עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
יש לי תחושה שלמכבי יש חלק נכבד בתקציב בקטגוריית שונות.
פגישה בין איש סוד להורי הנערות, מעטפה שמנה, והסיפור גמור, "המצאנו הכל", " לא הגענו לשלב של יחסים אינטימיים אסורים" וכו'.
הסכם שתיקה קיים מאז ומעולם ולמי שיש כסף דברים עוברים לו חלק ובטח במצב שהבנות גאות במה שעשו. (אלה אם יש סרטון של האקט עצמו)
כמובן שהכל פה לכאורה
פגישה בין איש סוד להורי הנערות, מעטפה שמנה, והסיפור גמור, "המצאנו הכל", " לא הגענו לשלב של יחסים אינטימיים אסורים" וכו'.
הסכם שתיקה קיים מאז ומעולם ולמי שיש כסף דברים עוברים לו חלק ובטח במצב שהבנות גאות במה שעשו. (אלה אם יש סרטון של האקט עצמו)
כמובן שהכל פה לכאורה
תעודות הזהות זה משהו שהם השתמשו בו בעבר ולא במקרה הספציפי.
עוד לא שמעתי על מישהו מסטול במועדון,פוגש מישהי מצלם את תעודת הזהות שלה ואז לוקח אותה הביתה.
אלה סיפורים מהתחת.
עוד לא שמעתי על מישהו מסטול במועדון,פוגש מישהי מצלם את תעודת הזהות שלה ואז לוקח אותה הביתה.
אלה סיפורים מהתחת.
- clark kent
- יצירת קשר:
לגמרי, לא מאמין בשיט שהם צילמו תז ואז הלכו לשירותים.
בכל מקרה שלא ישמע שאני רוצה שהם יהיו אשמים. מקווה שהבנות המציאו את מה שקרה בשביל פופולריות הזויה ככל שתהיה, אני רק מקווה שאם יש אמת במקרה שלא יטייחו כמו שהם עושים תמיד בפרשות שונות במועדון הבזוי הזה
בכל מקרה שלא ישמע שאני רוצה שהם יהיו אשמים. מקווה שהבנות המציאו את מה שקרה בשביל פופולריות הזויה ככל שתהיה, אני רק מקווה שאם יש אמת במקרה שלא יטייחו כמו שהם עושים תמיד בפרשות שונות במועדון הבזוי הזה
המציאו הן לא. השחקנים ועורכי הדין לא מכחישים.clark kent כתב: ↑11 יוני 2020, 15:55לגמרי, לא מאמין בשיט שהם צילמו תז ואז הלכו לשירותים.
זה ברור מראש וואלה מבלי לבדוק שהשחקנים לא באמת עשו את העניין בזדון.clark kent כתב: ↑11 יוני 2020, 15:55לגמרי, לא מאמין בשיט שהם צילמו תז ואז הלכו לשירותים.
אבל... יש כאן עניין של מקדם זהירות גבוה מאוד שאנשים שנחשבים לאושיות צריכים לקחת בחשבון מה שנקרא ונזהרתם לנפשותיכם וכאן הם נפלו ולכן זה לא רלוונטי אם הבנות שיקרו או לא כי הם הבוגרים בסיפור.
- ForeverRed
המקרה הזה הוא לא הראשון ולא האחרון שמתנהל סביב השאלה הזאת.
אפשר להתווכח על העניין המוסרי (אחד נשוי פלוס - גועל נפש), אבל במבחן המשפטי התיק הזה לא אמור להחזיק.
מאוד אופתע אם יתפתח מזה משהו מעבר לחקירה ראשונית.
אפשר להתווכח על העניין המוסרי (אחד נשוי פלוס - גועל נפש), אבל במבחן המשפטי התיק הזה לא אמור להחזיק.
צפו לטענות של אוהדי מכבי וגם חלק מהתקשורת על אלמוג בוקר, על זה שהוא אוהד ב"ש ו"חיפש בכוח" לדפוק את מכבי ת"א.
אחד כבר תיכף לא נשוי יותר,נזרק מהבית על שלל חפציו.ForeverRed כתב: ↑11 יוני 2020, 16:47המקרה הזה הוא לא הראשון ולא האחרון שמתנהל סביב השאלה הזאת.
אם היו מסטולים במועדון - מילא.
אבל זה לא ממש המצב.
כולל התכתבויות אינסטגרם ומעקב של תקופה.
היה כל נורה אפשרית (כאילו שכל התקופה הזו לא העלו איזה סטורי מהכיתה או משהו) והם לא בדקו שום דבר.
בתז המזויפת רואים אגב שהיא תהיה 16 רק באוקטובר הקרוב.
הנערה טוענת שהם ידעו שהיא תלמידת תיכון(דיברו על בית הספר) ולא בדיוק בדקו או התעניינו מדי לגבי גילה.
הילדות של איביץ'
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
והנה הפרשה הבאה שהולכת להיות בכותרת -
ירדן שועה מצולם מפר בידוד במסיבה, עיתונאי (גולדשטיין) מתכוון לפרסם ומבקש את תגובתו, שועה בתגובה שולח לכאורה חבר שהוא עבריין לאיים על העיתונאי שאם הוא יפרסם ששועה הפר את הבידוד הוא יגיע אליו ויטפל בו:
https://www.facebook.com/ivgiz/videos/1 ... 396098992/?
ירדן שועה מצולם מפר בידוד במסיבה, עיתונאי (גולדשטיין) מתכוון לפרסם ומבקש את תגובתו, שועה בתגובה שולח לכאורה חבר שהוא עבריין לאיים על העיתונאי שאם הוא יפרסם ששועה הפר את הבידוד הוא יגיע אליו ויטפל בו:
https://www.facebook.com/ivgiz/videos/1 ... 396098992/?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- clark kent
- יצירת קשר:
צריך דחוף עזרה!!!
מישהו יכול לעזור לי למצוא כתבה על פרשת הקטינות ממכבי? פתאום הכל נעלם/ירד לתחתית העמוד של כל האתרים
מישהו יכול לעזור לי למצוא כתבה על פרשת הקטינות ממכבי? פתאום הכל נעלם/ירד לתחתית העמוד של כל האתרים