בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי CrazyRed7 »

hb7 כתב: ומה עם ה 2 מיליון שהצביעו ביבי ורק לא ביבי?האנשים יבינו יום אחד שלא משנה מי יהיה בשילטון(האלה עם הערבים יהיו חכמים ויצביעו למרץ ויתנו להם 20 מנדטים) המצב הביטחוני ישאר אותו דבר וצריך להצביע רק למצע הכלכלי=>אידיאולוגי=>חברתי
הצביעו לפי כלכלי, אידיאולוגי ומדיני.

כלכלי - אפשר בכלל להשוואת בין ביבי לגנץ/לפיד?
אידיאולוגי ומדיני אצלי מתחברים יחד - בקדנציה הנוכחית יש לביבי את טראמפ ואחרי שכבר השיג הכרה בירושלים ובגולן אני בטוח שתוכנית המאה תכלול הכרה ביהודה ושומרון. ברור לגמרי שאחד כמו גנץ, עם כל הכבוד, לא היה משיג את זה בחיים.

לא הצביעו לפי ביטחוני במובן השיטחי של המילה כי ראינו שאין פתרונות קסם לעזה ולמצב הביטחוני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חולק בענק על הקביעה שתחת כל ממשלה המצב יראה אותו דבר ורק הפן הכלכלי חשוב.
מה שביבי עשה פה מבחינה מדינית והקשרים שהוא פיתח, אף מנהיג אחר לא היה עושה.
הראייה לטווח ארוך והתעוזה שלו מוכיחים את עצמם לאורך זמן. במקרים רבים הוא רואה את הנולד לפני כולם.

אני דווקא שמח שפייגלין לא נכנס לכנסת.
בכל מערכת בחירות קמה איזו מפלגה קיקיונית אחרת ששותה קולות שהולכים לאיבוד, אם בתוך הכנסת כשהדיבורים מתבררים כפנטזיות ואם מחוצה לה באי מעבר אחוז החסימה.
חבל שאנשים ממשיכים ליפול לפח הזה.
הקולות שערקו מהימין החדש לפייגלין עלו לימין בכמות לא מבוטלת של מנדטים.

גם מצביעי כחול לבן אחראים למצב שנוצר.
מוטב היה לכולנו אילו גנץ היה מקבל כמות סבירה של מנדטים והולך לשבת בממשלה כשר ביטחון.
הפנטזיות התקשורתיות סחפו את המצביעים וסינדלו אותו חזק לאופוזיציה.
קול שיכל להוביל לריענון בממשלה הלך לפח.
חבל.

הרכב הקואליציה המסתמן הוא מעט בעייתי, בעיקר בעקבות אי הכניסה של הימין החדש, אבל הוא לא שונה בצורה דרמטית ממה שהיה עד היום.
הייתי מציע לעזוב את התסריטים האפוקליפטיים בצד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב:מבאס שהימין החדש וזהות לא עברו, הבחירות הללו הן די מכה לימין הכלכלי והליברלי בארץ.
לא בקיא ברשימת הליכוד, אבל אם אני לא טועה גם שם הליברלים לא הגיעו גבוה.
מקווה שבעוד כמה שנים יפול האסימון שהדבר הזה חשוב בהרבה מהדיונים המדיניים והביטחוניים הלא נגמרים, שלא משנה כמעט מי יעמוד בראש, ההתנהלות לא תהיה שונה באופן מהותי.
אף אחד לא יכבוש את עזה, יפנה את יו"ש או יספח את כולה.

בינתיים נהנה בפקקים הגדולים עוד יותר שוועד הרכבת מסדר לנו, מחזיקים מדינה בביצים.
העיקר סיסמאות על מעבר לתחבצ. כן בטח.
אתה בחור חכם,לא מתאימה לך הדמגוגיה הזאת.
אם בנט ושקד לא נבחרו,על אף שכיהנו כשרים ז"א שהעם לא התחבר אליהם ולא "מחזיק" מהעשייה שלהם.
אתה נותן יותר מדי קרדיט לפייגלין.
הועדים והפקקים הם משהו שהליכוד נלחם בהם שנים,הכל תוצאה של מדיניות מא"פיניקית מושרשת.
הליכוד בראשות נתניהו מנהל מדיניות כלכלית ליברלית שנים,תוך שבירה של כל מונופול אפשרי.
זה קשה בגלל הביורקרטיה במדינה,אבל קורה.
פייגלין לא היה מצליח לעשות הרבה,אתה מייחס לו תכונות שאין לו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

hb7 כתב: ומה עם ה 2 מיליון שהצביעו ביבי ורק לא ביבי?האנשים יבינו יום אחד שלא משנה מי יהיה בשילטון(האלה עם הערבים יהיו חכמים ויצביעו למרץ ויתנו להם 20 מנדטים) המצב הביטחוני ישאר אותו דבר וצריך להצביע רק למצע הכלכלי=>אידיאולוגי=>חברתי
היליד שדיבר על זה לא עבר את אחוז החסימה חבל

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב: אתה בחור חכם,לא מתאימה לך הדמגוגיה הזאת.
אם בנט ושקד לא נבחרו,על אף שכיהנו כשרים ז"א שהעם לא התחבר אליהם ולא "מחזיק" מהעשייה שלהם.
אתה נותן יותר מדי קרדיט לפייגלין.
הועדים והפקקים הם משהו שהליכוד נלחם בהם שנים,הכל תוצאה של מדיניות מא"פיניקית מושרשת.
הליכוד בראשות נתניהו מנהל מדיניות כלכלית ליברלית שנים,תוך שבירה של כל מונופול אפשרי.
זה קשה בגלל הביורקרטיה במדינה,אבל קורה.
פייגלין לא היה מצליח לעשות הרבה,אתה מייחס לו תכונות שאין לו.
הועדים מתפקדים בהמוניהם לליכוד ומחזיקים לא מעט חברי ליכוד באשכים.אל תצפה לשינויים דרמטיים ברכבת, חברת חשמל או במקורות.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

ReDo כתב: +1.
קואליציה איומה ונוראה.
גם אני העדפתי את ביבי בשלטון אבל לא ככה.
לא יודע אם מצביעי הליכוד יכולים להגדיר את התוצאות כניצחון. כולם הפסידו.
אי אפשר להנות מכל העולמות. היה ברור שנתניהו ילך עם החרדים והימין הקיצוני.הם נותנים לו גיבוי במצב המשפטי בו הוא נמצא. מי שהצביע לו היה צריך לקחת את זה בחשבון. מה בנט ושקד היו משנים?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

פעם ביבי היה מנהיג מדיניות ליברלית.
לאחרונה הוא זנח את זה ומביא את האוצר ללפיד (אותו אחד שלא הפסיק להגיד עליו שהוא לא מבין בכלכלה) וכחלון.
כחלון עשה גם דברים טובים, אבל לטעמי אובר התערבות ממשלתית בשוק.
מעריך שיקבל את התפקיד גם הפעם, לא רואה מישהו אחר שמעוניין בו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:פעם ביבי היה מנהיג מדיניות ליברלית.
לאחרונה הוא זנח את זה ומביא את האוצר ללפיד (אותו אחד שלא הפסיק להגיד עליו שהוא לא מבין בכלכלה) וכחלון.
כחלון עשה גם דברים טובים, אבל לטעמי אובר התערבות ממשלתית בשוק.
מעריך שיקבל את התפקיד גם הפעם, לא רואה מישהו אחר שמעוניין בו.
כחלון ניהל כלכלת בחירות פזרנית מהיום הראשון. איום ונורא.
כנראה שחלק לא קטן מהמצביעים שלו זה זוכי מחיר למסתכן/שוטרים/ועדים או כל מי שנהנה מהמתנות שלו על חשבוננו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אריאל2 כתב: הועדים מתפקדים בהמוניהם לליכוד ומחזיקים לא מעט חברי ליכוד באשכים.אל תצפה לשינויים דרמטיים ברכבת, חברת חשמל או במקורות.
בגלל זה הגיע הזמן שאנשים ייקחו אחריות ויתפקדו

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

bs war כתב:
בגלל זה הגיע הזמן שאנשים ייקחו אחריות ויתפקדו
אמת.ניסו לעשות את זה ולשנות מבפנים ואז בית הדין של הליכוד לא הרשה להם להתמודד בפרמייריז.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אריאל2 כתב: אי אפשר להנות מכל העולמות. היה ברור שנתניהו ילך עם החרדים והימין הקיצוני.הם נותנים לו גיבוי במצב המשפטי בו הוא נמצא. מי שהצביע לו היה צריך לקחת את זה בחשבון. מה בנט ושקד היו משנים?
לא הצבעתי ביבי. העדפתי אותו כראש ממשלה על גנץ אבל לא הצבעתי לו. השיט הזה של זה או אנחנו או הם בקמפיין הקודם מול בוז'י הפיל אותי להצביע לו אבל לא הפעם.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אריאל2 כתב: אמת.ניסו לעשות את זה ולשנות מבפנים ואז בית הדין של הליכוד לא הרשה להם להתמודד בפרמייריז.
אתה מדבר בטח על הליכודניקים החדשים.
מדובר על קבוצה שחלק גדול מחבריה אמרו במפורש שהם מצביעים למפלגות שמאל. https://youtu.be/mubUej3Hg-4" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מדובר בקבוצה שמזדהה עם בסיס אידאולוגית הליכוד, מה שהם עושים זה שימוש ציני בשיטת הפריימריז בשביל להוות סוג של סוס טרויאני ולקדם מדיניות שלא מתיישבת עם ערכי הליכוד. ועדיין, הם מונים היום בסביבות ה- 6,000 מתפקדים והריצו מועמד שלהם בפריימריז האחרונים. לא לגמרי העלימו אותם.
לא עליהם אני מדבר.
אני מדבר על קבוצות ליברליות בליכוד, כדוגמת הליברלים בליכוד ונתיב בליכוד, שמזדהות באמת עם אידאולוגית הימין המדיני ובעיקר הכלכלי, מה שהליכוד אמור לייצג על פי חוקתו אבל שכח בגלל כל מיני גרורות הסתדרותיות כמו חיים כץ וחייליו שצברו שם כוח גדול.
מי שרוצה יכול להתפקד אליהן בקלות ותאמין לי שאף אחד לא ימנע זאת ממנו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

bs war כתב:
אתה מדבר בטח על הליכודניקים החדשים.
מדובר על קבוצה שחלק גדול מחבריה אמרו במפורש שהם מצביעים למפלגות שמאל. https://youtu.be/mubUej3Hg-4" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מדובר בקבוצה שמזדהה עם בסיס אידאולוגית הליכוד, מה שהם עושים זה שימוש ציני בשיטת הפריימריז בשביל להוות סוג של סוס טרויאני ולקדם מדיניות שלא מתיישבת עם ערכי הליכוד. ועדיין, הם מונים היום בסביבות ה- 6,000 מתפקדים והריצו מועמד שלהם בפריימריז האחרונים. לא לגמרי העלימו אותם.
לא עליהם אני מדבר.
אני מדבר על קבוצות ליברליות בליכוד, כדוגמת הליברלים בליכוד ונתיב בליכוד, שמזדהות באמת עם אידאולוגית הימין המדיני והכלכלי, מה שהליכוד אמור לייצג על פי חוקתו אבל שכח בגלל כל מיני גרורות הסתדרותיות כמו חיים כץ שצברו שם כוח גדול.
מי שרוצה יכול להתפקד אליהן בקלות ותאמין לי שאף אחד לא ימנע זאת ממנו.
הוא יודע את זה טוב מאוד, אבל כהרגלו בקודש מגלגל עיניים. אגב - כשפייגלין קיבל שפיץ בליכוד בצורה יותר בוטה, לא שמעו ממנו מילה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
כחלון ניהל כלכלת בחירות פזרנית מהיום הראשון. איום ונורא.
כנראה שחלק לא קטן מהמצביעים שלו זה זוכי מחיר למסתכן/שוטרים/ועדים או כל מי שנהנה מהמתנות שלו על חשבוננו
אתה קצת מדבר לא לעניין.
היחיד ששם לנו כסף בכיס זה כחלון וצריך להגיד את האמת.
רפורמת הטלפונים חסכה לך 200 שח ממוצע לחודש.
למשפחה עם 5 טלפונים בסביבות ה900-1000.
נק' זיכוי במס למשפחות,נשים עובדות וגברים הכניסו עוד כמה מאות.
דיור למשתכן על שלל מחלותיו נתן להרבה זוגות צעירים את האפשרות לקנות דירה במחיר סביר.
סתם לדוגמא,קרוב משפחה זכה בראש העין בדירה שתהיה מוכנה עוד שנתיים 4 חדרים במחיר 12000000 שמחיר השוק הוא 1.7.
לא צריך לקחת ממנו את מה ששלו.
המלחמה הבאה שלו תהיה במונופול המזון,גם שם הוא יעשה סדר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אתה קצת מדבר לא לעניין.
היחיד ששם לנו כסף בכיס זה כחלון וצריך להגיד את האמת.
רפורמת הטלפונים חסכה לך 200 שח ממוצע לחודש.
למשפחה עם 5 טלפונים בסביבות ה900-1000.
נק' זיכוי במס למשפחות,נשים עובדות וגברים הכניסו עוד כמה מאות.
דיור למשתכן על שלל מחלותיו נתן להרבה זוגות צעירים את האפשרות לקנות דירה במחיר סביר.
סתם לדוגמא,קרוב משפחה זכה בראש העין בדירה שתהיה מוכנה עוד שנתיים 4 חדרים במחיר 12000000 שמחיר השוק הוא 1.7.
לא צריך לקחת ממנו את מה ששלו.
המלחמה הבאה שלו תהיה במונופול המזון,גם שם הוא יעשה סדר.
חוץ מהסלולר (שהוא די לקח קרדיט על מהלך שהתחיל לפניו), כל השאר זה בדיוק פיזור כסף על חשבון "עץ הכסף" הדמיוני שגדל בחצר של הסוציאליסטים.
ילדינו ישלמו על זה בריבית כמו שאנחנו משלמים עכשיו על הפנסיות התקציביות ושאר המתנות של הדור הקודם

שלח תגובה