תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי YallaHapoel »

וסרמיליה רצו את הפרויקט הזה לעצמם בדיוק כמו שהארגון לא רוצים כסף מהמועדון, סתם צר עין.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כתבה מביכה מאין כמוה. בנוסף יש עוד כתבה של צהוב נוסף על היותנו אוהדי הצלחות וכמה שאנחנו קבוצה חזקה אבל מועדון חלש בגלל מחלקת נוער וכו'. מ2 הכתבות נוטף סירחון של אוהדי קבוצה יריבה שלא מסוגלים לכתוב עיניינית.
הם הולכים לעשות הכל על מנת להוציא אותנו משיווי משקל, אנחנו צריכים להגיע לכל מגרש באלפים ולרמוס כל דבר שזז בדרך לאליפות שנייה. מתחת לאף צומחת להם אימפריה שתנגוס להם באוהדים פוטנציאלים, בהצלחה פוטנציאלית ומעל הכל בהכנסה פוטנציאלית.
הם מ-פ-ח-ד-י-ם!!
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

Guevara כתב:כתבה מביכה מאין כמוה. בנוסף יש עוד כתבה של צהוב נוסף על היותנו אוהדי הצלחות וכמה שאנחנו קבוצה חזקה אבל מועדון חלש בגלל מחלקת נוער וכו'. מ2 הכתבות נוטף סירחון של אוהדי קבוצה יריבה שלא מסוגלים לכתוב עיניינית.
הם הולכים לעשות הכל על מנת להוציא אותנו משיווי משקל, אנחנו צריכים להגיע לכל מגרש באלפים ולרמוס כל דבר שזז בדרך לאליפות שנייה. מתחת לאף צומחת להם אימפריה שתנגוס להם באוהדים פוטנציאלים, בהצלחה פוטנציאלית ומעל הכל בהכנסה פוטנציאלית.
הם מ-פ-ח-ד-י-ם!!
אחי, הכל טוב.
לאף אחד לא באמת אכפת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: ובכל זאת שתי נקודות ראויות לציון לדעתי איתן אני מסכים ב-100%:
- בעונות כאלו בהן כולנו מגשימים חלומות ראוי גם להגשים חלום לבן של צ'ס..., עוד שחקן שבזמן קצר (מאוד) נגע בכולנו.
- הובאן. לא ברור לי איך הוא לא מקבל הצעה לעונה נוספת. כשישחק במכבי חיפה או מכבי ת"א כולנו נכה על חטא.
בוא נהיה כנים.
להובאן היו העונה יותר משחקים בינוניים ממשחקים טובים,וגם בעונה שעברה הוא היה מאוד מאוד לא יציב.
יש גרף ברור של דעיכה.

לפעמים צריך לקחת החלטות קשות, למרות שהכל עדיין פתוח.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: בוא נהיה כנים.
להובאן היו העונה יותר משחקים בינוניים ממשחקים טובים,וגם בעונה שעברה הוא היה מאוד מאוד לא יציב.
יש גרף ברור של דעיכה.

לפעמים צריך לקחת החלטות קשות, למרות שהכל עדיין פתוח.
אכן יש לא מעט סיבות מקלות אבל מסכים איתך שהובאן השנה פחות טוב משנה שעברה.
אבל שים לב: (גילוי נאות: מת על השחקן הזה ולא לגמרי אוביקטיבי בעניינו)
- בכל פעם שעומד לפנינו משחק חשוב הובאן בהרכב, אומר שבכר מאוד סומך עליו. לא סתם הוא מוערך מאוד ולא רק בקבוצה ונחשב כאחד הזרים הטובים בארץ.
- במשחקים האחרונים הוא חוזר ובגדול. מאמין שעם מנוחה טובה בקיץ יהיה טוב יותר בעונה הבאה.
- הובאן הוא מה שנקרא late bloomer, בשיא פריחתו, בנוי היטב פיזית כך שאינו נפצע, צפוי לעמוד לרשות הקבוצה (כמעט) תמיד.
- הוא יכול לשחק היטב בלפחות תפקיד נוסף, משהו שלא נכון לגבי כל קשר בתפקידו ומעניק אופציות נוספות.
- הוא והמשפחה השתלבו נהדר בעיר ובקבוצה.
- לא רואה ישראלי ריאלי שיכול להחליף אותו כלומר מי שיחליף אותו יהיה כמעט בוודאות זר (ואל תגידו לי איינבינדר, לא רוצה למות מצחוק), מה הסיכוי לפגוע בול בזר כזה?
- הצערת הסגל אכן חשובה, אבל זה תהליך שצריך להיעשות בהדרגה ותהליך זה מהווה אמצעי להמשכיות ולא מטרה בפני עצמה.
- ולבסוף: מאוד הייתי רוצה לראות אותו ממשיך במועדון גם לאחר פרישתו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

היה אפשר לרשום את אותה הודעה על סוארס בסוף עונה שעברה. בסוף קיבלנו את מיגל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב:היה אפשר לרשום את אותה הודעה על סוארס בסוף עונה שעברה. בסוף קיבלנו את מיגל.
1) בחלק ממה שכתבתי כן, בחלק אחר לא.
2) במקרה של סוארז זה לא היה תלוי בנו.
3) ומה הסיכוי לשחזר הצלחה כמו במקרה של ויטור? זה בינגו של אחד ל...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: אכן יש לא מעט סיבות מקלות אבל מסכים איתך שהובאן השנה פחות טוב משנה שעברה.
אבל שים לב: (גילוי נאות: מת על השחקן הזה ולא לגמרי אוביקטיבי בעניינו)
- בכל פעם שעומד לפנינו משחק חשוב הובאן בהרכב, אומר שבכר מאוד סומך עליו. לא סתם הוא מוערך מאוד ולא רק בקבוצה ונחשב כאחד הזרים הטובים בארץ.
- במשחקים האחרונים הוא חוזר ובגדול. מאמין שעם מנוחה טובה בקיץ יהיה טוב יותר בעונה הבאה.
- הובאן הוא מה שנקרא late bloomer, בשיא פריחתו, בנוי היטב פיזית כך שאינו נפצע, צפוי לעמוד לרשות הקבוצה (כמעט) תמיד.
- הוא יכול לשחק היטב בלפחות תפקיד נוסף, משהו שלא נכון לגבי כל קשר בתפקידו ומעניק אופציות נוספות.
- הוא והמשפחה השתלבו נהדר בעיר ובקבוצה.
- לא רואה ישראלי ריאלי שיכול להחליף אותו כלומר מי שיחליף אותו יהיה כמעט בוודאות זר (ואל תגידו לי איינבינדר, לא רוצה למות מצחוק), מה הסיכוי לפגוע בול בזר כזה?
- הצערת הסגל אכן חשובה, אבל זה תהליך שצריך להיעשות בהדרגה ותהליך זה מהווה אמצעי להמשכיות ולא מטרה בפני עצמה.
- ולבסוף: מאוד הייתי רוצה לראות אותו ממשיך במועדון גם לאחר פרישתו.
החלטות קשות כבר אמרנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קראתי טור היום של פז חסדאי הצהוב.
חייב לציין שכל מילה בסלע.
מההתקפה חסרת המעצורים על וידיגאל רק בגלל שהוא לא יכול לענות,דרך הזיגזג הפתאטי של התקשורת לכבי היכולת של מכבי וכמה מהר היא מכתירה או קוברת ובסוף לגבי רמת הפרשנים הבלתי נסבלת.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

adomi2 כתב:
בניגוד לוואן שאני לעיתים רחוקות מציץ מסקרנות או שיעמום לynet אני לא נכנס בכלל בעיקר בגלל האגנדה הפוליטית שלו.
ממה שהספקתי להבין ממכם עד עכשיו זו לא הפעם הראשונה שהכל שם נכתב כאילו העורך הוא מכביסט, אז אני שמח שאני לא נכנס ובוודאות גם לא ייכנס לאתר הזה וככה צריך לנהוג כל אוהד באר שבע שמשתינים עליו באתר.
כמה הודעות עד שהוא ייחסם?

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

אתר וואן מרגיע את אנשי מכבי פתח תקווה לקראת מכבי תל אביב:
"כעת, בקבוצה לא צופים לקחת את מלוא הנקודות מהמשחק מול מכבי תל אביב בשבת, וסבורים כי המשחקים שיקבעו האם הקבוצה תשיג את הכרטיס לאירופה יהיו במשחק מול מכבי חיפה ובמפגש עם בני סכנין. החלום האירופי עדיין חי וקיים בקבוצה ממלאבס, זאת לנוכח ההפסד של מכבי חיפה למכבי ת"א. בקבוצה של קובי רפואה גם בונים על כך שהצהובים יניפו את גביע המדינה, מה שישלח את הקבוצה גם מהמקום הרביעי לאירופה."

בני *****

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מבלי ששמנו לב - ביום רביעי עולים ערוצים ספורט 3 וספורט 4

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

The red one כתב:מבלי ששמנו לב - ביום רביעי עולים ערוצים ספורט 3 וספורט 4
אמיתי?