שיש כתב: ↑02 יולי 2024, 19:56
מסכים שהוא נוטה שמאלה ודואג לרפד את עצמו בשמאלנים אולי כי אי אפשר אחרת ,
עכשיו היה והוא שמאלן והוא הבעיה( מניח שאתה ימין אם ככה )
אתה רואה התכנות לממשלה שתקדם אג'נדות ימניות? התיישבות ?
עונש מוות למחבלים? גירוש משפחות מחבלים? ( ממשלה שבגץ יאפשר לה מבלי להתערב בהכל)
אתה רואה מישהו שלא יכנע לאמריקאים ויתן לנאצים מדינה ובכך בעצם יסכן גם את גוש דן והשרון?
האמיתי לצערי לא לא לא ולא.
לגבי הלחץ מהאמריקאים גם הממשלה הנוכחית נכנעת ללחץ שלהם (סיוע הומניטרי, קצב לחימה וכו') בסוף אנחנו נתמכים בהם לא יעזור. ועדיין אני לא רואה אף אחר נותן להם מדינה. אל תשכח שהם גם לא רוצים מדינה (הם רוצים את כל המדינה!),וגם אם כן ביבי לדעתי ייתן להם מדינה לפני הרבה מפלגות אחרות.
לגבי גירוש משפחות מחבלים אולי אם תהיה ממשלה ימנית רחבה ולא קואליציות ה60+- יש תקווה.
בכל מקרה ימין זה לא רק ביבי זה מה שהוא גרם לכולם לחשוב.
לדעתי אפילו קואליציה של ליברמן, בנט, סמוטריץ, בן גביר, סער, גנץ זה הרבה יותר ימין. פשוט צריך שהכח הגדול לא יהיה אצל גנץ (הצד השמאלי יותר של קואליציה כזאת). ויותר חשוב מזה אולי הם אפילו יעבדו בשביל העם ולא בשביל עצמם.
קשה לי מאוד עדיין להאמין לפוליטיקאים אבל אני חושב שאם נערבב את הקלפים מחדש אולי אולי יש תקווה לשינוי.
ליכוד זאת מפלגה שכואב הלב לראות מה עשו ממנה, אם ביבי לא היה גאון והיו רואים איך פירק אותם הם היו לצערי נכחדים כמו העבודה. הקטע שהוא יודע לשטוף מוח ורואים בו איכשהו כמשיח ולכן השאר נשרפים. לא מצליח להבין את זה.
והוא לא ריפד אותו בשמאלנים כי אין ברירה גם כשיהיה ברירה השאיר ימניים בחוץ על חשבון.זה כי הוא רצה תמיד למכור לבייס שלו שהיה עליו לחץ מצד שני והוא לא רצה.