ForeverRed כתב:
טב"ז באזור ה-600 אלף יורו.
כנ"ל טיבי שחתום על חוזה שמן + מענק שיכול לסדר אותך לכל החיים.
גם הבלם מרוויח שכר בסדר הגודל הזה.
אלברמן פחות.
אוקיי אז מה הבעיה של החזיר לבוא ולשים לבוזי כזה חוזה? אין מצב שאלונה משווה ואין מצב שיעקב מפספס כזה סכום. הנעלם היחיד פה זה אם החזיר מעוניין בות אם כן הוא אצלו.
מאור הוא השכיר חרב הכי גדול בכדורגל הישראלי, הרגש לא משיק אצלו תפקיד בשיט, רק הכסף.
השאלה פה אם מיטש יאשר לו את בוזגלו. פעם קודמת זה נגמר בבוררות, ומיטש לא שוכח (זימבר את יצחקי ואזולאי בגלל טינה לשחר וטביב).
ודעתי האישית ואולי לא פופולרית - בוזגלו שחקן ענק. אחד הגדולים שהיו פה. אבל הוא על אותו תפקיד של מליקסון. אם צריך לבחור באחד מהשניים אז אני בוחר במליקסון בלי לחשוב פעמיים. עם כל הכבוד אלונה לא צריכה לשבור את הכלים ולהשאיר אותו בכל מחיר בשכר שיא כשהוא מיועד להיות מחליף ברוב המשחקים אלא אם מליקסון פצוע. אפשר ורצוי למצוא אלטרנטיבה לבוזגלו במידה ויעקב לא יקבל את כל התנאים. מי יכול להחליף אותו? לא יודע, סומך על דודו עזריה וברק
אחרי היום אני משנה את דעתי ב180 מעלות.
מכבי כל מה שתעשה מעכשיו עד סוף העונה זה לבנות עצמה מחדש שבוזגלו הולך להיות יעד מרכזי.
ההולנדי והקנדי הולכים לעדות חריש עמוק שהמטרה המרכזית היא להתחיל להעביר שחקנים ללבוש צהוב.
לדעתי נגמרה האידיליה בין המועדונים,היכונו למלחמה.
אדום זקן כתב:אחרי היום אני משנה את דעתי ב180 מעלות.
מכבי כל מה שתעשה מעכשיו עד סוף העונה זה לבנות עצמה מחדש שבוזגלו הולך להיות יעד מרכזי.
ההולנדי והקנדי הולכים לעדות חריש עמוק שהמטרה המרכזית היא להתחיל להעביר שחקנים ללבוש צהוב.
אדום זקן כתב:אחרי היום אני משנה את דעתי ב180 מעלות.
לתחושתי ולצערי אתה צודק אם כי לא בטוח כלל שג'ורדי יהיה זה "שיזכה" לעשות זאת.
מכבי ת"א היום יכולה להציע לבוזגלו משכורות שלא יקבל בחיים מאלונה! הרבה מעבר לתקרת השכר אצלנו. במתכונתה הנוכחית יכולה אפילו להבטיח מקום של קבע בהרכב, דבר שגם אותו לא יקבל אצלינו. הסיבה היחידה שנותנת לי תקווה שמאור יישאר היא שאני מאמין שיש לו שכל. לא משלה את עצמי שישאר בגלל חיבור למועדון ולקהל (כמו מליקסון) אלה למען טובתו האישית. מאור יודע שמה שקיבל אצלנו (לא מבחינה חומרית) הוא לא יקבל באף מקום אחר בעולם! וזו הדילמה היחידה שעומדת בפניו- יותר כסף או יותר שמחה במשחק ואהבה מהקהל. אני מאוד מקווה שאם יבחר בכסף לפחות ילך עד הסוף ויצטרף לזהבי
אני מחזיק ממנו מאוד מקצועית אבל לא חושב שצריך להתאבד עליו כמו על אף אחד אחר! ב"ש היא קבוצה, קבוצה שבראשה יש אנשים שידעו להרים אותנו גבוה יותר אחרי כל שינוי שלא יהיה.