מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי ns75 »

אם מיץ׳ יחליט לפתוח את הארנק בוזגלו יהיה שם, שלא יהיו לכם ספקות, אף אחד לא יהיה מסוגל להתחרות בסכומים שלו

בטוח שאלונה לא תסכים לאבד את הראש

השאלה היחידה היא האם מיץ׳ רוצה אותו או לא

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אם בוזי הולך למכבי הוא גומר לעצמו את הקריירה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא גומר כלום
יכול להצליח יכול לא
אבל מה שבטוח שמה שהוא מקבל פה אף מקום בעולם לא יתן לו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

את מה שאמר היום יעקב בוזגלו על המשקעים אפשר לפרש ב2 אופנים:
1. אלונה תדעי לך שמכבי יכולה לקחת אותו ולא כדאי לך אז תעלי את המחיר
2. מכבי אני פותח אצלכם דף חדש ברינג מי חוזה סקאריוני

תחושה שלי שבלי קשר בוזגלו לא יהיה פה בשנה הבאה ואני רק מקווה שיסיים את החוזה פה כמו שצריך ולא בצל סיכום אצל היריבה העיקרית שלנו לאליפות.

תאכלס הצוות המקצועי יכול למצוא קשר תותח שיודע גם לבעוט חופשיות בצורה טובה. הבעיה תהיה במקרה של חס וחלילה עזיבת וואקמה ואז זה כבר בור שצריך מאמץ גדול פי כמה למלא

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אסי, דגים כתב:השאלה פה אם מיטש יאשר לו את בוזגלו. פעם קודמת זה נגמר בבוררות, ומיטש לא שוכח (זימבר את יצחקי ואזולאי בגלל טינה לשחר וטביב).

ודעתי האישית ואולי לא פופולרית - בוזגלו שחקן ענק. אחד הגדולים שהיו פה. אבל הוא על אותו תפקיד של מליקסון. אם צריך לבחור באחד מהשניים אז אני בוחר במליקסון בלי לחשוב פעמיים. עם כל הכבוד אלונה לא צריכה לשבור את הכלים ולהשאיר אותו בכל מחיר בשכר שיא כשהוא מיועד להיות מחליף ברוב המשחקים אלא אם מליקסון פצוע. אפשר ורצוי למצוא אלטרנטיבה לבוזגלו במידה ויעקב לא יקבל את כל התנאים. מי יכול להחליף אותו? לא יודע, סומך על דודו עזריה וברק
איתך לגמריי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אסי, דגים כתב:השאלה פה אם מיטש יאשר לו את בוזגלו. פעם קודמת זה נגמר בבוררות, ומיטש לא שוכח (זימבר את יצחקי ואזולאי בגלל טינה לשחר וטביב).

ודעתי האישית ואולי לא פופולרית - בוזגלו שחקן ענק. אחד הגדולים שהיו פה. אבל הוא על אותו תפקיד של מליקסון. אם צריך לבחור באחד מהשניים אז אני בוחר במליקסון בלי לחשוב פעמיים. עם כל הכבוד אלונה לא צריכה לשבור את הכלים ולהשאיר אותו בכל מחיר בשכר שיא כשהוא מיועד להיות מחליף ברוב המשחקים אלא אם מליקסון פצוע. אפשר ורצוי למצוא אלטרנטיבה לבוזגלו במידה ויעקב לא יקבל את כל התנאים. מי יכול להחליף אותו? לא יודע, סומך על דודו עזריה וברק
עוול לעשות השוואה בינהם.
לכל אחד מהם אכויות שונות,מליקסון הוא יותר דריבליסט שהולך לעומק,בוזגלו שחקן קו,בעל בעיטות נייחות מפגרות לגמרי.
שניהם חשובים באותה המידה,כל אחד מהם מביא משהו אחר למשחק.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

יש פער של שלוש שנים בינהם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: עוול לעשות השוואה בינהם.
לכל אחד מהם אכויות שונות,מליקסון הוא יותר דריבליסט שהולך לעומק,בוזגלו שחקן קו,בעל בעיטות נייחות מפגרות לגמרי.
שניהם חשובים באותה המידה,כל אחד מהם מביא משהו אחר למשחק.
בדיוק.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לפני שאתם מקרקרים ונכנסים ללחץ תקראו את הכתבה ברוגע עם עיניים ביקורתיות. מהצד הצהוב מצוטטים "גורמים" שמבקשים להחזיר את בוזגלו, כמעט מתחננים שהמערכת הצהובה תקשיב להם.
מהצד השני, יעקב "כל האופציות פתוחות" בוזגלו, שמסיים את דבריו ב"100k לפה או לשם לא ישנו את ההחלטה של מאור".

כל הכתבה הזו, כמוהה כמו לכתוב מכתב לאלונה ברקת שכותרתו "בואי נשב למו"מ, אבל תתייחסי אליי בכבוד ותדעי שאני מצפה להעלאה בשביל מאור". לא מתרגש מזה יותר.

עוד משהו קטן, הייתי נגד להשאיר את מאור בתחילת העונה, חשבתי שהחבילה כולה לא שווה את זה. היום בכושרו, ובעיקר לאור חוסנה של המערכת שלנו שנותנת ליעקב לקשקש את עצמו לדעת, חוזר בי, החבילה כן שווה את זה, אבל החוזה הבא יהיה חייב לתת מענה לפתחון הבא של האבא, כי הקהל שלנו לא יסבול את זה עוד הרבה פעמים.

ומשהו לסיום, אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה, אבל יהיה מעניין לראות איך תגיב המערכת שלנו לחתימה שלו בינואר בצהבת. האם יספסלו אותו עד סוף העונה, או שנעמדו לא יפגע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:לפני שאתם מקרקרים ונכנסים ללחץ תקראו את הכתבה ברוגע עם עיניים ביקורתיות. מהצד הצהוב מצוטטים "גורמים" שמבקשים להחזיר את בוזגלו, כמעט מתחננים שהמערכת הצהובה תקשיב להם.
מהצד השני, יעקב "כל האופציות פתוחות" בוזגלו, שמסיים את דבריו ב"100k לפה או לשם לא ישנו את ההחלטה של מאור".

כל הכתבה הזו, כמוהה כמו לכתוב מכתב לאלונה ברקת שכותרתו "בואי נשב למו"מ, אבל תתייחסי אליי בכבוד ותדעי שאני מצפה להעלאה בשביל מאור". לא מתרגש מזה יותר.

עוד משהו קטן, הייתי נגד להשאיר את מאור בתחילת העונה, חשבתי שהחבילה כולה לא שווה את זה. היום בכושרו, ובעיקר לאור חוסנה של המערכת שלנו שנותנת ליעקב לקשקש את עצמו לדעת, חוזר בי, החבילה כן שווה את זה, אבל החוזה הבא יהיה חייב לתת מענה לפתחון הבא של האבא, כי הקהל שלנו לא יסבול את זה עוד הרבה פעמים.

ומשהו לסיום, אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה, אבל יהיה מעניין לראות איך תגיב המערכת שלנו לחתימה שלו בינואר בצהבת. האם יספסלו אותו עד סוף העונה, או שנעמדו לא יפגע.
מסכים לגמרי עם החלק הראשון.
לגבי איך המערכת תגיב?
בוא נגיד את זה ככה,אם מאור לא חותם בחלון ינואר על חוזה חדש דע לך שיש לו סיכום עם קבוצה אחרת.
זה לא יפורסם בשום מקום,אלה אם כן יסכם בחו"ל ואז אין יותר מדי מה לעשות.
אם יסכם במכבי הסיכום יהיה בחדרי חדרים,יעקב הכל חוץ מטיפש.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

יש לנו פער מספיק גדול כדי לקחת אליפות גם בלי בוזגלו אם הוא רוצה לירוק לאלונה ולנו בפרצוף אחרי שלוש שנים וחצי שילך לחתום שם בינואר,לדעתי יחתום שם בקיץ

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dardasmiley כתב:לפני שאתם מקרקרים ונכנסים ללחץ תקראו את הכתבה ברוגע עם עיניים ביקורתיות. מהצד הצהוב מצוטטים "גורמים" שמבקשים להחזיר את בוזגלו, כמעט מתחננים שהמערכת הצהובה תקשיב להם.

הוא לא יחתום במכבי בינואר. אני לא חושב שהוא יחתום עם אף קבוצה בינואר, הפועל ב״ש וגם מכבי ת״א יהיו שם גם בקיץ ואני לא מאמין שהוא ישרוף את עצמו כבר בינואר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב: עוד משהו קטן, הייתי נגד להשאיר את מאור בתחילת העונה, חשבתי שהחבילה כולה לא שווה את זה. היום בכושרו, ובעיקר לאור חוסנה של המערכת שלנו שנותנת ליעקב לקשקש את עצמו לדעת, חוזר בי, החבילה כן שווה את זה, אבל החוזה הבא יהיה חייב לתת מענה לפתחון הבא של האבא, כי הקהל שלנו לא יסבול את זה עוד הרבה פעמים.
בגלל זה היו פרסומים בתחילת העונה שמאור סירב להאריך חוזה.
הגיע לשיא שלו העונה ועכשיו הוא מסכים לשבת.
טבעי. רוצה לדון בשכר שלו בשיא ולא בשפל.
השאלה מה יקרה אם יחמיץ פנדל או יבעט במקום למסור (כאילו שהוא היחיד שעושה את זה בעולם).
האם גם אז החלק בקהל שלא רואה צעד קדימה יקח את כל החבילה?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

צפירת ארגעה בגזרת שלום אביטן, קאמבק כבר נשקל ברצינות :lol:
הנושא הקודם ננעל, אז מגיב לך פה.
שום קרב מאסף ושום נעלי פילה.
ההודעה שיצאה דאז, ערב משחק הכי חשוב בתולדות המועדון היתה לא פחות מבזיון. וכן, אם זה קורה היום שוב, אז שוב אני לא מעלה אותו למטוס.
מאז, בוזגלו הוכיח על המגרש שהכל שטויות והוא מרוכז בהצלחת הקבוצה.
ובכל מקרה שלא יהיה, גם אם יחליט לעזוב, אומר לו תודה על שנים נפלאות.
הכי שמח בעולם שהקבוצה לא נגררה לביוב שפתח אביו וידעה לטפל במקרה כמו שאף קבוצה לא תטפל.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

"100k לפה או לשם לא ישנו את ההחלטה של מאור".
משמעות: "אני לא מדבר על שדרוג של 100-200K, יותר בכיוון ה-300K צפונה"
מה שבטוח, לאלונה אסור לשבור את תקרת השכר!!! גם לא עבור בוזגלו (עם כל החיבה שלי אליו)

נעול