נושא שיהיה שיתוק למכבי על העלייה לצמפיונס
Re: נושא שיהיה שיתוק למכבי על העלייה לצמפיונס
בשביל להגיע למקומות שמכבי הגיעה אליהם צריך להתחיל לנצח את עכו,רעננה ושאר ירקות...
מבטיח לכם שכל השאר יבוא, התארים ההצלחות הכל. בואו נתחיל להיות ווינרים פאקינג שיטטטטטטטט.
ואין מצב שהם מעבירים עונה כזו אינטנסיבית בלי פציעות בסגל אין מצב.
מבטיח לכם שכל השאר יבוא, התארים ההצלחות הכל. בואו נתחיל להיות ווינרים פאקינג שיטטטטטטטט.

- The red one
מסכים איתך לגבי הלק הראשון. די כבר עם כל הלוזריות הזו והבכייניות וזרים מעל הליגה. ב2 העונות האחרונות הפסדנו נטו בגלל לוזריות שלנו. לא מכבי, לא צ'פמיונס, לא זהבה, לא אף אחד אחר.שי האדום כתב:בשביל להגיע למקומות שמכבי הגיעה אליהם צריך להתחיל לנצח את עכו,רעננה ושאר ירקות...
לגבי החלק השני אני דווקא פחות מסכים. יש להם סגל מאוד רחב, ובדש/בן בסט ושות' ישחקו נגד עכו וכפ"ס בזמן שטב"ח, טב"ח ושות' יקבלו מנוחה לקראת ריאל מדריד.
גישה של לוזרים.
אתם לא רוצים לראות את אותם הישגים גם אצלנו? טוב מאוד שיש למה לשאוף ובמי להתחרות.
לא צריך 100 מליון שקל בשביל להעמיד קבוצה מקצוענית, גם בתקציבים שלנו ( שאני מאמין שיגדל בשנים הבאות) אפשר להגיע להשגים אם יודעים לעבוד נכון. וטוב שיש את מכבי שנותנת לנו סוג של מודל שאפשר לעבוד כמותו.
ויקטוריה פלזן לא עושה ועשתה אחלה קמפיינים באירופה בשנים האחרונות? עם תקציב של 12-15 מיליון יורו.
אתם לא רוצים לראות את אותם הישגים גם אצלנו? טוב מאוד שיש למה לשאוף ובמי להתחרות.
לא צריך 100 מליון שקל בשביל להעמיד קבוצה מקצוענית, גם בתקציבים שלנו ( שאני מאמין שיגדל בשנים הבאות) אפשר להגיע להשגים אם יודעים לעבוד נכון. וטוב שיש את מכבי שנותנת לנו סוג של מודל שאפשר לעבוד כמותו.
ויקטוריה פלזן לא עושה ועשתה אחלה קמפיינים באירופה בשנים האחרונות? עם תקציב של 12-15 מיליון יורו.
מקווה להגרלה של אריות היבשת משהו כמו ביירן ריאל ורומא או בארסה סיטי ורומא שיחזירו לשחצנים האלה לקרקע עם שביעיות ושמיניית ,זה שי !

חלאס.זה שי ! כתב:מקווה להגרלה של אריות היבשת משהו כמו ביירן ריאל ורומא או בארסה סיטי ורומא שיחזירו לשחצנים האלה לקרקע עם שביעיות ושמיניית ,זה שי !
שחררו כבר.
כל הכבוד להם על ההעפלה ומכאן והלאה זה כבר לא ממש משנה לנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי אתה פטריוט אהה , עזוב שטויות מאחל לזהבי להיפצע ושלא יקחו נקודה ולא יבקיעו שער ויקבלו קנסות על גזענות , זה שי !

שום פטריוט אחי...זה כבר לא מעניין פשוט, הם שם, שיהיה להם לבריאות.זה שי ! כתב:טוטי אתה פטריוט אהה , עזוב שטויות מאחל לזהבי להיפצע ושלא יקחו נקודה ולא יבקיעו שער ויקבלו קנסות על גזענות , זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הגרלה כזאת תאפשר להם לצבור כמה שפחות נקודות (שלא לדבר על האינטנסיביות במשחקים כאלה)Totti כתב:
חלאס.
שחררו כבר.
כל הכבוד להם על ההעפלה ומכאן והלאה זה כבר לא ממש משנה לנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מקווה שמכבי יקבלו בית.מוות ויובסו או שיקבלו בית קל וישיגו ניקוד למדינה.
מצד אחד באמת באלי שהם יחטפו תבוסה טובה מבארסה אבל מצד שני אם הם ירוייחו בבית קל מספיק נקודות למדינה ויעלו גם לשלב הבא זה ישחק לטובתנו בסופו של דבר.
מצד אחד באמת באלי שהם יחטפו תבוסה טובה מבארסה אבל מצד שני אם הם ירוייחו בבית קל מספיק נקודות למדינה ויעלו גם לשלב הבא זה ישחק לטובתנו בסופו של דבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחחחח אתה חייב פעם אחת להיות החלטתי עם הדעות שלך, כי אתה נשמע בערך ככה, בא לי שמכבי ינצחו את באזל או שיעשו איתם תיקו או שיפסידודר אדום בנשמה כתב:אני מקווה שמכבי יקבלו בית.מוות ויובסו או שיקבלו בית קל וישיגו ניקוד למדינה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה ממש לא אותו הדבר, רציתי שהם יודחו מול באזל, אבל במקרה הזה אני רוצה שהם יקבלו בית מוות ויובסו על ימין ועל שמאל כי אני לא סובל אותם או שיקבלו בית קליל וירוויחו ניקוד למדינה ויעלו על הדרך גם לשלב הבא בליגת האלופות.blueman כתב: חחחחחח אתה חייב פעם אחת להיות החלטתי עם הדעות שלך, כי אתה נשמע בערך ככה, בא לי שמכבי ינצחו את באזל או שיעשו איתם תיקו או שיפסידו
זה ממה לא חוסר החלטיות.
אני פשוט לא רוצה שהם יקבלו בית בינוני, או בית חלש או בית מוות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שזהבי ימשיך לחורר רשתות.
הצ'אנס היחידי שיעזוב.
והוא באמת ראוי לשחק ברמות הגבוהות ולממש את כלל יכולותיו בבמה רצינית.
הצ'אנס היחידי שיעזוב.
והוא באמת ראוי לשחק ברמות הגבוהות ולממש את כלל יכולותיו בבמה רצינית.
מה מאחל להם:
באיירן, ריאל, רומא / בארסה, סיטי, רומא
מה ייצא:
איינדהובן, פורטו, דינמו קייב
באיירן, ריאל, רומא / בארסה, סיטי, רומא
מה ייצא:
איינדהובן, פורטו, דינמו קייב
שמישהו ישנה כבר את שם הנושא
שיקבלו בית מסריח ויפסידו את כול המשחקים בלי להבקיע שערים