יש ממשלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: יש ממשלה

שליחה על ידי שיש »

red guy כתב:
02 יולי 2024, 19:32
תומכי אוסלו צריכים להתפקח אין ספק (לדעתי בחלקו הגדול זה כבר קרה) , תומכי ביבי צריכים להתפקח ולהבין שהוא שמאלן ואין לנו עתיד איתו.
כשזה יקרה דברים יראו אחרת במדינה.
מסכים שהוא נוטה שמאלה ודואג לרפד את עצמו בשמאלנים אולי כי אי אפשר אחרת ,
עכשיו היה והוא שמאלן והוא הבעיה( מניח שאתה ימין אם ככה )

אתה רואה התכנות לממשלה שתקדם אג'נדות ימניות? התיישבות ?
עונש מוות למחבלים? גירוש משפחות מחבלים? ( ממשלה שבגץ יאפשר לה מבלי להתערב בהכל)

אתה רואה מישהו שלא יכנע לאמריקאים ויתן לנאצים מדינה ובכך בעצם יסכן גם את גוש דן והשרון?

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיש כתב:
02 יולי 2024, 19:56
מסכים שהוא נוטה שמאלה ודואג לרפד את עצמו בשמאלנים אולי כי אי אפשר אחרת ,
עכשיו היה והוא שמאלן והוא הבעיה( מניח שאתה ימין אם ככה )

אתה רואה התכנות לממשלה שתקדם אג'נדות ימניות? התיישבות ?
עונש מוות למחבלים? גירוש משפחות מחבלים? ( ממשלה שבגץ יאפשר לה מבלי להתערב בהכל)

אתה רואה מישהו שלא יכנע לאמריקאים ויתן לנאצים מדינה ובכך בעצם יסכן גם את גוש דן והשרון?
האמיתי לצערי לא לא לא ולא.
לגבי הלחץ מהאמריקאים גם הממשלה הנוכחית נכנעת ללחץ שלהם (סיוע הומניטרי, קצב לחימה וכו') בסוף אנחנו נתמכים בהם לא יעזור. ועדיין אני לא רואה אף אחר נותן להם מדינה. אל תשכח שהם גם לא רוצים מדינה (הם רוצים את כל המדינה!),וגם אם כן ביבי לדעתי ייתן להם מדינה לפני הרבה מפלגות אחרות.
לגבי גירוש משפחות מחבלים אולי אם תהיה ממשלה ימנית רחבה ולא קואליציות ה60+- יש תקווה.
בכל מקרה ימין זה לא רק ביבי זה מה שהוא גרם לכולם לחשוב.
לדעתי אפילו קואליציה של ליברמן, בנט, סמוטריץ, בן גביר, סער, גנץ זה הרבה יותר ימין. פשוט צריך שהכח הגדול לא יהיה אצל גנץ (הצד השמאלי יותר של קואליציה כזאת). ויותר חשוב מזה אולי הם אפילו יעבדו בשביל העם ולא בשביל עצמם.
קשה לי מאוד עדיין להאמין לפוליטיקאים אבל אני חושב שאם נערבב את הקלפים מחדש אולי אולי יש תקווה לשינוי.
ליכוד זאת מפלגה שכואב הלב לראות מה עשו ממנה, אם ביבי לא היה גאון והיו רואים איך פירק אותם הם היו לצערי נכחדים כמו העבודה. הקטע שהוא יודע לשטוף מוח ורואים בו איכשהו כמשיח ולכן השאר נשרפים. לא מצליח להבין את זה.
והוא לא ריפד אותו בשמאלנים כי אין ברירה גם כשיהיה ברירה השאיר ימניים בחוץ על חשבון.זה כי הוא רצה תמיד למכור לבייס שלו שהיה עליו לחץ מצד שני והוא לא רצה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

red guy כתב:
02 יולי 2024, 21:26
האמיתי לצערי לא לא לא ולא.
לגבי הלחץ מהאמריקאים גם הממשלה הנוכחית נכנעת ללחץ שלהם (סיוע הומניטרי, קצב לחימה וכו') בסוף אנחנו נתמכים בהם לא יעזור. ועדיין אני לא רואה אף אחר נותן להם מדינה. אל תשכח שהם גם לא רוצים מדינה (הם רוצים את כל המדינה!),וגם אם כן ביבי לדעתי ייתן להם מדינה לפני הרבה מפלגות אחרות.
לגבי גירוש משפחות מחבלים אולי אם תהיה ממשלה ימנית רחבה ולא קואליציות ה60+- יש תקווה.
בכל מקרה ימין זה לא רק ביבי זה מה שהוא גרם לכולם לחשוב.
לדעתי אפילו קואליציה של ליברמן, בנט, סמוטריץ, בן גביר, סער, גנץ זה הרבה יותר ימין. פשוט צריך שהכח הגדול לא יהיה אצל גנץ (הצד השמאלי יותר של קואליציה כזאת). ויותר חשוב מזה אולי הם אפילו יעבדו בשביל העם ולא בשביל עצמם.
קשה לי מאוד עדיין להאמין לפוליטיקאים אבל אני חושב שאם נערבב את הקלפים מחדש אולי אולי יש תקווה לשינוי.
ליכוד זאת מפלגה שכואב הלב לראות מה עשו ממנה, אם ביבי לא היה גאון והיו רואים איך פירק אותם הם היו לצערי נכחדים כמו העבודה. הקטע שהוא יודע לשטוף מוח ורואים בו איכשהו כמשיח ולכן השאר נשרפים. לא מצליח להבין את זה.
והוא לא ריפד אותו בשמאלנים כי אין ברירה גם כשיהיה ברירה השאיר ימניים בחוץ על חשבון.זה כי הוא רצה תמיד למכור לבייס שלו שהיה עליו לחץ מצד שני והוא לא רצה.
הנקודה העיקרית שלי זה שאין היתכנות לממשלה שתוכל להאבק בבגץ ומכאן הכל מתחיל, בטחון, חינוך, יוקר מחיה, בעית מסתננים וכו'
הקואליציה שהצעת מקובלת עליי להוציא את גנץ שממש שבוי בממשל הדמוקרטי בעיקר כי בן גביר וסמוטריץ שם כדי שלא תיהיה מדינה פלשתינית

בלי ביבי אין ליכוד כי הם חבורה של חדלי אישים ומה שמחזיק זה השנאה לביבי שגורמת לאנשים להבין שהצד השני לא רוצה כלום מלבד הדחה שלו, אם הם ימשיכו ככה הימין רק יתחזק

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
02 יולי 2024, 15:14
וואו כמה דמגוגיה או נאיביות לא יודע......

כמה פשוט וקל מה שתיארת
אפשר לבחור בך לראשות ממשלה?

כמובן שהדרג המדיני שחזר פה כל כך הרבה פעמים אפילו לא עודכן ערב ה7/10- איך שלא תסובב את זה לא סופרים אותו

נשאל שאלה אחרת
בעיניך זה הגיוני שרשות פלסטינית תעתור לבית משפט ישראלי?

שאר הדברים נמחקו לי.....לוח וזה

זו דמגוגיה או נאיביות רק אצל מי שלא מבין שכך מתנהלת מדינה מתוקנת.
הדרג המדיני הוא שהתווה את המדיניות לפני ה-7/10 ואחריה. זה שהוא לא עודכן בלילה לפני הטבח זה מחדל שצריך לחקור ולא קשור לאחריות שלו גם מעצם היות השלטון הנבחר וגם מקבלת ההחלטות שלו.
לגורמי הבטחון אחריות בלי קשר וגם הם צריכים לכל הפחות ללכת הביתה. בשונה מהממשלה הם לא מתווים מדיניות אלא מבצעים אותה.
אם הממשלה חושבת שהם לא טובים היא מוזמנת להחליף אותם באחרים.
בנוגע לשאלה השנייה זה אחד הנושאים שנדון בשנים האחרונות. באופן לא מפתיע הימין מנסה לצמצם את זכות העמידה וכך למנוע מפלסטינים לתבוע בבתי משפט ישראלים.
זה הגיוני שמי שאינו אזרח יעתור לבית המשפט של מדינה מסוימת אם הוא נפגע ממנה. נניח אדם שלא מוכנים לאשר לו כניסה למדינה כלשהי שלא בצדק.
למי אתה רוצה שהוא יפנה? לבית הדין בהאג?

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
02 יולי 2024, 15:17
יש לי המון ביקורת על מר בטחון....תתפלא
זה שתומכי אוסלו לא שינו את דעתם זה בדיוק מה שתיארת בהודעה קודמת, רק פגיעה פיזית מאותם ערבים או מכושת חשמל אולי יועילו וגם זה לא בטוח
קצת מישיחי החלום של אוסלו

רוב העם כבר מבין מה שהקומץ של אוסלו עוד לא הבין, או הם או אנחנו ובמוקדם או במאוחר כולם יבינו ומי שלא כנרה ימצא את מותו ע"י אותו ערב רב
בסוף השאלה אם אתה רוצה לגור בערבוב עם הפלסטינים או בניתוק.
אוסלו קידם ניתוק.הפרדה לשתי מדינות. אנחנו לא צריכים לשלם ביטוח לאומי לתושבי צור באהר ולא לדאוג לאשפה ולחינוך ברמאללה.
שימותו מעבר לגדר מצידי. אין לי עניין איתם.
בהתייחס להמשך הדיון שלך הימין המשיחי, שחלקו עסוק הבוקר בידוי אבנים ובקבוקי תבערה על כוחות הבטחון, חולם על מדינה נקייה מערבים, בית מקדש שלישי, גירוש משפחות מחבלים וכו'.
הראשון לא יקרה, השנייה יקרה כשיבוא המשיח והשלישי גם לא יקרה. המלחמה הנוכחית צריכה להחזיר את הצניעות לאנשים שחושבים שאנחנו כל יכולים.
ישראל מדינה קטנה, מוגבלת ותלויה במדינות אחרות, בעיקר ארצות הברית. בדיבורים ביבי ואחרים אלופים. בפועל הוא סריס של ביידן, טראמפ ואובמה.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיש כתב:
02 יולי 2024, 21:49
הנקודה העיקרית שלי זה שאין היתכנות לממשלה שתוכל להאבק בבגץ ומכאן הכל מתחיל, בטחון, חינוך, יוקר מחיה, בעית מסתננים וכו'
הקואליציה שהצעת מקובלת עליי להוציא את גנץ שממש שבוי בממשל הדמוקרטי בעיקר כי בן גביר וסמוטריץ שם כדי שלא תיהיה מדינה פלשתינית

בלי ביבי אין ליכוד כי הם חבורה של חדלי אישים ומה שמחזיק זה השנאה לביבי שגורמת לאנשים להבין שהצד השני לא רוצה כלום מלבד הדחה שלו, אם הם ימשיכו ככה הימין רק יתחזק
נתתי את גנץ כדי שתהיה ממשלה רחבה.
האם הוא שבוי בממשל הדמוקרטי? ייתכן אבל לא יותר ולא פחות מביבי. בכל מקרה אמרתי הכח הגדול לא צריך להיות אצלו, לא הראש אבל כחלק מ..
חוץ מזה בסוף הממשלה צריכה להיות ימינה למרכז.
בלי מקום לסחטנות ובלי מקום לעסקנות (לא יקרה אבל אולי לצמצם), וזה בסדר לקבל עוד דעות וזה גם חשוב לעם.
בסוף אני בעד ממשלה ימנית ליברלית (כזאת שהליכוד היה אמור לייצג).

זה לא משנה העיקר שלי שיש הרבה מפלגות ימניות שפשוט ביבי הוציא אותם מהאופציות מטעמים אישיים.
אם הכח יתרכז שם אולי יש יותר סיכוי להילחם בבגץ וכו'.
ביבי מעדיף לשרוף דברים מאשר הידברות. הוא מעדיף שיסוי על איחוד. הוא רוצה להראות שהכל אישי זה ישרת אותו במשפטים והחקירות. חייבים להתחיל לטפל בפנים הארץ שמבעבע. וזה שהליכוד הם חבורה של חדלי אישיים זה כי היה לו נוח לבנות ככה את המעטפת. שאף אחד לא יאיים עליו. היו ראויים את כולם הוא העיף וחיזק את הפחות.
ביום שהוא יפנה את הכסא אולי גם הליכוד תחזור להיות מה שהייתה.

בנתיים מצב ביטוחני ברצפה
מצב כלכלי הרצפה
מצב הרוח של האזרחים ברצפה.

חייב שינוי!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
03 יולי 2024, 10:06
זו דמגוגיה או נאיביות רק אצל מי שלא מבין שכך מתנהלת מדינה מתוקנת.
הדרג המדיני הוא שהתווה את המדיניות לפני ה-7/10 ואחריה. זה שהוא לא עודכן בלילה לפני הטבח זה מחדל שצריך לחקור ולא קשור לאחריות שלו גם מעצם היות השלטון הנבחר וגם מקבלת ההחלטות שלו.
לגורמי הבטחון אחריות בלי קשר וגם הם צריכים לכל הפחות ללכת הביתה. בשונה מהממשלה הם לא מתווים מדיניות אלא מבצעים אותה.
אם הממשלה חושבת שהם לא טובים היא מוזמנת להחליף אותם באחרים.
בנוגע לשאלה השנייה זה אחד הנושאים שנדון בשנים האחרונות. באופן לא מפתיע הימין מנסה לצמצם את זכות העמידה וכך למנוע מפלסטינים לתבוע בבתי משפט ישראלים.
זה הגיוני שמי שאינו אזרח יעתור לבית המשפט של מדינה מסוימת אם הוא נפגע ממנה. נניח אדם שלא מוכנים לאשר לו כניסה למדינה כלשהי שלא בצדק.
למי אתה רוצה שהוא יפנה? לבית הדין בהאג?
ז"א שאלה שיש עליהם סנקציות יוכלו לתבוע מול אותם מדינות?
ונראה לי שמדינה רשאית לא להכניס מישהו לגבולותיה מבלי להיות חשופה לתביעות.....

ונחדד גם נניח סינאוור יכול לעתור כי הוא נפגע מישראל? או פלשתינים שהשתתפו בטבח ונשארו בחיים יוכלו לתבוע אותנו על שהרסנו להם בתים?
אין בזה שום הגיון
כמו שפעיל באלקעידה או טאליבן או מעיראק יעתור לבית משפט בארה"ב על זה שהרסו לו את הבית

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
03 יולי 2024, 10:12
בסוף השאלה אם אתה רוצה לגור בערבוב עם הפלסטינים או בניתוק.
אוסלו קידם ניתוק.הפרדה לשתי מדינות. אנחנו לא צריכים לשלם ביטוח לאומי לתושבי צור באהר ולא לדאוג לאשפה ולחינוך ברמאללה.
שימותו מעבר לגדר מצידי. אין לי עניין איתם.
בהתייחס להמשך הדיון שלך הימין המשיחי, שחלקו עסוק הבוקר בידוי אבנים ובקבוקי תבערה על כוחות הבטחון, חולם על מדינה נקייה מערבים, בית מקדש שלישי, גירוש משפחות מחבלים וכו'.
הראשון לא יקרה, השנייה יקרה כשיבוא המשיח והשלישי גם לא יקרה. המלחמה הנוכחית צריכה להחזיר את הצניעות לאנשים שחושבים שאנחנו כל יכולים.
ישראל מדינה קטנה, מוגבלת ותלויה במדינות אחרות, בעיקר ארצות הברית. בדיבורים ביבי ואחרים אלופים. בפועל הוא סריס של ביידן, טראמפ ואובמה.
"שימותו מעבר לגדר מצידי. אין לי עניין איתם "
זה שורש הבעיה
להם יש בעיה איתך והם רוצים להשמיד אותך(בחסות איראן גרעינית). ככה פשוט
כשהם מעבר לגדר כביכול בניתוק מאיתנו הם חוברים לאויבים שמסביב ומקרבים את הסכנה יותר ויותר לערים ישראליות
אתה באמת חושב שיהיה לך טוב ושקט כאשר צהל לא יכנס יותר לג'נין או טול כרם? ויהיה שם רצף טריטוריאלי חמאסי?
יצאת מעזה ואז חמאס התעצם מכיוון מצרים, יצאת מלבנון וחיזבאללה התעצם, תצא מאיוש וחמאס יתעצם מירדן ויתקרב עוד קצת לת אביב והשרון

בשורה התחתונה הניתוק של אוסלו נכשל, מי שעשה אותו טעה ומי שהמשיך איתו טעה ולא מעיין איך קוראים לו ומאיזה מפלגה הוא כולם כולל כולם טעו
עכשיו יש צומת חדשה, להחיות את אוסלו וכאילו שלום או להבין שזה אן אנחנו או הם

ישראל מדינה קטנה בשטח קטן ואתה רוצה לצמצם עוד.....
צניעות זה טוב אבל חשוב לזכור למה אנחנו פה ולעשות הכל כדי לממש את זה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

red guy כתב:
03 יולי 2024, 11:38
נתתי את גנץ כדי שתהיה ממשלה רחבה.
האם הוא שבוי בממשל הדמוקרטי? ייתכן אבל לא יותר ולא פחות מביבי. בכל מקרה אמרתי הכח הגדול לא צריך להיות אצלו, לא הראש אבל כחלק מ..
חוץ מזה בסוף הממשלה צריכה להיות ימינה למרכז.
בלי מקום לסחטנות ובלי מקום לעסקנות (לא יקרה אבל אולי לצמצם), וזה בסדר לקבל עוד דעות וזה גם חשוב לעם.
בסוף אני בעד ממשלה ימנית ליברלית (כזאת שהליכוד היה אמור לייצג).

זה לא משנה העיקר שלי שיש הרבה מפלגות ימניות שפשוט ביבי הוציא אותם מהאופציות מטעמים אישיים.
אם הכח יתרכז שם אולי יש יותר סיכוי להילחם בבגץ וכו'.
ביבי מעדיף לשרוף דברים מאשר הידברות. הוא מעדיף שיסוי על איחוד. הוא רוצה להראות שהכל אישי זה ישרת אותו במשפטים והחקירות. חייבים להתחיל לטפל בפנים הארץ שמבעבע. וזה שהליכוד הם חבורה של חדלי אישיים זה כי היה לו נוח לבנות ככה את המעטפת. שאף אחד לא יאיים עליו. היו ראויים את כולם הוא העיף וחיזק את הפחות.
ביום שהוא יפנה את הכסא אולי גם הליכוד תחזור להיות מה שהייתה.

בנתיים מצב ביטוחני ברצפה
מצב כלכלי הרצפה
מצב הרוח של האזרחים ברצפה.

חייב שינוי!
מסכים שחייב שינוי
חולק על האיך

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיש כתב:
03 יולי 2024, 13:32
מסכים שחייב שינוי
חולק על האיך
לגיטימי לחלוק.
אבל איך אתה רואה את השינוי בא?
אותו ראש ממשלה? אותו שיסוי או שחושב שכדי לשנות צריך לשנות משהו?

לגבי מה שכתבת בתגובה אחרת לאוסלו אתה צודק אוסלו לא רלוונטי. זה גם לא אותם ימים, בזמן אוסלו ישראלים היו נכנסים לעשות קניות בשטחי הרש"פ. אני זוכר עוד כילד את הפקקים לבידיה כל יום שישי, היה מתחיל עוד לפני אריאל.
כיום ברור לנו שלא נוכל לתת מדינה שתהיה עויינת לנו. אני לא חושב שמשהו בגישה אליהם ישתנה גם אם אחמד טיבי יהיה ראש ממשלה , ימין שמאל אין שם פיתרון. גם הם לא רוצים ומה לעשות הם גם צריכים להסכים.

בא לי ממשלה שבאה לעבוד בשבילנו, שתחזיר את ההתרעה, שתדאג לנו כלכלית, שתחשוב איך מעלים את עניין ההסברה, תיירות , מיסים, ייבוא, תחבורה, בריאות ,חינוך וכו'.

די 20 שנה אנחנו עם הלמלמ הזה שמאמין שלא לעשות שום דבר לטוב ולרע ישמור עליו הכי טוב.
מקסימום אם יצא טוב זה הוא ואם לא אז הוא יגיד זה לא אני.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

red guy כתב:
03 יולי 2024, 13:41
לגיטימי לחלוק.
אבל איך אתה רואה את השינוי בא?
אותו ראש ממשלה? אותו שיסוי או שחושב שכדי לשנות צריך לשנות משהו?

לגבי מה שכתבת בתגובה אחרת לאוסלו אתה צודק אוסלו לא רלוונטי. זה גם לא אותם ימים, בזמן אוסלו ישראלים היו נכנסים לעשות קניות בשטחי הרש"פ. אני זוכר עוד כילד את הפקקים לבידיה כל יום שישי, היה מתחיל עוד לפני אריאל.
כיום ברור לנו שלא נוכל לתת מדינה שתהיה עויינת לנו. אני לא חושב שמשהו בגישה אליהם ישתנה גם אם אחמד טיבי יהיה ראש ממשלה , ימין שמאל אין שם פיתרון. גם הם לא רוצים ומה לעשות הם גם צריכים להסכים.

בא לי ממשלה שבאה לעבוד בשבילנו, שתחזיר את ההתרעה, שתדאג לנו כלכלית, שתחשוב איך מעלים את עניין ההסברה, תיירות , מיסים, ייבוא, תחבורה, בריאות ,חינוך וכו'.

די 20 שנה אנחנו עם הלמלמ הזה שמאמין שלא לעשות שום דבר לטוב ולרע ישמור עליו הכי טוב.
מקסימום אם יצא טוב זה הוא ואם לא אז הוא יגיד זה לא אני.
אין ספק שצריך להחליף כי מיצינו למרות שאני לא בטוח שהוא המפלג והמשסה ובכל זאת אני רוצה להחליף אותו מטעמים אחרים
עכשיו זה לר הזמן לדעתי
בבחירות הבאות יקומו עוד מפלגות שידברו אחרת ונקווה שתיהיה להם השפעה. מאסתי במי ששולט כרגע משני הצדדים

למשל זהות או נצח ישראל
חשוב גם שיהיו אנשים נקיים כמה שיותר

והכי חשובשמי שיבחר גם יהיה מי שמושל ומחליט

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריאל2 כתב:
01 יולי 2024, 08:42
המחשבה שאתה שבוי בידי מישהו היא הבעיה.
אף אחד לא מכריח אותך לצפות בערוץ מסוים או בטלוויזיה בכלל.

ברור, גם אף אחד לא מכריח אותנו לרכוש מצרכי יסוד בסופר, אפשר להסתדר גם בלי לחם וחלב :בלה:

קצת התבלבלת עם גלגולי העיניים המתחכמים, אתה לא בפייסבוק :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

אורי אדום בנשמה כתב:
06 יולי 2024, 23:43
ברור, גם אף אחד לא מכריח אותנו לרכוש מצרכי יסוד בסופר, אפשר להסתדר גם בלי לחם וחלב :בלה:

קצת התבלבלת עם גלגולי העיניים המתחכמים, אתה לא בפייסבוק :נוגח:
אם אתה משווה טלוויזיה לחלב ולחם הבעיה היא בך.
מאז שנות התשעים יש מספיק ערוצים במספיק שפות בכל בית בישראל בערך.
אין לי פייסבוק. הוכחה בשבילך שאפשר לוותר על דברים שאינם מוצרי יסוד.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
03 יולי 2024, 13:26
"שימותו מעבר לגדר מצידי. אין לי עניין איתם "
זה שורש הבעיה
להם יש בעיה איתך והם רוצים להשמיד אותך(בחסות איראן גרעינית). ככה פשוט
כשהם מעבר לגדר כביכול בניתוק מאיתנו הם חוברים לאויבים שמסביב ומקרבים את הסכנה יותר ויותר לערים ישראליות
אתה באמת חושב שיהיה לך טוב ושקט כאשר צהל לא יכנס יותר לג'נין או טול כרם? ויהיה שם רצף טריטוריאלי חמאסי?
יצאת מעזה ואז חמאס התעצם מכיוון מצרים, יצאת מלבנון וחיזבאללה התעצם, תצא מאיוש וחמאס יתעצם מירדן ויתקרב עוד קצת לת אביב והשרון

בשורה התחתונה הניתוק של אוסלו נכשל, מי שעשה אותו טעה ומי שהמשיך איתו טעה ולא מעיין איך קוראים לו ומאיזה מפלגה הוא כולם כולל כולם טעו
עכשיו יש צומת חדשה, להחיות את אוסלו וכאילו שלום או להבין שזה אן אנחנו או הם

ישראל מדינה קטנה בשטח קטן ואתה רוצה לצמצם עוד.....
צניעות זה טוב אבל חשוב לזכור למה אנחנו פה ולעשות הכל כדי לממש את זה
זה לא קשור לבטחון, זה קשור לכל דבר אחר חוץ מבטחון.
לא צריך התנחלויות כדי לשמור על הבטחון, להיפך. ובטח שלא צריך לדאוג לביוב בג'נין ולבריאות בטול כרם.
את עזה היה צריך למחוק אחרי הרקטה הראשונה שנורתה לאחר פינוי גוש קטיף. כנ"ל ביו"ש. כנ"ל לבנון.
אין אנחנו או הם. יש אנחנו והם. והפתרון הוא מינימום ערבוב ומקסימום בטחון.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
07 יולי 2024, 14:19
זה לא קשור לבטחון, זה קשור לכל דבר אחר חוץ מבטחון.
לא צריך התנחלויות כדי לשמור על הבטחון, להיפך. ובטח שלא צריך לדאוג לביוב בג'נין ולבריאות בטול כרם.
את עזה היה צריך למחוק אחרי הרקטה הראשונה שנורתה לאחר פינוי גוש קטיף. כנ"ל ביו"ש. כנ"ל לבנון.
אין אנחנו או הם. יש אנחנו והם. והפתרון הוא מינימום ערבוב ומקסימום בטחון.
טוב נישאר חלוקים
ההתנחלויות שומרות בעצם על רצף טריטוריאלי וקצת מפריעים למפלצת להתעצם כמו בעזה.....ולהתחבר לירדן( כשאיראן לוטשת עניים לשם)

תשאל אותם אם גם מבחינתם יש אנחנו והם? מעניין אם באמנת הרש"פ יש הכרה בזכות שלך לחיות בהתנחלות תל אביב או כפר סבא
וזה כבר לא קשור לשמאל ימין או אמצע נטו השמדת המפעל הציוני

שלח תגובה