עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
נראה לי שאוטוטו המצב בליגה פחות יעניין.
עזה הולכת להתלקח.
עזה הולכת להתלקח.
ברור שלא פותחים שמפניות, אבל לא היה מעניין אותי מה הם עושים. בדיוק כמו עכשיו. אין קשר לפסימיות.eitam כתב: גם אם עוד יגדל, אני אאמין. פשוט כי כבר ראיתי בימי חיי עונות מתהפכות, מומנטומים משתנים ודברים משוגעים נוספים.
שאלה לכל הפסימיסטים- מחזור שמיני ואנחנו 10 הפרש פור על מכבי, פותחים שמפניות? מפה תמשיכו....
גם לפני שנתיים וגם לפני שנה אמרתי שאליפות לא לוקחים באוקטובר או נובמבר.
המצב שלהם מצויין אבל גם אנחנו היינו במצבים כאלו וכל הפער נמחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מחקו פער 7, לא 10גדי כתב:גם לפני שנתיים וגם לפני שנה אמרתי שאליפות לא לוקחים באוקטובר או נובמבר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זה משנה?yedidel כתב:
מחקו פער 7, לא 10
זה פער מחיק בשלב הזה של העונה.
מילא היינו במחזור 20 או אפילו מחזור 15 אבל מחזור 8 סך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כרגע אנחנו לא בליגה שלהם. הם נינוחים ובטוחים בעצמם. זה מביא להם את הנקודות. לא מזל ולא נעליים.
צריכים לחזור למוכר והטוב שלנו ואני מאמין שעם התיאום זה עוד יגיע. אבל בחייאת אל תסתכלו על מכבי כרגע. אנחנו לא שם נכון לימים אלה.
צריכים לחזור למוכר והטוב שלנו ואני מאמין שעם התיאום זה עוד יגיע. אבל בחייאת אל תסתכלו על מכבי כרגע. אנחנו לא שם נכון לימים אלה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

להתרכז בעצמינו ולשחק כדורגל ולמצוא מערך ומעבר בין שיטות שימקסמו את הסגל הזה.
מכבי לגמרי לא צריכה לעניין, חייבים לחזור לכדורגל טוב וחיובי ולרוץ חזק בצמרת ולהחזיר את כח ההרתעה.
עם או בלי תואר זה לא נורא, העיקר להתבסס כקבוצת צמרת בכירה לכל דבר והתארים יגיעו.
פעם זה יתחבר ליריבות ופעם זה יתחבר לנו, חייבים להישאר באזור וזאת המטרה המרכזית, על תארים אפשר לדבר במרץ אם נהיה רלוונטיים.
מכבי לגמרי לא צריכה לעניין, חייבים לחזור לכדורגל טוב וחיובי ולרוץ חזק בצמרת ולהחזיר את כח ההרתעה.
עם או בלי תואר זה לא נורא, העיקר להתבסס כקבוצת צמרת בכירה לכל דבר והתארים יגיעו.
פעם זה יתחבר ליריבות ופעם זה יתחבר לנו, חייבים להישאר באזור וזאת המטרה המרכזית, על תארים אפשר לדבר במרץ אם נהיה רלוונטיים.
+1oranu כתב:להתרכז בעצמינו ולשחק כדורגל ולמצוא מערך ומעבר בין שיטות שימקסמו את הסגל הזה.
פשוט להתרכז בעצמנו
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
נכנס פה לתפקיד אוריizguy83 כתב:10 הפרש במחזור שמוני ואנשים עדין חושבים שאם נתעורר זה תלוי רק בנו.
מכבי מנצחים בלי להתאמץ. זה כל ההבדל.
באליפות הראשונה של מכבי חיפה, בשנת 1984, הם סגרו פער של 15 (!!) נקודות מבית"ר ירושלים.
אם נתחבר וניתן רצף, הכל עוד אפשרי.
מודה שכרגע זה נראה כמו חלומות באספמיא, עם היכולת שלנו והקלילות של מכבי.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
שנה שעברה, עם כל הפציעות, היתה לנו קבוצה עם פוטנציאל נמוך יותר מהשנה. כשיתחבר אתם תדברו אחרת. אולי נפספס את הרכבת לאליפות אבל עוד תהיה לנו קבוצה מצויינת השנה, אני בטוחהראל כתב:אם היה לנו קבוצה אפילו כזו כמו שנה שעברה היה במה להאמין , אין אותה יותר .
הליגה הזו בשנתיים האחרונות פלוס השנה כל כך חלשה שפשוט צריך לשחק 20 דק' טובות לכבוש שער או שניים ואתה מכריע משחק .
גם השנה זה שלנו, תנוחו
מחקו פער 10yedidel כתב:
מחקו פער 7, לא 10
https://sports.walla.co.il/item/3018945" onclick="window.open(this.href);return false;.
במחזורים 12-13 היה 10 הפרש.
והייתה לנו אז קבוצה הרבה יותר מרשימה ממה שיש להם היום.
קיררנו שמפניות בנובמבר ומצאנו את עצמנו ראש בראש בפלייאוף שהפער 3.
הגיעו עד 3. לא מחקוReDo כתב: מחקו פער 10
https://sports.walla.co.il/item/3018945" onclick="window.open(this.href);return false;.
במחזורים 12-13 היה 10 הפרש.
והייתה לנו אז קבוצה הרבה יותר מרשימה ממה שיש להם היום.
קיררנו שמפניות בנובמבר ומצאנו את עצמנו ראש בראש בפלייאוף שהפער 3.
עונה שעברה הם מחקו 7 (עקפו אותנו במשחק שאוגו הורחק)
כנראה שלא סתם זה קורה פעם ב70 שנים. להתרכז בעצמנו, משחק אחרי משחק וזהו.אוהד הצלחות כתב:
נכנס פה לתפקיד אורי
באליפות הראשונה של מכבי חיפה, בשנת 1984, הם סגרו פער של 15 (!!) נקודות מבית"ר ירושלים.
אם נתחבר וניתן רצף, הכל עוד אפשרי.
מודה שכרגע זה נראה כמו חלומות באספמיא, עם היכולת שלנו והקלילות של מכבי.