חתיכת אפס מטומטם!אדום בלב בנשמהההה כתב:הבנתי שברקוביץ יצא ודיבר מגעיל על אלונה עכשיו ברדיו. מי שמע?
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
לכל מי שחיפש את הלינק לשידור של אופירה הסייג ואייל ברקוביץ':
https://soundcloud.com/telavivradio/11-22016a" onclick="window.open(this.href);return false;
לשמוע מדקה 48
https://soundcloud.com/telavivradio/11-22016a" onclick="window.open(this.href);return false;
לשמוע מדקה 48
איזה כיף לשמוע את זה, לא יכול לתאר כמה.
שכולם יקפצו, מכבי ת"א 3 עונות לקחה אליפות ומותר להם לדבר, אנחנו עוד לא עשינו כלום ואנחנו העונה באנו לעבוד ולא לדבר, ושאופירה תתלונן מפה ועד מאי.
מאוהב באלונה!!
שכולם יקפצו, מכבי ת"א 3 עונות לקחה אליפות ומותר להם לדבר, אנחנו עוד לא עשינו כלום ואנחנו העונה באנו לעבוד ולא לדבר, ושאופירה תתלונן מפה ועד מאי.
מאוהב באלונה!!
אופירה וברקוביץ' + דוד יוסוב והכתב של אופירה בדרום (ברח לי השם) כעסו אתמול שבאר שבע אוסרת על השחקנים והמאמנים להתראיין. "השתן עלה לאלונה לראש", "כשיהיו במקום 4-5 יתראיינו שוב", "דוקא ברדה מרואיין מצוין... שישחררו פעם בכמה זמן שחקנים כמו ברדה, מליקסון...", "דוקא השחקנים רוצים לדבר"...Totti כתב:תנו תקציר..
ציטוט מפי אופירעTotti כתב:תנו תקציר..
״תושבי ב״ש מתלוננים שאנחנו לא נותנים מספיק במה ולא משמיעים מספיק את אנשי ב״ש״
חחחחח תושבי ב״ש = גיל שגיב
חחחחחחחחחח עושה שירות טוב מאשדודblueman כתב: ציטוט מפי אופירע
״תושבי ב״ש מתלוננים שאנחנו לא נותנים מספיק במה ולא משמיעים מספיק את אנשי ב״ש״
חחחחח תושבי ב״ש = גיל שגיב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איך הם מתים שניהיה 4-5. שיישרפוdelta7 כתב: אופירה וברקוביץ' + דוד יוסוב והכתב של אופירה בדרום (ברח לי השם) כעסו אתמול שבאר שבע אוסרת על השחקנים והמאמנים להתראיין. "השתן עלה לאלונה לראש", "כשיהיו במקום 4-5 יתראיינו שוב", "דוקא ברדה מרואיין מצוין... שישחררו פעם בכמה זמן שחקנים כמו ברדה, מליקסון...", "דוקא השחקנים רוצים לדבר"...
- red and white
- Title: Almog
אתם אוהבים לצחוק עליו, אבל באמת שכל הכבוד לך גיל על היוזמה.
אחרי פתיחת הנושא שאלתי את אבא שלי אם זה נכון, ובתור בן אדם ששומע רדיו כל יום בין 6 ל-8 ,הוא אמר לי שזה נכון וזה ממש מרתיח אותו.
אחרי פתיחת הנושא שאלתי את אבא שלי אם זה נכון, ובתור בן אדם ששומע רדיו כל יום בין 6 ל-8 ,הוא אמר לי שזה נכון וזה ממש מרתיח אותו.
מה הקשר בין הקביעה שלא מתראיינים לכמות הזמן שמדברים עלינו ברדיו?
לא שאכפת לי או מעניינות אותי התכניות של האנשים האלה אבל איך זה תירוץ לא לדבר על ב"ש? חסר לדבר על מערכים, ניתוח משחקים, ביצועי שחקנים, מלפפונים?
סתם עוד תירוץ שבא לקדם את הרצון שלהם להרעיל אותנו עם הראיונות שלהם.
העונה עובדים ולא מדברים, ניקח תואר כלשהו ואז מבחינתי שברדה ובכר יכתבו טור שבועי בוואן
לא שאכפת לי או מעניינות אותי התכניות של האנשים האלה אבל איך זה תירוץ לא לדבר על ב"ש? חסר לדבר על מערכים, ניתוח משחקים, ביצועי שחקנים, מלפפונים?
העונה עובדים ולא מדברים, ניקח תואר כלשהו ואז מבחינתי שברדה ובכר יכתבו טור שבועי בוואן
בדיוק!nir767676 כתב:מה הקשר בין הקביעה שלא מתראיינים לכמות הזמן שמדברים עלינו ברדיו?
זה מראה כמה תקשורת הספורט אבדה את הכיוון! הרי בראיונות שואלים מישהו על מערכים? על שיטות משחק? על דברים שקשורים בטקטיקה? ברור שלא! הם מחפשים הצהרות, ציטוטים וחצאי אמירות שאפשר להשתמש בהן בתור קליקבייט בפייסבוק.
רוצים לדבר על הקבוצה? בבקשה, השבוע בכר עלה עם מערך שונה מהרגיל בפעם הראשונה העונה. תדונו באיך זה השפיע הל הקבוצה ועל צורת המשחק, בשביל מה צריך ראיון עם אלונה בשביל זה? היא קבעה את המערך?
- OMERREMO33
הנה עכשיו וואן יחפרו גם בלי ראיונות של שחקנים... כבר כותרת ראשית בה אשר אלון מאשים ומכפיש את אלונה. צהובון ספורט מגעיל.
- red and white
- Title: Almog
איזה אפס ברקוביץ', גיל יש מצב שאתה וחבריך תשלחו להם הודעות נאצה כלפי ברקוביץ'
מה קרה לכם,
זה ים אינפורמציה.
גיל, זה לא כדי להכניס לך או משהו כזה, כשזה השיח כמה שפחות מזה הרי זה מבורך.
זה ים אינפורמציה.
גיל, זה לא כדי להכניס לך או משהו כזה, כשזה השיח כמה שפחות מזה הרי זה מבורך.
- ForeverRed
קצת חורה לי שאף אחד לא עולה להציג את הצד שלנו בתקשורת.
הנציגים של רעננה עולים כל אחד בתורו ומכפישים את אלונה ואת המועדון.
איפה הדובר שלנו שיסתום להם את הפה?
הנציגים של רעננה עולים כל אחד בתורו ומכפישים את אלונה ואת המועדון.
איפה הדובר שלנו שיסתום להם את הפה?