עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מכבי צלחה אתמול משחק משנה מומנטום, לא פחות. איבוד נקודות נגד נתניה ובמחזור הבא נגד חיפה היה מכניס את המערכת ללחץ אטומי. לעומת זאת, ניצחונות בשני המשחקים האלה ייתנו הרבה ביטחון ויחברו את הקבוצה.
המאפיין החזק ביותר של מכבי בתקופת גורדי זה המזל. פשוט הולך להם, גם כשהם נראים רע. עם חצי מהמזל שלהם אנחנו זוכים באירופית.
המאפיין החזק ביותר של מכבי בתקופת גורדי זה המזל. פשוט הולך להם, גם כשהם נראים רע. עם חצי מהמזל שלהם אנחנו זוכים באירופית.
- ForeverRed
תשחרר כבר יא חתיכת טרחן.דר אדום בנשמה כתב: זה מה שקורה שהם חושבים שהבאנו תצוגת כדורגל מול בני יהודה שבפועל הבאנו עוד משחק בינוני מינוס שרובו היה מול עשרה שחקנים.
כרגע בכושר הנוכחי שלנו תיקו משקף מול מכבי.
אולי ניצחון לנו בזכות טרנר.
אבל ממש לא 4-0.
אתה עונש.
דר בימים האחרונים יש לך יותר מידי זמן
אתה רושם שטויות בכל סעיף
אתה טרחן במלוא מובן המילה
צא לחופשה קצרה
אתה רושם שטויות בכל סעיף
אתה טרחן במלוא מובן המילה
צא לחופשה קצרה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סבבה, אני אשחרר, נתנמו משחק ענק סבבה?ForeverRed כתב: תשחרר כבר יא חתיכת טרחן.
אתה עונש.
טוב לכם?
טרחנים שרושמים שטויות.
קודם כל צריך להסתכל על עצמנו ואחר כך על היריבה, ואם איך שאנחנו נראים התקפית לאחרונה אין לנו יותר מדיי על מה להצהיר הצהרות בשלב הזה.
אבל כרגיל, תקראו לי טרחן, תגידו שאני רושם שטויות, אני רושם את האמת ואם זה לא נראה לכם תמשיכו עם הכתיבה באופן פרטי בלי להתייחס לתוכן.
אין לכם אפילו איך להגיב לי אז אתם רושמים שאני טרחן.
זה הכי קל שבעולם אז תמשיכו, אני לא אפסיק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מגזים , אתה פשוט לא מסוגל לראות דברים חיוביים שהיו במשחק מול בני יהודה, נכון שזה עדיין לא הקבוצה של שנה שעברה שדורסת כל דבר אבל החלקים החדשים מתחילים להתחבר ,הטראומה של מאריבור מתחילה להתפוגג ואנחנו מחברים 3 נצחונות רצופים ולא סופגים פעמיים רצוף בליגה( היריבה לא מעניינת כרגע) וזה מה שמחזיק אותנו למסלולדר אדום בנשמה כתב: זה מה שקורה שהם חושבים שהבאנו תצוגת כדורגל מול בני יהודה שבפועל הבאנו עוד משחק בינוני מינוס שרובו היה מול עשרה שחקנים.
כרגע בכושר הנוכחי שלנו תיקו משקף מול מכבי.
אולי ניצחון לנו בזכות טרנר.
אבל ממש לא 4-0.
המשפט האחרון שלך קצת מוזר.ForeverRed כתב:מכבי צלחה אתמול משחק משנה מומנטום, לא פחות. איבוד נקודות נגד נתניה ובמחזור הבא נגד חיפה היה מכניס את המערכת ללחץ אטומי. לעומת זאת, ניצחונות בשני המשחקים האלה ייתנו הרבה ביטחון ויחברו את הקבוצה.
מה המזל קשור פה. וחוץ מזה "זוכים באירופית" גם בציניות זה קצת מופרך.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
הוא לא מגזים. לא הברקנו במשחק זה ברור. רוב המשחק היה נגד עשרה שחקנים, זאת עובדה.שיש כתב: אתה מגזים , אתה פשוט לא מסוגל לראות דברים חיוביים שהיו במשחק מול בני יהודה, נכון שזה עדיין לא הקבוצה של שנה שעברה שדורסת כל דבר אבל החלקים החדשים מתחילים להתחבר ,הטראומה של מאריבור מתחילה להתפוגג ואנחנו מחברים 3 נצחונות רצופים ולא סופגים פעמיים רצוף בליגה( היריבה לא מעניינת כרגע) וזה מה שמחזיק אותנו למסלול
מכבי לא גרועים כמו שהיינו רוצים, עובדה שחזרו מול נתניה ששיחקה מצויין.
נכון שנגד בני יהודה התחלנו להראות קצת ממשחק הלחץ שאפיין אותנו שנה שעברה, ועדיין אנחנו משחקים פחות טוב מהתקופה
החופפת של שנה שעברה, אבל הסיומת שלנו עדיין לא טובה. גאדיר וזריהן לבד היו צריכים לשים שלושה גולים. אח"כ
שהר החמיץ עוד שתי הזדמנויות מצויינות.
אנחנו משתפרים, נקווה להמשכיות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1, תודה.shacharb כתב:
הוא לא מגזים. לא הברקנו במשחק זה ברור. רוב המשחק היה נגד עשרה שחקנים, זאת עובדה.
מכבי לא גרועים כמו שהיינו רוצים, עובדה שחזרו מול נתניה ששיחקה מצויין.
נכון שנגד בני יהודה התחלנו להראות קצת ממשחק הלחץ שאפיין אותנו שנה שעברה, ועדיין אנחנו משחקים פחות טוב מהתקופה
החופפת של שנה שעברה, אבל הסיומת שלנו עדיין לא טובה. גאדיר וזריהן לבד היו צריכים לשים שלושה גולים. אח"כ
שהר החמיץ עוד שתי הזדמנויות מצויינות.
אנחנו משתפרים, נקווה להמשכיות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
צודק, אתה כל כך חכם שאנחנו לא מסוגלים להתמודד. ממש מקדים את זמנך.דר אדום בנשמה כתב: אין לכם אפילו איך להגיב לי אז אתם רושמים שאני טרחן.
- ForeverRed
קצת ציניות חבר. נתת תגובה א-לה דר.shacharb כתב:
המשפט האחרון שלך קצת מוזר.
מה המזל קשור פה. וחוץ מזה "זוכים באירופית" גם בציניות זה קצת מופרך.
ובאמת שאלת מה קשור מזל?
מכבי לא הגיעה אתמול לחצי הזדמנות. שתי בעיטות מקילומטר ועקב של מגן מטומטם. שלושה שערים. אין דברים כאלה. וכל זה בזמן שנתניה מחמיצה מצבים קורצים.
אם זה לא מזל אז אני באמת לא יודע מה להגיד.
ובשאר 9 העמדות אנחנו עולים עליהםגדי כתב:מכבי ממש לא מבריקה אבל יש לה את השוער והחלוץ הטובים בליגה.
בגלל זה אני רגוע
אתה לא מבין בכדורגל בשיט.דר אדום בנשמה כתב: סבבה, אני אשחרר, נתנמו משחק ענק סבבה?
טוב לכם?
טרחנים שרושמים שטויות.
קודם כל צריך להסתכל על עצמנו ואחר כך על היריבה, ואם איך שאנחנו נראים התקפית לאחרונה אין לנו יותר מדיי על מה להצהיר הצהרות בשלב הזה.
אבל כרגיל, תקראו לי טרחן, תגידו שאני רושם שטויות, אני רושם את האמת ואם זה לא נראה לכם תמשיכו עם הכתיבה באופן פרטי בלי להתייחס לתוכן.
אין לכם אפילו איך להגיב לי אז אתם רושמים שאני טרחן.
זה הכי קל שבעולם אז תמשיכו, אני לא אפסיק.
המשחק נגד בני יהודה היה המשחק הכי טוב שלנו העונה נקודה.
מול יריבה שבאה לשחק מתפרצות,תחום שהיינו מאוד פגיעים בו,לא נתנו להם לנשום.
10 הדקות האחרונות היו התעללות לא פחות.
ואם היה נכנס לפחות גול אחד מ12000 המצבים שהיו לנו הייתם עפים כאן.
ולהגיד שנתניה הוציאו כאן תיקו ומכבי ניצחו אותם זו גניבת דעת.
שיחקנו בהרכב שני על סף שלישי והראש היה במאריבור.
אני ממש מחכה שמישהו פה יעמת אנשים עם הודעות ישנות שלהם
יגרום להם להביט בהשתאות במסך ולא להבין כמה שטויות יצאו להם מהפה
אין ברירה, חייב פה שריף
אין ברירה, חייב פה שריף
קוראים לזה חדות במהלך האחרון, מה שלא מאפיין אותנו בחודש האחרון. נכון שיש לנו אותו מספר נקודות כמו עונה שעברה, אבלForeverRed כתב: קצת ציניות חבר. נתת תגובה א-לה דר.
ובאמת שאלת מה קשור מזל?
מכבי לא הגיעה אתמול לחצי הזדמנות. שתי בעיטות מקילומטר ועקב של מגן מטומטם. שלושה שערים. אין דברים כאלה. וכל זה בזמן שנתניה מחמיצה מצבים קורצים.
אם זה לא מזל אז אני באמת לא יודע מה להגיד.
תסתכל על עמודת השערים, 4:4. נחלשנו בשני הכיוונים.
לגבי בעיטות מקילומטר, גם ראדי הביא לנו שלוש נקודות מרחבת החמש של חיימוב, ועוד בעשירית השנייה האחרונה
אז מה נגיד?
מזל זה המצאה שלנו, כשאנחנו מתקשים לקחת אחריות על היכולת שלנו. כמו שאומרים, המזל תמיד ילך עם הטובים.
אם אנחנו טובים, אז מי צריך מזל?
יש אחד פנוי, בדיוק פוטר מבית"רRedBend כתב:אני ממש מחכה שמישהו פה יעמת אנשים עם הודעות ישנות שלהם
אין ברירה, חייב פה שריף