תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי Tal_Hbs »

וואו כמה שיוני הללי סתום

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Tal_Hbs כתב:וואו כמה שיוני הללי סתום
אשמח אם יקרה לו משהו ממש רע.
בן אדם שמחפש רק לרקוד על הדם של אחרים מגיע לו מסיבה על הראש ברגע כואב פרטי שלו.
שיקום בלי מיתרי קול. העולם יהיה מקום נחמד ופחות רדוד.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הרג אותי בסוף.
״אם הם לא עולים זה כישלון״
פרימו:״אבל איך אתה יודע מה ההגרלה? איך תגיד שנכשלו אם עפו מול קבוצה גדולה?״
הללי:״לא מעניין אותי, הם חייבים להגיע לליגת האלופות״

חחחחח ה׳ כמה מנותק וחסר מוח אפשר להיות.
---------

ראיון מצוין של אסי. גם הוא עבר המון בהתפתחות הזו של הקבוצה ונכס גדול למועדון

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ניר צדוק ממחלקת הספורט של עיתון הארץ (טפו) עם טור מבריק

"פרט לרגל ימין, מה שטוב אצל מאור בוזגלו הוא שיחסית לכוכב, נוח להתכונן ליום שאחריו. בוזגלו הוא סם מיוחד. הוא נותן את כל הסיבות להתמכר אליו, אבל גם עוזר למכורים להיגמל ממנו; יש את הבעיטות החופשיות, הקילר אינסטינקט והאישיות הדומיננטית - אבל גם הנטייה להיפצע והחיכוך התמידי עם האבא/סוכן שלא פעם דחק את בוזגלו מחוץ לפריים.

וכך בוזגלו אמנם היה חלק מרכזי בהצלחה, אך בכסות החריקות הרבות - הפיזיות והאישיותיות - התאפשר לבאר שבע לפתח במקביל רובד מקצועי שלא כולל בתוכו את הקשר. כבודו של בוזגלו במקומו מונח, אך במקומו של בוזגלו הונחו בשנתיים האחרונות גם דברים אחרים; לפעמים מבחירה, לעתים מאילוץ, האלופה הסתמכה על טוני וואקמה ומאור מליקסון, מצאה תחליף ברק אצל מיכאל אוחנה, נעזרה בניב זריהן.

במובן מסוים, באר שבע הכירה את החיים בלי בוזגלו עוד כשהיה שם. עכשיו, כשהוא לא כאן וזהו זה, היא יכולה לשכנע את עצמה שלא נגרע מגופה איבר שבלעדיו פשוט אי אפשר. מהבחינה האישית, היא יכולה לספר לעצמה כי את מה שאיבדה באגף ימין תרוויח באוזן שמאל, בשקט שיחליף את הטרטור הבלתי פוסק כל אימת שהילד שיחק פחות מ-90 דקות.

לא כך לגבי וואקמה, שהיה שם בכל שעל ושעל בשנתיים האחרונות, ובלעדיו באר שבע תתקשה לזהות עצמה במראה. יש לבוזגלו איכויות ייחודיות בנוף המקומי, אבל בשיאו וואקמה נראה כמו משהו שמקורו ביקום מקביל של כדורגל. הפיזיות, קלות הביצוע שמסגירה את התהום שפעורה בינו לבין מי שמנסה לשווא לשמור עליו - אם ליגת העל של השנתיים האחרונות היתה אליפות בתי הספר היסודיים, וואקמה הוא השמיניסט שבאר שבע שיתפה בניגוד לחוק.

בניגוד לדרך הטבע, השמיניסט של באר שבע לא עוזב את בית הספר. שוברי השוויון של האלופה בשנתיים האחרונות היו וואקמה וג'ון אוגו, והחיזוק הטוב ביותר שעשתה לעונה הקרובה הוא לשכנע את הראשון שמוטב הנגב על סין. היכולת של באר שבע לשמור על שני הקשרים היא פלא של ממש בהתחשב במציאות הנוכחית של הכדורגל העולמי, המציעה שילוב קוסם מתמיד של אקזוטיקה וכסף. הגבולות נפתחו, והארנקים עוד יותר. כשגידי קאניוק מוצא קבוצה באוזבקיסטאן שתשלם לו קרוב לפי שניים יותר משבאר שבע משלמת לוואקמה, נותר לתהות איך האלופה מצליחה לא לדמם את הכישרון שלה.

זו הרוח הכללית של המועדון - שימור כשיפור. עד שבאר שבע לא תקבל אינדיקציה ברורה שזה שבור, היא לא מתקנת. לכל היותר נגיעה פה, תזוזה שם. יותר מדי זמן חיכו שם להצליח, ועד שמצאו - יחפשו שוב? הערב מול הונבד צפויה באר שבע להעלות הרכב זהה לזה שסיים את העונה שעברה, להוציא את דן אייבינדר על המשבצת של אובידיו חובאן. קו דק מפריד בין המשכיות לסטגנציה מקצועית, ויכול להיות שבהמשך יתברר שהיה צורך ברענון נרחב יותר. גם אם כן, הוא לא יכול היה לכלול בתוכו את וואקמה. פרידה מהקשר היא לא משהו שאפשר היה למתג כהתחדשות. וואקמה יש רק אחד. בוזגלו, יודעים היטב בבאר שבע, יש שניים."

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גדול

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

טור טוב.
אני לא ממש מבין למה כולם נתקעים על הקטע של הרענון הלא מספיק.
אלו, ביטון, איביינדר, קוואנקה, אני מצרף את זריהן שכמעט ולא היה פעיל בעונה שעברה ועוד יגיע חלוץ.
נכון שהרוב פה הם לספסל, אך 5 שחקנים חדשים ועוד אחד שבא בינואר לחצי עונת התאקלמות הם שינוי מספק.
בטח כשאנחנו יודעים שהספסל הוא חלק קריטי בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:טור טוב.
אלו, ביטון, איביינדר, קוואנקה, אני מצרף את זריהן שכמעט ולא היה פעיל בעונה שעברה ועוד יגיע חלוץ.
נכון שהרוב פה הם לספסל, אך 5 שחקנים חדשים ועוד אחד שבא בינואר לחצי עונת התאקלמות הם שינוי מספק.
הריענון בסגל הוא מצוין (גם בלם חדש לא היה מזיק).
ההרכב לעומת זאת די נשאר במקום. אי אפשר לומר שהתחזקנו ויש בזה בעייתיות מסוימת, למרות שלא מובן מאליו שהצלחנו לשמור על הזרים המובילים.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

yossi כתב:טור טוב.
אם הוספת את זריהן, אני הייתי מוסיף גם את גאדיר. בדומה לוובה, מעמקי הספסל של שנה שעברה יכולים להתניע מחדש. מדברים על מי יימלא את המספרים של בוזגלו ועל זה שקואנקה לא גולר, אבל אם גאדיר ייכנס לפורמה ויזכיר משהו מהעונה ההיא בסכנין לא יורגש שום חוסר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: הריענון בסגל הוא מצוין (גם בלם חדש לא היה מזיק).
ההרכב לעומת זאת די נשאר במקום. אי אפשר לומר שהתחזקנו ויש בזה בעייתיות מסוימת, למרות שלא מובן מאליו שהצלחנו לשמור על הזרים המובילים.
כל מי שהבאנו הוא שחקן הרכב לגיטימי, אולי היחיד שמעורער זה אורן ביטון.
זה בדיוק פותר את בעיית ה״שחיקה״
באו שחקנים טובים שנושפים בעורף לכולם ויצרו תחרות אני מאוד אוהב את החיזוק שעשינו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

סוף סוף כתבה נורמלית מהאתר פורנו הזה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-784531" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

maor20094 כתב:סוף סוף כתבה נורמלית מהאתר פורנו הזה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-784531" onclick="window.open(this.href);return false;
בכלל אסי רחמים אנדרייטד רציני.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ReDo כתב: בכלל אסי רחמים אנדרייטד רציני.
יותר טוב מגורש/חיימוב?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ReDo כתב: בכלל אסי רחמים אנדרייטד רציני.
אנדרטייקר?

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

The red one כתב: אנדרטייקר?
חחחחחחח

סמל אישי של משתמש
Totti

תקשורת ספורט

שליחה על ידי Totti »

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-784681" onclick="window.open(this.href);return false;

יש את הטור של דבורין ויש את הטור של יעקב.

תבלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה