ממה שאתה מכיר אותי אתה יודע כמה אני מסתייג מחכמה בדיעבד ולא קופץ לנפנף בה. אני רק מונה עובדות לזכותו של גיא לוי, לא הוא בנה את העסק שםTotti כתב: סבבה,אבל אתה חכם בדיעבד
ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
אחי, כל הזמן מדברים על מדיונדו כאילו הוא עבד שם שבע שנים וחירב הכל. גם הוא לא בנה כלום. מנגד, שבועיים הספיקו להטיס אותו קיבינימט, בעוד גיא לוי כבר חודשיים כאן ובשורה אין. מה זה אומר? שבגלל שבנו שם עקום אפשר להתנער לנצח מאחריות?dor69 כתב: ממה שאתה מכיר אותי אתה יודע כמה אני מסתייג מחכמה בדיעבד ולא קופץ לנפנף בה. אני רק מונה עובדות לזכותו של גיא לוי, לא הוא בנה את העסק שם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
גם את בית"ר גיא לוי לא בנה וזה לא הפריע לכולם פה לעוף עליו כשהצליח שם.dor69 כתב: ממה שאתה מכיר אותי אתה יודע כמה אני מסתייג מחכמה בדיעבד ולא קופץ לנפנף בה. אני רק מונה עובדות לזכותו של גיא לוי, לא הוא בנה את העסק שם
אי אפשר בהצלחות להחמיא ובכישלונות להאשים אחרים.
השאלה היא לא מי בנה השאלה היא איך בנו.ForeverRed כתב: גם את בית"ר גיא לוי לא בנה וזה לא הפריע לכולם פה לעוף עליו כשהצליח שם.
אגב, קצת היסטוריה קרובה. בעונת 11/12 גיא לוי הגיע לקבוצה שקלי נגר בנה לפני המחזור השמיני, תוצאות התחילו להגיע אי שם במחזור ה14 ומשם לעונת הישרדות מרגשת. סבלנות איתו
מה זה תוצאות, חבל על הזמן! לפעמים בלילות לפני השינה אני מעלה זכרונות מהעונה ההיא, ככה בשביל הכיף.
בלי עלי חטיב והמנהל האידיוט ממכבי פתח תקווה, עד היום היינו מתחננים בפני מושיקו לוגאסי וליאור אסולין שיבואו לסייע לנו במאבקי העלייה.
בלי עלי חטיב והמנהל האידיוט ממכבי פתח תקווה, עד היום היינו מתחננים בפני מושיקו לוגאסי וליאור אסולין שיבואו לסייע לנו במאבקי העלייה.
- red and white
- Title: Almog
טוטו תמוז סיכם בהפועל תל אביב, ועשה חלק מהבדיקות הרפואיות.
ירוויח 300 אלף יורו לעונה ,למשך שלוש וחצי שנים.
ירוויח 300 אלף יורו לעונה ,למשך שלוש וחצי שנים.
גם אומרים שאם לא היו חמש עולות לא היינו עולים ליגה (בולשיט). באר שבע אמנם לוזרית נצחית אבל בכל פעם שהייתה עם הגב לקיר היא ידעה בדרך נס לקחת את הנקודות. אם לא הייתה ההורדה ההיא אני לא חושב שהיינו מפסידים לעכו בבית או מסיימים בתיקו עם רמה״ש בפלייאוף ההוא.סניור כתב:מה זה תוצאות, חבל על הזמן! לפעמים בלילות לפני השינה אני מעלה זכרונות מהעונה ההיא, ככה בשביל הכיף.
וכן, מהמחזור ה14 היה די טוב ביחס לקבוצה שנלחמת בשיניים על חייה, 38 נקודות משם עד הסוף
זו הפריבילגיה של מאמן שמחליף מפוטר, ילך טוב - הוא גאון, לא ילך - הוא לא בנה, הוא לא הביא...ForeverRed כתב: גם את בית"ר גיא לוי לא בנה וזה לא הפריע לכולם פה לעוף עליו כשהצליח שם.
- simply-red
מכבי חיפה רוצה להתחפש להפועל תל אביב והיא "שמה עין" על ארבעה שחקני ק"ש:
דילמוני, עבד,בראון ומזרחי. בתמורה הם מקווים להעביר לק"ש שחקנים וכסף.
בעל הבית השתגע.. שחר שכח שהוא אמר שהוא לעולם לא יגרר לפזרנות ללא הבחנה,
ועל זה נאמר פאניקה בכרמל.
זו בכלל לא הנקודה ידידי.simply-red כתב:מכבי חיפה רוצה להתחפש להפועל תל אביב והיא "שמה עין" על ארבעה שחקני ק"ש:
השאלה היא האם במכבי חיפה לא קלטו 2 דברים, שאין רבוצה בכדורגל שלנו שנכוותה יותר מהם בשנים האחרונות:
1. שמה שטוב לקרית שמונה לא בהכרח מצליח בחיפה תחת הלחץ(אלקיים, אבוחצירה, גבאי)
2. שלבנות בכל עונה את העונה שלאחר מכן בינואר, זו ערובה לכשלון ודאי. בינואר משפצים מכונית נוסעת, לא מחליפים חצי קבוצה. במכבי חיפה מחתימים בכל ינואר כמה וכמה שחקנים ובקיץ ״נחים״. זו בנייה עקומה ומוטעת. ובכלל, למה לא לתת את המפתחות לצעירים שלהם שבינתיים יצבו את הספינה? תמוהה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
במשפט אחד: אין דרך, אין הכוונה, אין ניהול ויש רק כסף ואגו פגוע. מתכון קלאסי לבלגן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עוד הוכחה שהניהול של שחר קלוקל...
קבוצה עם ניהול תקין לא הייתה מגיעה למצב כזה...
פשוט בדיחה מה שקורה בחיפה בשנתיים האחרונות...
אחריי שהם הביאו את שכטר ועטר חשבתי שהם ישתדרגו הקיץ אבל הם שוב בנו קבוצה בצורה מוזרה ובנוסף חוץ מנטע לביא שוב לא נותנים צאנס לצעירים שלהם...
אחריי שהם הביאו את שכטר ועטר חשבתי שהם ישתדרגו הקיץ אבל הם שוב בנו קבוצה בצורה מוזרה ובנוסף חוץ מנטע לביא שוב לא נותנים צאנס לצעירים שלהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:עוד הוכחה שהניהול של שחר קלוקל...
לא שחר בנה את הקבוצה... קרסה כל התאוריה שלך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שחר הוא זה שבונה את חיפה כבר כמה עונות טובות.אורי אדום בנשמה כתב:
לא שחר בנה את הקבוצה... קרסה כל התאוריה שלך
בהתחלה זה הצליח לו אבל אז הוא התחיל לזייף ולהביא פלופים... (אנדלובו, שכטר, ועוד רבים אחרים).
אומנם המאמנים של חיפה הביאו גם שחקנים אבל שחר האחראי הבלעדי על ההחלטות המקצועיות החשובות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואן מפרסם שמכבי רוצים את אחמד עבאד בקיץ (סעיף שחרור של 700K יורו), וואלה הולך עליו בכל הכוח שחקן נהדר.
בנוסף, שירצקי אמר שוובה בראון לא ישוחרר בינואר.
בנוסף, שירצקי אמר שוובה בראון לא ישוחרר בינואר.