פרקטית מכבי החתימה אותו ל 3 שנים.delta7 כתב: כל קבוצה אחרת יכולה להמשיך ולהשאיל אותו..., ואנחנו נמשיך לחכות לחצי מליון שלנו.
פשוט כדי להימנע מהתשלום של החצי מיליון יורו הם עושים את זה בהשאלה כשכל שנה עלות ההשאלה היא 333 אלף יורו, סהכ מיליון.
פרקטית מכבי החתימה אותו ל 3 שנים.delta7 כתב: כל קבוצה אחרת יכולה להמשיך ולהשאיל אותו..., ואנחנו נמשיך לחכות לחצי מליון שלנו.
זה חוקי החרא הזה?oranu כתב: פרקטית מכבי החתימה אותו ל 3 שנים.
פשוט כדי להימנע מהתשלום של החצי מיליון יורו הם עושים את זה בהשאלה כשכל שנה עלות ההשאלה היא 333 אלף יורו, סהכ מיליון.
חוקי ביותר. אלונה לא חשבה שאופיר יעשה לה תרגיל מלוכלך, אז לא סגרה את הפינה עד הסוף.ForeverRed כתב: זה חוקי החרא הזה?
אני הייתי בודק אפשרות לתבוע.
זה גם מוזר. זכור לי ראיון עם אופיר שסיפר שחשוב לו להיראות טוב כדי שמכבי תרכוש אותו או תאריך את ההשאלה.
לא זוכר ראיון כזה, אופיר לא היה חותם במכבי לעונה אחת עם אופציה רק של המועדון, הוא סגור שם ל 3 שנים בוודאות.ForeverRed כתב: זה חוקי החרא הזה?
זה גם מוזר. זכור לי ראיון עם אופיר שסיפר שחשוב לו להיראות טוב כדי שמכבי תרכוש אותו או תאריך את ההשאלה.
יש להם סגל מאוד עוצמתי והיום לראשונה הם הציגו משחק בו נראה שחלקי הפאזל מתחברים.ForeverRed כתב:התנועתיות בדעות של אנשים אחרי כל משחק זה משהו.
לפני שבועיים מכבי היו פחים והיום הם הקבוצה העוצמתית בישראל.
תבינו, היום זאת יותר היריבה. מזכיר את המשחק שלהם נגד סכנין בשנה שעברה.
חוקי ואם יורשה לי - מהלך גאוניForeverRed כתב: זה חוקי החרא הזה?
ואחרי שלוש שנים הוא שחקן חופשי?oranu כתב: פרקטית מכבי החתימה אותו ל 3 שנים.
טכנית, ברגע שיסתיים החוזה עם גנט(3 שנים) הוא שחקן חופשי. מה יהיה עד אז? אלוהים יודע.אריאל2 כתב: ואחרי שלוש שנים הוא שחקן חופשי?
בסוף שנה שלישית הוא יכול לעבור בחינם אם אין לו חוזה.The red one כתב: טכנית, ברגע שיסתיים החוזה עם גנט(3 שנים) הוא שחקן חופשי. מה יהיה עד אז? אלוהים יודע.
אני מניח שאם הרומן שלו עם מכבי ימשיך, יכניסו סעיף בחוזה ההשאלה של העונה השלישית שיש למכבי זכות ראשונים עליו, למרות שאם באמת הוא ימשיך במכבי 3 שנים וירצה את השנה הרביעית, לא יצטרכו שום סעיף..הוא פשוט יעבור לשם עם סכום שמסוכם מראש על 2 הקבוצות
מודע לסגל העוצמתי שלהם. הרי רק לפני שבוע כתבתי פה שהם עוד יתחברו. העניין הוא שאתמול זה לא המשחק לשפוט את היכולת שלהם. הם שיחקו נגד סמרטוטים.yossi כתב: יש להם סגל מאוד עוצמתי והיום לראשונה הם הציגו משחק בו נראה שחלקי הפאזל מתחברים.
אפשר לשמוח מזה שהם לא בורחים לנו ולהתבאס בו זמנית שאנחנו לא בורחים להם בתקופת ההתאקלמות שלהם.
אתה עדיין חושב שלוזון הוא מאמן טוב?
מילה שהוא בין הגרועים בליגה. 0 הכנה ליריב, לא ניסה/הצליח להבליט אף חולשה של מכבי. אי ההכללה של קהת או ורמוט בסגל יחד עם הויתור על קשר מרכז בסיטואציה בה יכל להשיג יתרון מספרי הם צעדים פשוט לא מובנים.
ביחס של תקציב-יכולת זו אחת הקבוצות הגרועות בתולדות הליגה.
מה שכן, בוזגלו ורמי גרשון כנראה ישפרו אותם למקום 3 במקום מלחמה על הפליאוף.
אם אנחנו ומכבי נגיע לפליאוף בפער של 5 ומטה אחת מהשנייה כקבוצות מחוברות ועוצמתיות זה יהיה מאבק אדיר.
אני חושב שעל הנייר שני הקבוצות עברו שדרוג לא קטן (כן, כן, גם אנחנו) ובעלות יותר כלים לסיטואציות שונות ועומק.
אני לא מסכים איתך לגבי לוזון, ולא בפעם הראשונה. אין פה שום נסיבות מקלות. הוא בנה את הסגל, הוא החליט לשחרר את כל הזריםForeverRed כתב: מודע לסגל העוצמתי שלהם. הרי רק לפני שבוע כתבתי פה שהם עוד יתחברו. העניין הוא שאתמול זה לא המשחק לשפוט את היכולת שלהם. הם שיחקו נגד סמרטוטים.
אף פעם לא טענתי שלוזון מאמן גדול. אני כן מאמין שהוא טוב מהממוצע בליגה ונמצא באזור הצמרת. זה לא כזה קשה. מה שכן, מסכים שבינתיים זה נראה רע מבחינתו. יש נסיבות מקלות כי החליפו שם כמעט את כל הסגל אבל זה עדיין נראה רע. ההחלטה להשאיר את ורמוט בחוץ הייתה מטופשת, למרות שהוא תירץ אותה בכך שהייתה מצוקה של בלמים. קהת היה חולה ולא מדובר בהחלטה מקצועית.
לגבי דודזאדה, אני אומר לכם שיש מקום לבחינה משפטית. לא יודע אם הקבוצה מעוניינת להיכנס לפינות האלה אבל אם כן אז יש על מה לדבר. זכורות לי סיטואציות דומות עם שחקנים של הלוזונים.
שאלוהים ישמור, אללה יוסטורגדי כתב:דברו עליו כאפשרות לבאר שבע כיורש של אלישע. למזלנו היה בעיצומה של "קריירה אירופית"