חחחחחחההה...אריאל2 כתב: הם פוסלים רק אותו ספציפית בגלל כתבי האישום בכפוף לשימוע. שים כל אחד אחר בראש הליכוד ותשמע דברים אחרים.
בחירות 2019
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: בחירות 2019
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
אלו ההסברים:CrazyRed7 כתב:טוב לא מובן מה לעזאזל קורה וקרה בספירת הקולות בבחירות האלה. השב״כ קיבל את הפיקוח על ועדת הבחירות.
מספר תושבי גבעות בר הגישו תלונה שהם ומשפחותיהם הצביעו לימין החדש אבל באתר מופיע שבגבעות בר הימין החדש קיבל 0 קולות.
מצטרף למספר נתונים הזויים כמו הצבעות לא מעטות למפלגות הערביות בישובים ביהודה ושומרון שיש בהם בעלי זכות הצבעה של יהודים בלבד או מספר הצבעות גבוה ממספר בעלי זכות הצבעה.
יש כמה עשרות בודדות של הצבעות שהוזנו עמודה אחת ימינה/שמאלה מדיי ברחבי הארץ. מפלגות שסמוכות זה לזה בקובץ האקסל, כך לדוגמא בבית ספר דתי באשדוד מפלגת העבודה קיבלה מאות קולות שהיו אמורות להכתב בעמדה שמשמאל (אחת המפלגות הדתיות). ככה גם בישובים ערבים יש קולות ליהודים ויהודים לערבים וההיפך. רק חלק מזה תוקן, ובכל מקרה מדובר בכמה מאות בודדות של קולות (אם בכלל) שלא אמורים להשפיע.
לגבי שיעור הצבעה גבוה ממספר בעלי זכות ההצבעה - עד אתמול בצהריים מספר "בעל זכות ההצבעה" שהוזן במערכת היה מהבחירות של 2015. ישובים בהם חל גידול דמוגרפי עלו על 100%. זה כבר תוקן.
לא יכטל להיות שסגלל זה חסרים לימין החדש כמות הקולות שיעבירו אותם?The red one כתב: אלו ההסברים:
יש כמה עשרות בודדות של הצבעות שהוזנו עמודה אחת ימינה/שמאלה מדיי ברחבי הארץ. מפלגות שסמוכות זה לזה בקובץ האקסל, כך לדוגמא בבית ספר דתי באשדוד מפלגת העבודה קיבלה מאות קולות שהיו אמורות להכתב בעמדה שמשמאל (אחת המפלגות הדתיות). ככה גם בישובים ערבים יש קולות ליהודים ויהודים לערבים וההיפך. רק חלק מזה תוקן, ובכל מקרה מדובר בכמה מאות בודדות של קולות (אם בכלל) שלא אמורים להשפיע.
לגבי שיעור הצבעה גבוה ממספר בעלי זכות ההצבעה - עד אתמול בצהריים מספר "בעל זכות ההצבעה" שהוזן במערכת היה מהבחירות של 2015. ישובים בהם חל גידול דמוגרפי עלו על 100%. זה כבר תוקן.
שיבדקו קלפי קלפי ויקלידו מחדש יש רק 10500 י
- The red one
אם היה חשד לזה כבר היו מדברים על זהשיש כתב: לא יכטל להיות שסגלל זה חסרים לימין החדש כמות הקולות שיעבירו אותם?
אורן יא תותח, אהבתי את הפוסט שהגיע עד ידיעות אחרונות 
אל תשכח אותנו כשתגיע לכנסת

הסתכלות מעניינת. יש מי שיגיד שאין רע בנקיון כפיים ולכן אסור לתמוך באדם שחשוד בפלילים.CrazyRed7 כתב: בעיה שלהם ושל הציבור שבחר בהם. אחר כך שלא יבכו שהחרדים מוציאים את המקסימום בשביל הציבור שלהם בממשלות נתניהו.
אוהב תודהCrazyRed7 כתב:אורן יא תותח, אהבתי את הפוסט שהגיע עד ידיעות אחרונות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רצינו לגדל דור של אפיקורסים, גידלנו דור של בורים ועמי הארצות...
(בִּנְפֹ֣ל אויביך א֭וֹיִבְךָ אַל־תִּשְׂמָ֑ח וּ֝בִכָּשְׁל֗וֹ אַל־יָגֵ֥ל לִבֶּֽךָ׃ משלי, כ''ד, י''ז)

(בִּנְפֹ֣ל אויביך א֭וֹיִבְךָ אַל־תִּשְׂמָ֑ח וּ֝בִכָּשְׁל֗וֹ אַל־יָגֵ֥ל לִבֶּֽךָ׃ משלי, כ''ד, י''ז)

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מבאס שהימין החדש וזהות לא עברו, הבחירות הללו הן די מכה לימין הכלכלי והליברלי בארץ.
לא בקיא ברשימת הליכוד, אבל אם אני לא טועה גם שם הליברלים לא הגיעו גבוה.
מקווה שבעוד כמה שנים יפול האסימון שהדבר הזה חשוב בהרבה מהדיונים המדיניים והביטחוניים הלא נגמרים, שלא משנה כמעט מי יעמוד בראש, ההתנהלות לא תהיה שונה באופן מהותי.
אף אחד לא יכבוש את עזה, יפנה את יו"ש או יספח את כולה.
בינתיים נהנה בפקקים הגדולים עוד יותר שוועד הרכבת מסדר לנו, מחזיקים מדינה בביצים.
העיקר סיסמאות על מעבר לתחבצ. כן בטח.
מקווה שבעוד כמה שנים יפול האסימון שהדבר הזה חשוב בהרבה מהדיונים המדיניים והביטחוניים הלא נגמרים, שלא משנה כמעט מי יעמוד בראש, ההתנהלות לא תהיה שונה באופן מהותי.
בינתיים נהנה בפקקים הגדולים עוד יותר שוועד הרכבת מסדר לנו, מחזיקים מדינה בביצים.
אני רק מנסה להבין איזה "בייס" יש לכחלון למשל
מקווה שלפחות ליברמן יסחוט את ביבי בדיוק כמו החרדים
+1.yossi כתב:מבאס שהימין החדש וזהות לא עברו, הבחירות הללו הן די מכה לימין הכלכלי והליברלי בארץ.
קואליציה איומה ונוראה.
גם אני העדפתי את ביבי בשלטון אבל לא ככה.
לא יודע אם מצביעי הליכוד יכולים להגדיר את התוצאות כניצחון. כולם הפסידו.
בבחירות האלה ממש הבנתי לצערי כמה קטן מספר האנשים המצביעים אידיאולוגית.hb7 כתב:מקווה שלפחות ליברמן יסחוט את ביבי בדיוק כמו החרדים
ליברמן זאת דוגמא קלאסית... לא מזיז אצבע כבר שנים ויציב על ה5 מנדטים שלו
ומה עם ה 2 מיליון שהצביעו ביבי ורק לא ביבי?האנשים יבינו יום אחד שלא משנה מי יהיה בשילטון(האלה עם הערבים יהיו חכמים ויצביעו למרץ ויתנו להם 20 מנדטים) המצב הביטחוני ישאר אותו דבר וצריך להצביע רק למצע הכלכלי=>אידיאולוגי=>חברתיyedidel כתב:
בבחירות האלה ממש הבנתי לצערי כמה קטן מספר האנשים המצביעים אידיאולוגית.
ליברמן זאת דוגמא קלאסית... לא מזיז אצבע כבר שנים ויציב על ה5 מנדטים שלו