יש ממשלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: יש ממשלה

שליחה על ידי Melikson24 »

לא, הוא לא "לא אישר" תקציבים. הוא פשוט רצה ועדת בדיקה לתקציב הביטחון לוודא שהכסף הולך לאן שצריך.

גם משרד הביטחון וצה"ל ראו בחמאס "נכס". זה מה שמכרו לפוליטיקאים.
תתעניין קצת מה הסיבות שסמוטריץ' אמר את זה ולמה התכוון.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

כל ה-120 חושבים מה הדרך הכי טובה להידבק לכיסא, החוק הוא הפקרות אחת גדולה שעוד תתפוצץ לנו בפנים.

כמה ערל לב צריך להיות כדי לשלוח צווי 8 לחיילים ולסכן את חייהם בעזה/קו העימות למשך חודשים ובו זמנית לתת פטור למגזר שלם.

גם אם נתעלם מהשיקול המוסרי והביטחוני שהוא ברור לכולם
גם כלכלית עוד נסבול מהחוקים האלו שמקדשים בטלנות והשתמטות, המדינה תמשיך לממן את הקריסה של עצמה ואולי אף לסכן את מעמדה כמדינה מתקדמת.

ואין פה שנאה לחרדים, הדת היא קדושה וצריך להמשיך להפיץ אותה לדורות הבאים בגאווה, רק חבל שנתח שלם מהמגזר עושה עוול לדת ופועל בניגוד גמור לכל מה שהיא מייצגת.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
11 יוני 2024, 14:57
אתה מדבר על בצלאל ובן גביר?
אחד ראה בחמאס נכס, לא אישר תקציבים לרכש בטחוני ומאפשר לחינוך החרדי להתנהל בלי פיקוח תקציבי וכך לשרוף תקציבים שצריך לבטחון ולכלכלה. וכל זה בלי קשר למצב הכלכלי המזעזע בקדנציה שלו כשר אוצר.
השני כושל בתפקידו, פיגועים בלי סוף, פשיעה בלי סוף, חילק נשקים בלי פיקוח (כולל חשד גדול לאי סדרים), פירומן סדרתי שהפך את המשטרה למליציה.
שניהם קשקשנים ומשיחיים בלי אחיזה במציאות. ממשלה בראשותם תביא את ישראל למעמד של צפון קוריאה.
על סטרוק, אליהו, רוטמן ושאר הליצנים במפלגות שלהם חבל להכביר מילים.
אם המלחמה הזאת לא לימדה אותך על מגבלות הכוח של ישראל שום דבר כבר לא יעשה את זה.
בלי ארצות הברית אנחנו מצורעים.
ליאיר גולן יש אחיזה במציאות? לך יש? אתה הרי רוצה מדינה פלשתינאצית.....
אחת הבעיות שנאלץ לפתור זו התלות בארה"ב ובנשק שלה ואני מאמיח שהחברה שלי ידעו לעשות אל זה טוב יותר מחבורת הלקקנים שלך

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
11 יוני 2024, 16:05
כל ה-120 חושבים מה הדרך הכי טובה להידבק לכיסא, החוק הוא הפקרות אחת גדולה שעוד תתפוצץ לנו בפנים.

כמה ערל לב צריך להיות כדי לשלוח צווי 8 לחיילים ולסכן את חייהם בעזה/קו העימות למשך חודשים ובו זמנית לתת פטור למגזר שלם.

גם אם נתעלם מהשיקול המוסרי והביטחוני שהוא ברור לכולם
גם כלכלית עוד נסבול מהחוקים האלו שמקדשים בטלנות והשתמטות, המדינה תמשיך לממן את הקריסה של עצמה ואולי אף לסכן את מעמדה כמדינה מתקדמת.

ואין פה שנאה לחרדים, הדת היא קדושה וצריך להמשיך להפיץ אותה לדורות הבאים בגאווה, רק חבל שנתח שלם מהמגזר עושה עוול לדת ופועל בניגוד גמור לכל מה שהיא מייצגת.
פטור למגזרים שלמים
צריך לגייס את כולם השאלה איך ומה יגיד בגץ בסוף?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Melikson24 כתב:
11 יוני 2024, 14:59
לא, הוא לא "לא אישר" תקציבים. הוא פשוט רצה ועדת בדיקה לתקציב הביטחון לוודא שהכסף הולך לאן שצריך.

עובדות לא מעניינות בשמאל

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

סך הכל איחדה אותנו יפה המלחמה... 🤔🤦🏻‍♂️

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Melikson24 כתב:
11 יוני 2024, 14:59

אתה מתכוון לועדה ששר הבטחון, מטעם הליכוד להזכירך, אמר עליה:
"מדובר בוועדת חקירה פוליטית במסווה של ועדה מקצועית - שמים אנשים פוליטיים לדון בנושאים מקצועיים שחורגים מהסמכות. רק גורם מקצועי יבחן את תפיסת הביטחון"?
א. ראשי מערכת הבטחון צריכים ללכת הביתה.
ב. אומרים הרבה דברים לפוליטיקאים. למשל שצריך לגייס חרדים. שצריך לשלב חרדים וערבים בתעסוקה. שמינוי מקורבים פוגע במדינה. שהמהפכה המשפטית קורעת את העם. שמצב התחבורה מזוויע. שבן גביר לא מסוגל לנהל פיצוציה בשכונה ד. הרבה דברים.
הפוליטיקאים מחליטים למה להקשיב ולמה לא. מאוד נוח לתומכי ממשלת הזוועות לתלות את האשמה רק בצבא.
סמוטריץ הוא פוליטקאי ומשיחי. זה מה שמניע אותו. לא שום דבר אחר. סמרטוט כמו יתר חבריו לשלטון ופנאט כמו שאר חברי מפלגתו.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 11 יוני 2024, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 17:12
ליאיר גולן יש אחיזה במציאות? לך יש? אתה הרי רוצה מדינה פלשתינאצית.....
אחת הבעיות שנאלץ לפתור זו התלות בארה"ב ובנשק שלה ואני מאמיח שהחברה שלי ידעו לעשות אל זה טוב יותר מחבורת הלקקנים שלך
חד משמעית כן. גם לי.
הרצון שלי לא רלוונטי. הייתי שמח להתעורר מחר ולגלות שכל תושבי שכם וג'נין היגרו לירח. זה לא יקרה. הם פה. וישארו פה. תקועים כמו עצם בגרון שלנו.
אתה עוצם עיניים מול המציאות. הם כבר קיבלו הכרה מכמה מדינות ובסוף יקבלו הכרה במועצת הבטחון על הראש של כולנו.
שמענו כבר את מאיר רובין מראשי קהלת בונה על נשק מצרפת. התיישן יפה כמו שאומרים.
מי אלו החברה שלך? מהנדסים מהתעשיה האווירית? עובדי אלביט? חברי מרכז הליכוד? משתתפי הפרלמנט בקפה סרוסי בימי שישי?
שתף כדי שאוכל להשוות אותם לחבורת הלקקנים שלי ולהתרשם מי יכול לעשות את זה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אריאל2 כתב:
11 יוני 2024, 21:41
אתה מתכוון לועדה ששר הבטחון, מטעם הליכוד להזכירך, אמר עליה:
"מדובר בוועדת חקירה פוליטית במסווה של ועדה מקצועית - שמים אנשים פוליטיים לדון בנושאים מקצועיים שחורגים מהסמכות. רק גורם מקצועי יבחן את תפיסת הביטחון"?
א. ראשי מערכת הבטחון צריכים ללכת הביתה.
ב. אומרים הרבה דברים לפוליטיקאים. למשל שצריך לגייס חרדים. שצריך לשלב חרדים וערבים בתעסוקה. שמינוי מקורבים פוגע במדינה. שהמהפכה המשפטית קורעת את העם. שמצב התחבורה מזוויע. שבן גביר לא מסוגל לנהל פיצוציה בשכונה ד. הרבה דברים.
הפוליטיקאים מחליטים למה להקשיב ולמה לא. מאוד נוח לתומכי ממשלת הזוועות לתלות את האשמה רק בצבא.
סמוטריץ הוא פוליטקאי ומשיחי. זה מה שמניע אותו. לא שום דבר אחר. סמרטוט כמו יתר חבריו לשלטון ופנאט כמו שאר חברי מפלגתו.
שר הביטחון כמו רוב הקצינים הבכירים תמיד יהיו "בצד" של צה"ל. הוא הרבה יותר איש של צה"ל מאשר איש של הליכוד.

רוצים לקבל כסף בלי דין וחשבון?מה אנחנו מדינת עולם שלישית?ועוד אחרי הכישלון המחפיר?
אני לגמרי מסכים עם סמוטריץ'. הגיע הזמן שגם צה"ל יהיה נתון לביקורת. זה לא צבא שיש לו מדינה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

כל הפוליטיקאים מימין ומשמאל ערבים ויהודים צריכים ללכת
הגיע הזמן למנהיגים חדשים
רוביק למשל, נכון שהוא לא יעשה את זה אבל הוא עדיף מכל חברי הכנסת והשרים שיש לנו
כולם ללא יוצא מן הכלל נכשלו
אבל משום מה כולנו כולל אנוכי ממשיכים להצביע להם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Melikson24 כתב:
11 יוני 2024, 21:54
שר הביטחון כמו רוב הקצינים הבכירים תמיד יהיו "בצד" של צה"ל. הוא הרבה יותר איש של צה"ל מאשר איש של הליכוד.

רוצים לקבל כסף בלי דין וחשבון?מה אנחנו מדינת עולם שלישית?ועוד אחרי הכישלון המחפיר?
אני לגמרי מסכים עם סמוטריץ'. הגיע הזמן שגם צה"ל יהיה נתון לביקורת. זה לא צבא שיש לו מדינה.
נכון סמוטריץ פשוט דואג שהכסף יילך למקום הנכון. בדיוק כמו שבדק שתקציב שיקום הצפון לא יעבור בחלקו ע"י סטרוק ליו"ש.
בדיוק כמו שהיה לו חשוב כשהעביר תקציב להציג לכנסת את הספר הכחול והלבן, בדיוק כמו שנכנס באמסלם שחילט כספי דיוונדים של הממשלה לשחרר ולהעביר למילואים והמפונים, בדיוק כמו שדאג לעצור את יוקר המחייה ע"י הגדלת היבוא כמו שהבטיח לאחר שנבחר כאילו זה קל מאוד והכי חשוב דאג שלא יעבירו כספי מכס לעזה ובעיקר לתת מיסוי על התרומות לעזה כפי שיש לחיילים ( ומדובר על חודש מאי 2024!). אה רגע כל מה שרשמתי הוא עשה הפוך? איך זה מסתדר עם האג'נדה של שומר הקופה??

ובכללי ליברמן ב2018 התפטר למרות שהיה שר הביטחון ואחד השרים בעלי השפעה הגדולה ביותר בשל מדיניות רופסת של ביבי מול החמאס ( ועוד הוא הקדים לפרק את שותפות הליכוד ביתנו ב2014 כשביבי תמך בריבלין לנשיאות ותמיד היה בצד השמאלי של המפה) אבל ביבי הגאון גרם לחברי הכת שלו שליברמן נגד המדינה ו"שמאלני", אבל סמוטריץ ובן גביר הימניים שתמיד תקפו את הממשלות שאם הם יבחרו זה יראה אחרת לא הקימו קול צעקה ב7/10 ( כי הרי השמאל מכר את המדינה) , לא מתפטרים כש9 חודשים הצפון מופקר ( כי את מי מעניין הצפון סה״כ מקום של צימרים לחילונים) , שלא צעקו כשלא הגבנו לאירן וכשהתקדמות בעזה איטית כי אולי עוד נחזור לשם( וברור להם שלביבי אין כוונה ליישב את עזה).
הבובות שלו לא יעשו כלום כי כולם מפחדים שהשליט יגרום לאנשי הכת שלו לשרוף אותם אז כל שנותר הוא להגיד גם גנץ ולפיד לא עשו- למרות שעצם ההשוואה מוכיחה שלמעשה אין הבדל. אז בואו לא נחלק לבזויים האלה מחמאות.
בואו נאיים על כל ח"כ ושר שאם לא יממש מדיניות למען העם נראה לו את הדרך החוצה ולא נחפש שנאה ולהאשים רק את הצד השני שלא עשה משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אחי כתבת כאן אוסף של שטויות שקשה להגיב עליו אפילו.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

העיקר שאתה מרוצה מהמצב ולא מדבר מפוזיציה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

בניגוד אליך כמובן. השנאה לא מדברת מגרונך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
11 יוני 2024, 21:49
חד משמעית כן. גם לי.
הרצון שלי לא רלוונטי. הייתי שמח להתעורר מחר ולגלות שכל תושבי שכם וג'נין היגרו לירח. זה לא יקרה. הם פה. וישארו פה. תקועים כמו עצם בגרון שלנו.
אתה עוצם עיניים מול המציאות. הם כבר קיבלו הכרה מכמה מדינות ובסוף יקבלו הכרה במועצת הבטחון על הראש של כולנו.
שמענו כבר את מאיר רובין מראשי קהלת בונה על נשק מצרפת. התיישן יפה כמו שאומרים.
מי אלו החברה שלך? מהנדסים מהתעשיה האווירית? עובדי אלביט? חברי מרכז הליכוד? משתתפי הפרלמנט בקפה סרוסי בימי שישי?
שתף כדי שאוכל להשוות אותם לחבורת הלקקנים שלי ולהתרשם מי יכול לעשות את זה טוב יותר.
כל המשיחיים שאתה שונא

שלח תגובה