כנראה שלא עבדת בשיווק בחייך,לא נורא אתה בחור צעיר אולי תגיע לשם.
שים דף ועט ואני חותם לך שתוך שנתיים אני הופך את טרנר להר געש עם רשימת המתנה למנויים וכרטיסים כל שבת בתקציב מינימלי שבמינימלי.
עבודה הכי קלה בארץ.
לא עוסק בשיווק אבל בטוח בדבר אחד-
גם עם אפס שיווק מגיע לקבוצה הזאת לקבל אמון ותמיכה הרבה יותר רחבה מהקהל שלה. יש לנו את כל הסיבות להרעיד את טרנר.
ולפני שאנחנו מדברים על רשימת המתנה לכרטיסים נתחיל מזה שאלו שרכשו מנוי יתחילו להגיע על בסיס קבוע. עד לפני חודש וחצי היינו ממלאים בקושי 60% מתכולת האיצטדיון, רצוי שנבוא בטענות קודם כלפי עצמינו לפני שבאים לאחרים.
(ולמען הסר ספק אני לא מקל ראש בכוח של באז תקשורתי, הוא משמעותי מאוד)
אף אחד לא מצדיק את הקהל, רק אומרים שמי שמצפה שזה יקרה מעצמו מאוד נאיבי. יש לנו בסיס מסוים ואם רוצים להביא מעבר צריך לעבוד. הקסם בתקופת השושלת היה הראשוניות של החוויה + איצטדיון חדש, התחושה ההיא לא ברת שחזור ולא יעזור כלום
מסכים, אין ספק שיש הרבה דרכים להדליק את הקהל היותר רחב להגיע לאיצטדיון ולהתאהב במוצר.
לא סותר שנכון להיום הייתי מצפה מהקהל ליותר, הקבוצה מספיק אטרקטיבית בשביל לראות טיפה יותר טירוף ועניין סביבה מצד האוהדים.
לא עוסק בשיווק אבל בטוח בדבר אחד-
גם עם אפס שיווק מגיע לקבוצה הזאת לקבל אמון ותמיכה הרבה יותר רחבה מהקהל שלה. יש לנו את כל הסיבות להרעיד את טרנר.
ולפני שאנחנו מדברים על רשימת המתנה לכרטיסים נתחיל מזה שאלו שרכשו מנוי יתחילו להגיע על בסיס קבוע. עד לפני חודש וחצי היינו ממלאים בקושי 60% מתכולת האיצטדיון, רצוי שנבוא בטענות קודם כלפי עצמינו לפני שבאים לאחרים.
(ולמען הסר ספק אני לא מקל ראש בכוח של באז תקשורתי, הוא משמעותי מאוד)
בסדר,הבנו שהקהל עייף,רוטן ובכיין הלאה.
יש הרבה עבודה שאפשר לעשות ברמת המערכת,כמו כל עסק קיים חייבים להמציא אותו מחדש בכל פעם.
חוזר שוב,תן לי שנתיים ותראה מה זה עבודה.
יש הרבה עבודה שאפשר לעשות ברמת המערכת,כמו כל עסק קיים חייבים להמציא אותו מחדש בכל פעם.
אני אומר לכם
יום שישי ב 14:00, זה אחלה יום לכדורגל
חייבים לעשות את זה בליגת העל בתדירות גבוהה
מסכים.
זה הרבה יותר טוב מאמצע שבוע ב20:30 למשל.
רואה קצת לאומית, לא יודע איך אפשר לראות משחק שפרימו משדר.
חייב בכל הזדמנות לדפוק צרחות שכואבות באוזן. בלתי נסבל.
מתי יתנו לנו אופציה לשידור נקי, נטו קהל.
מצד אחד אומרים שהסגל לא משהו, מצד שני בכל הדקות שאני רואה אותם עד עכשיו (וזה חצי שעה פה, חצי שעה שם) הם מנצחים נטו על איכות שחקנים טובה יותר.
קבוצתית לא משהו בכלל.
במחצית הזו מול רמהש, רמהש טובה יותר. ועדיין בתקציר ייראה כאילו היה הפוך כי הם כן מייצרים ממעט מאוד.
עזו מצדיק הייפ, שחקן מעניין מאוד. ואין לו עדיין 19.
לא היו לו הרבה מהלכים טובים, אבל קשה לפספס את.הכשרון.
יהיה מעניין לראות אותו בליגת העל.