יורו 2024
Re: יורו 2024
איזה מנחוס הפליקס הזה,נשבע שידעתי שיחמיץ.
- ForeverRed
יורו פח אשפה.
מדהים שרונאלדו מסיים עוד 120 דקות.
נראה יותר כמו פרויקט פרח משחקן כדורגל.
מדהים שרונאלדו מסיים עוד 120 דקות.
נראה יותר כמו פרויקט פרח משחקן כדורגל.
לשם שינוי, צרפת היום שיחקה כדורגל, וגם הגיעה למצבים טובים
לאאו אוברייטד
לאאו אוברייטד
כדורגל נבחרות זה לא רמה גבוהה, שיש 2 נבחרות מובילות עם מחבלים על הקווים כמו צרפת ואנגליה אפשר להבין למה מרגישים שמורידים את מה שיש.
צרפת נבחרת באמת דוחה, כולי תקווה שהספרדים יתנו להם וולה הביתה.
סהכ יורו לא עם כדורגל גדול, אבל הרבה מאוד דרמה. כמעט בכל משחק.
צרפת נבחרת באמת דוחה, כולי תקווה שהספרדים יתנו להם וולה הביתה.
סהכ יורו לא עם כדורגל גדול, אבל הרבה מאוד דרמה. כמעט בכל משחק.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתאכזב מאוד אם צרפת תזכה. נבחרת מגעילה.
אכזבה ענקית. עוד משחק של צרפת שאני נמרח על הספה במחצית השנייה.
הם לא משחקים כדורגל וגם לא מנסים לשחק. הפעם אין להם גם את היכולת האישית של פוגבה, גריזמן ואמבפה אז בכלל אי אפשר לראות אותם.
לצערי זה הולך לכיוון של אנגליה/צרפת. ביזיון.
הם לא משחקים כדורגל וגם לא מנסים לשחק. הפעם אין להם גם את היכולת האישית של פוגבה, גריזמן ואמבפה אז בכלל אי אפשר לראות אותם.
לצערי זה הולך לכיוון של אנגליה/צרפת. ביזיון.
לראות את דשאן מחייך ככה זה באמת דוחה.
מאמן כזה אפור ומגעיל.
הוא לא עגל כמו סאותגייט, אבל לא הרבה מעל.
מאמן כזה אפור ומגעיל.
הוא לא עגל כמו סאותגייט, אבל לא הרבה מעל.
- ForeverRed
התמונה של רונאלדו ופפה בסוף...
זוכר שאחרי אורגוואי במונדיאל 2018 הייתי בטוח שזה הסוף שלהם בנבחרת, הנה אנחנו ב2024 והם עדיין כאן. אגדות.
מי שחושב שלפורטוגל יש איזו נבחרת של סופרסטארים... תחשבו שוב. מלא אוברייטדים מפוצצים בהייפ.
ויטיניה, מנדש ודיאש הם הדבר האמיתי. ללאאו וברונו שאני ממש לא אוהב את הסגנון שלו יש הברקות פה ושם, חוץ מהם? כולם בינונים.
על ליצנים כמו פליקס, ז'וטה וראמוס מיותר לדבר. הם במקרה הטוב יכולים לצחצח לרונאלדו את הנעליים גם כשיהיה בן 44.
זוכר שאחרי אורגוואי במונדיאל 2018 הייתי בטוח שזה הסוף שלהם בנבחרת, הנה אנחנו ב2024 והם עדיין כאן. אגדות.
מי שחושב שלפורטוגל יש איזו נבחרת של סופרסטארים... תחשבו שוב. מלא אוברייטדים מפוצצים בהייפ.
ויטיניה, מנדש ודיאש הם הדבר האמיתי. ללאאו וברונו שאני ממש לא אוהב את הסגנון שלו יש הברקות פה ושם, חוץ מהם? כולם בינונים.
על ליצנים כמו פליקס, ז'וטה וראמוס מיותר לדבר. הם במקרה הטוב יכולים לצחצח לרונאלדו את הנעליים גם כשיהיה בן 44.
כל הטורניר, מסכים. באמת נראו זוועה.
היום דווקא ראיתי אותם מייצרים מלא מצבים מסוכנים.
נבחרת פורטוגל מלאה בכשרונות ויש לה סגל מצויין והיה מועמד ראוי להגיע עד הסוף.
הרבעון הזה לתקוע את רונאלדו בכל משחק עלתה להם בהזדמנות להגיע עד הסוף.
רונאלדו אונס את עצמו על המשחק , זה כבר לא רונאלדו של פעם שאפשר להריץ אותו לשטחים , זה כבר לא רונאלדו של פעם שאתה יכול לתת לו כדור והוא יעשה דריבל על שני שחקנים לפחות ויעשה גול .
כל המשחקים של פורטוגל אופיינו לשלוח שחקנים לקווים ולחפש הגבהה בשבילו, זה מה שהרס להם הכל .
הרבעון הזה לתקוע את רונאלדו בכל משחק עלתה להם בהזדמנות להגיע עד הסוף.
רונאלדו אונס את עצמו על המשחק , זה כבר לא רונאלדו של פעם שאפשר להריץ אותו לשטחים , זה כבר לא רונאלדו של פעם שאתה יכול לתת לו כדור והוא יעשה דריבל על שני שחקנים לפחות ויעשה גול .
כל המשחקים של פורטוגל אופיינו לשלוח שחקנים לקווים ולחפש הגבהה בשבילו, זה מה שהרס להם הכל .
לא הבנתי אף פעם מה מחזיקים מהמרטינז הזה.
לקח דור זהב בבלגיה וביזבז אותו,לקח אחלה דור של פורטוגל והמשיך להתעקש על רונאלדו כאילו זה חבר מביא חבר.
רמת המאמנים ביורו הזה בנבחרות המוכשרות הוא מביך ביותר.
לקח דור זהב בבלגיה וביזבז אותו,לקח אחלה דור של פורטוגל והמשיך להתעקש על רונאלדו כאילו זה חבר מביא חבר.
רמת המאמנים ביורו הזה בנבחרות המוכשרות הוא מביך ביותר.
אבל תמיד שיחקו עם כוכבית ולא מתוך איזה אמונה שהם משחקים פשוט כי הם מספיק טובים היום, ולא רק כי הם איזה פוטנציאל.ForeverRed כתב: ↑05 יולי 2024, 23:09בחירות נקודתיות יש לשני הכיוונים.
שהר לא שיחק בנבחרת בגיל 16? עיליי אלמקייס?
גם גלוך שיחק לא מעט להוציא את המקרה החריג ההוא.
זה לא מוכיח דבר.
אתה לגמרי צודק שלאחרונה יש בזה שיפור בישראל, אבל עדיין לא מספיק.
שחקן שהוא מספיק טוב צריך לעלות לדשא, לא ללכת לחלטר בהשאלות.
כמובן שכל אחד והסיטואציה שלו, האופי שלו וקצב ההתפתחות שלו.
לאמן נבחרות תמיד היה מקצוע של פנסיונרים. בגלל זה התפלאתי שבכר בכלל שוקל לקחת את נבחרת ישראל.
ארגנטינה זכתה במונדיאל רק בגלל מאמן שהבין שטעה, ולא היה דינוזאור כדי להתעקש עם מה שעבד לפני 4 שנים.
אין לי ספק שעם סאותגייט, דשאן, ושאר דינוזאורים ארגנטינה ההיא הייתה מתפרקת ומודחת מהר מאוד.
לשמחתי מאמן כזה לקח מונדיאל והיה צדק, כולי תקווה שביורו הזה לא נראה את דשאן או סאותגייט חוגגים.
זה טורניר הכדורגל הכי מסורס שראיתי מאז מונדיאל 90 באיטליה שהיה המשעמם ביותר וגרם לשינוי גדול בגישה של מאמני הכדורגל בעולם לאחריו.
איזה חבורת מאמנים עלובה באחד מהדורות המוכשרים שהיו כאן.
איזה חבורת מאמנים עלובה באחד מהדורות המוכשרים שהיו כאן.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אין שום מאמן מהשורה הראשונה בעולם בשום נבחרת. זה אומר הכל.
מאמנים כמו סאותגייט אני בכלל לא מבין למה קיבלו את הנבחרת ועוד נשארו כל כך הרבה זמן. הזוי לחלוטין.