פחותאדום זקן כתב: זכותו לרשום מה שבא לו ואל תצפה ממנו להיות אובייקטיבי.
לא תביעת דיבה ולא נעליים,פשוט צריך לשים לו קונטרה בדמות אוהד מפורסם שלנו שיכתוב גם מה שבא לו.
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
קראתי עכשיו, זה ברמת ההוצאת דיבה
אז בטמקא יש את רז שכניק אוהד מכבי שעושה הכל כדי לפגוע בבאר שבע ומהצד השני את מוגילבסקי. שעושה בדיוק אותו הדבר.
אגב, מוגילבסקי. הודה בפודקאסט שלו (ספורטקאסט 7) שהוא קורא בפורומים. ציין את זה בהקשר של ארגון האוהדים ואף הגדיל מכל מה שנכתב פה לקחת שורה אחת - שיתכן והארגון יפרק את עצמו אם המצב הזה עם המשטרה ימשך.
אגב, מוגילבסקי. הודה בפודקאסט שלו (ספורטקאסט 7) שהוא קורא בפורומים. ציין את זה בהקשר של ארגון האוהדים ואף הגדיל מכל מה שנכתב פה לקחת שורה אחת - שיתכן והארגון יפרק את עצמו אם המצב הזה עם המשטרה ימשך.
הארגון הודיע את זה בפייסבוק באופן רשמי, לא יודע למה אין על זה באזזizguy83 כתב:אז בטמקא יש את רז שכניק אוהד מכבי שעושה הכל כדי לפגוע בבאר שבע ומהצד השני את מוגילבסקי. שעושה בדיוק אותו הדבר.
- ForeverRed
כמעט בכל גוף תקשורת היום יש נציג של מכבי שדואג לשמור על האינטרסים של הקבוצה.
חבל שיושבים אצלנו בשקט ולא דואגים לקונטרה.
חבל שיושבים אצלנו בשקט ולא דואגים לקונטרה.
- ForeverRed
נשבע שיגאל ברמן זה הכתב הכי למלמ ששמעתי בחיים שלי.
עולה לשידור ברדיו ולא מצליח להציג קמצוץ מהצד של המועדון בסיפור. כלום ושום דבר.
חחחחחחח חכה שתשמע את העורך ספורט של עיתון 7 עולה ל103 בכלל תתחרפן.ForeverRed כתב:נשבע שיגאל ברמן זה הכתב הכי למלמ ששמעתי בחיים שלי.
- The red one
הוא פוץ בכללי אני לא חושב שיש לו משהו נגדנו/בעד הצהובים.maor20094 כתב:מישהו מוכן לספר לי מה הסיפור של טל בנין עם ב"ש והלקקנות המגעילה הזאת לצהובים?
- yanivnew91
הוא מוביל את שיירת המאמנים שחשים מושפלים כי מאמן כמו בכר משאיר להם אבק.maor20094 כתב:מישהו מוכן לספר לי מה הסיפור של טל בנין עם ב"ש והלקקנות המגעילה הזאת לצהובים?
לא להתייחס
מה אמר?maor20094 כתב:מישהו מוכן לספר לי מה הסיפור של טל בנין עם ב"ש והלקקנות המגעילה הזאת לצהובים?
איזה מייאשת תקשורת הספורט בארץ. סמים, בתיה שהר, יעקב בוזגלו הם הנושאים המובילים. אכלו את הראש.
לאור המפגש מול בשיקטש ראיתי באותו שבוע כמה התקשורת הטורקית מתייחסת שם לכדורגל נטו וזה גורם לך פשוט לקנא.
לאור המפגש מול בשיקטש ראיתי באותו שבוע כמה התקשורת הטורקית מתייחסת שם לכדורגל נטו וזה גורם לך פשוט לקנא.
כל הכבוד ל one עושים את העבודה לטובת מכבי מזהירים את השחקנים והשופטים לא לשלוף צהוב
- The red one
מנסים לטפח בה סטיגמה של צנועים, לא מכביסיטים ואז בא הדר גולדמן והורס הכל
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב כבר שעה וחצי כתוב שם "דודזאדה חזק מגנק" ואף אחד לא מתקן את זה
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב כבר שעה וחצי כתוב שם "דודזאדה חזק מגנק" ואף אחד לא מתקן את זה
לא טור מבריק אבל טוב שיש קונטרה בתקשורת מהצד שלנו.