עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
ה-VAR בדרך לישראל.
אמור להיכנס בפלייאוף.
אמור להיכנס בפלייאוף.
שכטר התעלף...
הזיה. לא חשבתי שיקרה.yossi כתב:היום נגמרה ההארכה שסלוניקי נתנו לבית"ר כדי לשלם על סאבו.
אפילו מקדמה עדיין לא הועברה. מפתיע.
מה בדיוק מונע מהיוונים להורות לסאבו לעלות מיד לטיסה ליוון ולחפש לו קונה אחר? ואם מחר ישבור רגל?
באמת שאני לא מבין את זה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הלוואי!!ForeverRed כתב:ה-VAR בדרך לישראל.
אמור להיכנס בפלייאוף.
מעולה.ForeverRed כתב:ה-VAR בדרך לישראל.
אמור להיכנס בפלייאוף.
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3742283" onclick="window.open(this.href);return false;אלדר כתב: היה מצוין בכל הקשור בכדורגל.
בצד הפיננסי נהג בדיוק כמו קודמיו.
וזה רק כי רצה לחזק את הקבוצות הקטנות ולהרים את הרמה
כאיש כדורגל הביא לנו הרבה הישגים.. היורו u21 אחד מהם.
הוא עשה משהו שאחרים לא?CrazyRed7 כתב: https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3742283" onclick="window.open(this.href);return false;
הוא חילק כספים לקבוצות.
בעיקר לקטנות וחיזק אותם...
אני רק משהו קטן.
האחרונים שיכולים להלין על לוזון אלה אוהדי הפועל ב"ש.
זה האיש שהעלה אותנו ליגה שלא תתבלבלו ותשכחו.
ההחלטה של לוזון להגדיל את ליגת העל ל16 קבוצות שבסוף בזכותו עלינו זה מהלך שיכול להיות שהביא אותנו לימים הללו.
כי אם לא היינו עולים גם בעונה השנייה שאלונה הייתה כאן אחרי שבראשונה היא נכשלה לא כזה בטוח שהייתה נשארת.
לכן עם כל החסרונות של האיש היה לו אחד בולט וזה ההחלטה הזאת.
ההחלטה של לוזון להגדיל את ליגת העל ל16 קבוצות שבסוף בזכותו עלינו זה מהלך שיכול להיות שהביא אותנו לימים הללו.
כי אם לא היינו עולים גם בעונה השנייה שאלונה הייתה כאן אחרי שבראשונה היא נכשלה לא כזה בטוח שהייתה נשארת.
לוזון לא העלה אותנו ליגה, הוא הגדיל את הליגה כי הוא ראה ש-12 קבוצות זה מעט מדי עבור ליגה ראשונה.
במחזור האחרון ששיחקנו בלאומית פגשנו את הפועל עכו כשאנחנו מקום שני וניצחון מעלה אותנו מהמקום הראשון, כמובן שזה לא עניין את גיא לוי בזמנו כי כבר הבטחנו את העלייה אחרי שאח"י נצרת סיימה בתיקו כמה ימים אחרי התיקו שלנו מול רמה"ש ולמשחק הזה הוא הופיע עם דור דוידי בשער.
אז עכו ניצחו אותנו בגארבג' של הגארבג' אחרי ששתי הקבוצות כבר עלו ליגה ועלו מהמקום השני במקומנו, בגלל זה גיא לוזון העלה אותנו ליגה? גניבת דעת.
במחזור האחרון ששיחקנו בלאומית פגשנו את הפועל עכו כשאנחנו מקום שני וניצחון מעלה אותנו מהמקום הראשון, כמובן שזה לא עניין את גיא לוי בזמנו כי כבר הבטחנו את העלייה אחרי שאח"י נצרת סיימה בתיקו כמה ימים אחרי התיקו שלנו מול רמה"ש ולמשחק הזה הוא הופיע עם דור דוידי בשער.
אז עכו ניצחו אותנו בגארבג' של הגארבג' אחרי ששתי הקבוצות כבר עלו ליגה ועלו מהמקום השני במקומנו, בגלל זה גיא לוזון העלה אותנו ליגה? גניבת דעת.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 17 יולי 2018, 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
חחח אלונה פה 10 שנים וזה לא הספיק לך להכיר את האישה?היינו עולים גם עם 2 עולות והיא בוודאי לא הייתה עוזבת כי לא עלתה ליגה.אדום זקן כתב:אני רק משהו קטן.
וזה בכלל לא משנה. מדובר כאן בשחיתות, מדובר כאן בגנבה של מיליונים מהקופה הציבורית שהלכו לקבוצתו שמנוהלת ע״י משפחתו.
לא מבין איך אפשר לעצום עיניים על דבר כזה.
חחח אין מצב שאתה כל כך תמים. חיזק את הקטנות עלק.אלדר כתב: הוא עשה משהו שאחרים לא?
הוא חילק כספים לקבוצות.
בעיקר לקטנות וחיזק אותם...
כפרה עליך. זה לא תמימות.CrazyRed7 כתב: חחח אין מצב שאתה כל כך תמים. חיזק את הקטנות עלק.
בסוף בסוף הכסף אותו כסף, כל יור התאחדות בחר להשתמש בו אחרת.
אבי לוזון נתן כספים לקבוצות וכן, גם למכבי פת שהיא חלק מהקבוצות, אז? הוא לא יתן למכבי פת כי זו קבוצה של המשפחה?
היו לו דברים טובים והיו לו פחות טובים. בסיכום הכללי אני זוכר אותו לטובה כאחד שקידם את הכדורגל בארץ. כולל אצטדיונים, שינה את מבנה הליגה המשעממת שהיתה לנו אז. החזיר את הכדורגל לארץ וכו וכו.
אבי לוזון הראשון שנתן לנו משחק רדיוס ללא קהל בגלל שחמאס ירה טילים
מת עליך שאתה מתחיל עם החחח המזלזל שלך.CrazyRed7 כתב: חחח אלונה פה 10 שנים וזה לא הספיק לך להכיר את האישה?היינו עולים גם עם 2 עולות והיא בוודאי לא הייתה עוזבת כי לא עלתה ליגה.
וזה בכלל לא משנה. מדובר כאן בשחיתות, מדובר כאן בגנבה של מיליונים מהקופה הציבורית שהלכו לקבוצתו שמנוהלת ע״י משפחתו.
לא מבין איך אפשר לעצום עיניים על דבר כזה.
לעינייננו.
הוא העלה את כמות הקבוצות רק בגלל אלונה ואת זה אני אומר לך מידיעה.
על כל שאר הדברים אני לא מתווכח כי אני לא בקיא בפרטים כמוך.
רק בגלל אלונה.אדום זקן כתב: מת עליך שאתה מתחיל עם החחח המזלזל שלך.
לעינייננו.
הוא העלה את כמות הקבוצות רק בגלל אלונה ואת זה אני אומר לך מידיעה.
על כל שאר הדברים אני לא מתווכח כי אני לא בקיא בפרטים כמוך.
שום קשר לזה שהרעיון עלה עוד לפני שאלונה בכלל רכשה את המועדון.
אז כמו שקרייזי כבר הסביר, יכולנו לעלות גם בלי ה"טובה" הזו (שלא לדבר על זה שאם מלכתחילה היו שתי עולות כל העונה ההיא נראית אחרת, אצל כל הקבוצות), אז להגיד שרק בזכותו עלינו זה קשקוש.
ובכל מקרה, אפילו אם לוזון היה טוב להפועל ב"ש, זה לא אומר שהוא היה טוב לכדורגל הישראלי.