הייתי מחזיר את אופיר דווידזדה בעונה הבאה. מנקה את הדם הרע בין אלונה לאופיר, מגלה בגרות, ויוצר שקט בעמדה זו בעונה הבאה. רוטציה בריאה לופש/דווידזדה.
הייתי שוקל ברצינות זר לעמדת המגן הימני. מישהו בסגנון קורהוט (ששיחק בשמאל), כאשר גיא מזרחי מחליף. אם פוגעים בזר בעמדה זו, אז יהיה אפשר לראות את פוטנציאל השדרוג במשחק הקבוצה כאשר יש זר משמעותי בעמדת המגן הימני. עם לופש וקורהוט בשמאל ראינו, כל אחד בסגנונו.
הייתי מחזיר את אופיר דווידזדה בעונה הבאה. מנקה את הדם הרע בין אלונה לאופיר, מגלה בגרות, ויוצר שקט בעמדה זו בעונה הבאה. רוטציה בריאה לופש/דווידזדה.
הייתי שוקל ברצינות זר לעמדת המגן הימני. מישהו בסגנון קורהוט (ששיחק בשמאל), כאשר גיא מזרחי מחליף. אם פוגעים בזר בעמדה זו, אז יהיה אפשר לראות את פוטנציאל השדרוג במשחק הקבוצה כאשר יש זר משמעותי בעמדת המגן הימני. עם לופש וקורהוט בשמאל ראינו, כל אחד בסגנונו.
בשביל מגן ימני זר צריך לוותר על זר אחר.
בהנחה סבירה שגאריטה כבר הולך (ומוחלף ע"י זלאטנוביץ') על מי אתה מוותר? ונטורה, קנגוואה, לופז, פונק או מדיירוש?
כמדומני אפשר 6 זרים. יחד עם זאת, אני מסכים עם מה שאתה רומז עליו - נהיה מוגבלים. אם נביא מגן ימני זר, ובהנחה שגריטה הולך: לא נוכל להביא חלוץ זר, או זר צעיר שיוכל להשתלב בקבוצת הנוער.
אין לי בעיה עם דוידזאדה כמחליף אבל הוא לא שיחק כמעט כל העונה והוא כבר לא ילד. מי יודע באיזה מצב הוא. כמחליפים הייתי מעדיף קודם את ירדן כהן וליידנר שיתאימו מאוד לכדורגל של קוזוק, אם לא מתאפשר להביא אותם אז דוידזאדה יכול להיות אופציה טובה.
בכל אופן אסור להשאיר את לופס בעיניי. החלטה קשה אבל הכרחית.