אחר כך הם מתפלאים למה אף אחד מבאר שבע לא רוצה להתראיין אצלםTotti כתב:יוניהיללי דוחה. רק דם
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הבעיה העיקרית שלו זה מחלת נפש. אין לי ספק שהבנאדם לא מאובחן וסובלת מהפרעת אישיות כלשהי. שימו לב איך כל ראיון שמתחיל נורמטיבי שבו גם אתם לא מסכימים איתו הוא יודע להתנסח ויש לו אוצר מילים. ברגע שמשהו לא בכיוון שהוא מכוון אליו - התפרצות. ואז הוא מאבד שליטה, מתחיל לדבר מזור, מאבד את הקול.bs war כתב:
יעקב לא טיפש? חולק עליך.
אם זה המצב אז הוא משחק אותה ממש טוב.
האיש סתום, או משוגע, או גם וגם, גם אם הוא יודע להתנסח התוכן של הדברים שלו מטומטם לגמרי, אפס היגיון ואפס חיבור למציאות.
היה את הריאיון שלו לפני כמה חודשים ב- 7 ימים (בטח יש קישור בפוסט על בוזגלו). שם הבנתי סופית שלבן אדם אין כלום בקופסה
אין לי ספק שמדובר באדם חולה.
מתרשם כמוך.סניור כתב:
הבעיה העיקרית שלו זה מחלת נפש. אין לי ספק שהבנאדם לא מאובחן וסובלת מהפרעת אישיות כלשהי. שימו לב איך כל ראיון שמתחיל נורמטיבי שבו גם אתם לא מסכימים איתו הוא יודע להתנסח ויש לו אוצר מילים. ברגע שמשהו לא בכיוון שהוא מכוון אליו - התפרצות. ואז הוא מאבד שליטה, מתחיל לדבר מזור, מאבד את הקול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
1+סניור כתב:
הבעיה העיקרית שלו זה מחלת נפש. אין לי ספק שהבנאדם לא מאובחן וסובלת מהפרעת אישיות כלשהי. שימו לב איך כל ראיון שמתחיל נורמטיבי שבו גם אתם לא מסכימים איתו הוא יודע להתנסח ויש לו אוצר מילים. ברגע שמשהו לא בכיוון שהוא מכוון אליו - התפרצות. ואז הוא מאבד שליטה, מתחיל לדבר מזור, מאבד את הקול.
אני קצת מכיר את הבחור דרך צד שלישי ומוכרח להגיד לך שמחלת נפש זה ממש לא.סניור כתב:
יעקב בוזגלו הוא ישראלי טיפוסי שאומר לעצמו "רק בצעקות דברים זזים".
שלא תתבלבל אחי,כל צעד ושעל שלו מחושב ומאורגן.
הבחור מחזיק כבר לא מעט זמן יועץ תקשורת שממליץ לו מתי ללחוץ על הדוושה ומתי להרפות.
שום דבר לא מקרי,הכל מתוכנן ואנו מדבר תקשורתית כמובן.
עכשיו תנסה קצת לשחזר את מעלליו ותראה שכל פעם שהוא התחיל להשתולל זה היה מתוך מטרה להשיג משהו.
מכבי חיפה זה חלום רטוב שלו כבר הרבה מאוד זמן,בעיניי רוחו הוא רואה את מאור בוזגלו מחזיר את חיפה למאבקי האליפות ושם חותמת כשחקן הטוב ביותר.
לא איכפת לו להתפשר על החוזה מתוך הבנה שיותר הוא לא יקבל אבל זה כרגע מה שמעניין אותו.
כמובן שכל מה שרשמתי זה דפוס ההתנהגות שלו שאמור לעזור לילדיו אבל דה פאקטו זה עוזר כרגע רק לו.
ספורט 5 בפער
צירוף מקרים???
צירוף מקרים???
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
ידיעות הנגבmaor20094 כתב:מישהו יודע לאן ברמן עוזב?
אתה מחליף אותו? אל תשקרThe red one כתב: ידיעות הנגב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא הפעםTotti כתב: אתה מחליף אותו? אל תשקר
עוזב גם את וואן וגם את הרדיו?
- The red one
כןCrazyRed7 כתב:עוזב גם את וואן וגם את הרדיו?
- ForeverRed
מקווה מאוד שזה לא במקום נדב דייג.The red one כתב: ידיעות הנגב
עד שיש דבר אחד מעניין לקרוא שלא יחרב גם אותו עם הלמלמיות שלו.
- The red one
נכנס להיות עורך המדור, לא כתב. דייג יישאר.ForeverRed כתב: מקווה מאוד שזה לא במקום נדב דייג.
עד שיש דבר אחד מעניין לקרוא שלא יחרב גם אותו עם הלמלמיות שלו.
אז נשארנו עם שירי אלג׳ים?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;