מאוד מתחבר לדברים שלך. חלק העניין שהכתבה בערוץ 2 הייתה הרבה יותר כיפית ומעניינת הוא שבן מיטלמן עשה אותה (שנים עושה כתבות ספורט)The red one כתב:הכתבה בערוץ 10 הייתה מביכה, הבורות של איילה חסון זועק לשמיים. תעשו קצת כבוד לצופים, ונכון שזה משודר בפריים טיים ולא כולם חובבי כדורגל, אבל לפחות דברים בסיסיים. הכתבה הזו הסבירה הכל כאילו זו הכתבה הראשונה מ2007 על אלונה אחרי שהיא רכשה את הקבוצה.
ואם כבר שולחים לשם מישהי שאין לי מושג - לפחות תערכו את זה ולא תשאירו שם שאלות חובבניות.
הכתבה בערוץ 2 הייתה נהדרת. גם צבע וגם עניינית.
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
סתם שאלה, בן בודה אמר בראיון בערוץ 10 שיש באצטדיון יציע מיוחד עם מחיר מיוחד לאוכלוסיות חלשות, על מה מדובר?
הוא גם לא הבין.Noam98 כתב:סתם שאלה, בן בודה אמר בראיון בערוץ 10 שיש באצטדיון יציע מיוחד עם מחיר מיוחד לאוכלוסיות חלשות, על מה מדובר?
התרגש קצת
התכוון לדרומי אני מניח... אבל "אוכלוסיות חלשות" זאת לא ההגדרה הנכונהNoam98 כתב:סתם שאלה, בן בודה אמר בראיון בערוץ 10 שיש באצטדיון יציע מיוחד עם מחיר מיוחד לאוכלוסיות חלשות, על מה מדובר?
- red and white
- Title: Almog
דווקא המזרחי יותר זולbs war כתב:
התכוון לדרומי אני מניח... אבל "אוכלוסיות חלשות" זאת לא ההגדרה הנכונה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב:סתם שאלה, בן בודה אמר בראיון בערוץ 10 שיש באצטדיון יציע מיוחד עם מחיר מיוחד לאוכלוסיות חלשות, על מה מדובר?
אה? חחחחחח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אין יותר תת רמה מברקוביץ. אולי יסיים את הראיון שהיה עכשיו עם האשמה נגדו על העלבת שוטר.
חתיכת מטומטם.
חתיכת מטומטם.
- yanivnew91
בנאדם ביזיוניסניור כתב:אין יותר תת רמה מברקוביץ. אולי יסיים את הראיון שהיה עכשיו עם האשמה נגדו על העלבת שוטר.
חתיכת מטומטם.
הבעיה שאנשים בארץ אוהבים את הגועל נפש שהוא מביא לתוכנית הזאת אז זה מוכר
- The red one
ובראשם האנשים שאשכרה מאזינים לתכנית הזאתyanivnew91 כתב: בנאדם ביזיוני
הבעיה שאנשים בארץ אוהבים את הגועל נפש שהוא מביא לתוכנית הזאת אז זה מוכר
- yanivnew91
איתךThe red one כתב: ובראשם האנשים שאשכרה מאזינים לתכנית הזאת
אני הורדתי את האפליקציה של 103 בהמלצת החברים פה ומאז לא שומע יותר את הזבל של אופירע וחבריה
האמת שפתחתי כדי לעקוב אחרי נושא הארגון. התייאשתי מהר.yanivnew91 כתב: איתך
אני הורדתי את האפליקציה של 103 בהמלצת החברים פה ומאז לא שומע יותר את ה*** של אופירע וחבריה
- ForeverRed
הסגנון פח אשפה אבל יש לא מעט צדק בטענות שלו. הוא פשוט לא יודע לבטא את עצמו.סניור כתב:אין יותר תת רמה מברקוביץ. אולי יסיים את הראיון שהיה עכשיו עם האשמה נגדו על העלבת שוטר.
חתיכת מטומטם.
המשטרה לא יכולה לשדר מצד אחד שהנושא תחת חקירה, ומצד שני לצאת בהאשמות חד משמעיות כלפי שחקנים.
גם אם הייתה התערבות לא חוקית מצד תמוז או דגני, יש מקום להפעלת שיקול דעת, וגם הכוח שהפעילו השוטרים צריך להיות יחסי ומידתי.
המשטרה היא ביזיון אחד גדול. מכל הבחינות.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
https://soundcloud.com/thepodiumil/117a" onclick="window.open(this.href);return false;
בכר הגיע לפוד של יוסיפוביץ'
בכר הגיע לפוד של יוסיפוביץ'
לא שמעתי מה ברקוביץ' אמר הפעם אבל כל הכבוד שאנשים בכלל מצליחים להקשיב לו, בימים של משחקים כשאני נוסע לבאר שבע כל פעם מחדש אני אומר יאללה נמאס ממוזיקה בוא נשמע ספורט אולי ידברו משהו, אני מתחיל עם התוכנית של קופמן אחרי דקה עובר לברקוביץ' ואופירה ואחרי עשר שניות כבר מחזיר למוזיקה.
בלתי נסבל לשמוע את האנשים האלה, רק לכלוכים וגידופים בלי טיפת תוכן ענייני.
בלתי נסבל לשמוע את האנשים האלה, רק לכלוכים וגידופים בלי טיפת תוכן ענייני.
"זעקת הקוזאק הנגזל"
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 54,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מליניאק עונה לטור ההזיה של שכניק
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 54,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מליניאק עונה לטור ההזיה של שכניק