא הכי פחות גרוע. זו תפיסה לא חכמה לדעתי. הוא הוכיח כבר שהוא לא ראוי ולא מתאים.
- דר אדום בנשמה
אז זהו שגםמביטחון ביבי מקבל נכשל! תראה מה קורה במדינה! תראה מה קרה בקיץ זה ביטוחון זה?dor69 כתב: אחי, אני מסכים איתך שהמצב פה בכלכלה ובחינוך על הפנים. אבל במדינה הזאת הביטחון משחק תפקיד משמעותי מאודד! אחרת לפיד היה נבחר להיות רה״מ כבר בבחירות 2013
אתה מדבר שטויות. הכרה במדינת ישראל כמדינה יהודית אומר שהפלסטינית מוותרים על זכות השיבה למדינה הזו. ועל זה הם לא מוכנים לוותר.סניור כתב:שלא יכיר. מה אני צריך שגם יחגגו את יום העצמאות?
תוכנית השלבים כבר אמרנו?
לגבי שאר השטויות שכתבת לא אגיב אפילו. האחרון שפינה שטחים בצורה חסרת אחריות גרם לטילים על באר שבע, אשקלון, אשדוד וגוש דן.