מניח שזה גם במחשבה קדימה. הייתה להם הזדמנות להביא את אינו ולוי עוזב בחזרה לחיפה עוד כמה חודשים.yossi כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:46איזה שוער זה ניראון, פשוט פח עם ידיים.
יצחקי פעם שנייה העונה מביא זר ל6 ופוגע בכך בשחקן הכי איכותי שלו בקישור - ירין לוי.
לא ברור לי למה הוא עושה את זה. אינו יכול לשחק גם 8, חושב שאם כבר הגיע, אז שישחק שם.
לוי ב8 וזה פחות שחקן מאיים על השער, בטח אם הוא לצד מיכה ואז זה יוצא רמצע שלא תורם כלום. לכן יונה מועדף על פניו.
אבל נחזור להתחלה, באמת לא ברור לי למה להביא זר על הראש של השחקן טופ 3 איכותיים שלך.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
בסיטואציה שלהם, עונה הבאה זה עוד נצח.Melikson24 כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:53מניח שזה גם במחשבה קדימה. הייתה להם הזדמנות להביא את אינו ולוי עוזב בחזרה לחיפה עוד כמה חודשים.
זה כמו שאני אביא אלינו מישהו לקינגס או לונטורה על הראש, ואושיב אותם בצד כי עוד כמה חודשים יש סיכוי טוב שלפחות אחד מהם לא יהיה פה.
פשע שגובל בפלילים.
חייב להגיד שהרבה פעמים אני חושב שבית"ר עונה שעברה הייתה יותר טובה ביכולת, ואני חושב שהשנמוך המסוים זה בגלל שלא ממש נותנים לירין לוי לשחק במקום שלו.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
היה ברור שעם כל הכבוד לשחקנים המשלימים שם, הם יקומו ויפלו על שועה ואצילי.
ברגע שאצילי פצוע הכל נופל על שועה שגם מקבל יותר שמירה צמודה כי אין אצילי.
ברגע שאצילי פצוע הכל נופל על שועה שגם מקבל יותר שמירה צמודה כי אין אצילי.
מסכים לגבי ירין לוי. כבר בתחילת העונה ראינו שהוא 8 חלש.
בכלל יש לי את הספקות שלי לגביו, וכמו כל שחקן ישראלי ההתלהבות ממנו הייתה מוגזמת פי כמה וכמה בגלל הגיל, אבל העמדה שלו היא ב-6.
אבל לשחק עם קישור של אינו-יונה-מיכה גם לא נשמע לי מאוזן מספיק. טוב שהם לא הביאו את מרטינס במקום אינו.
אתמול חזרתי לראות את המשחק של בית"ר מדקה 70 בערך והחורים בסוף היו ברמה של ליגה א'.
יש בליגה הזאת קבוצות שנהנו ממזל פסיכי, ברמה של 20-30% מהנקודות שלהם ואני לא מגזים. בית"ר אחת מהן. עכשיו יש להם רצף קשוח עד סוף העונה הסדירה, נראה איך יצאו ממנו. עכשיו זה השלב האמיתי שקבוצה שרוצה אליפות צריכה להתעלות בו.
בכלל יש לי את הספקות שלי לגביו, וכמו כל שחקן ישראלי ההתלהבות ממנו הייתה מוגזמת פי כמה וכמה בגלל הגיל, אבל העמדה שלו היא ב-6.
אבל לשחק עם קישור של אינו-יונה-מיכה גם לא נשמע לי מאוזן מספיק. טוב שהם לא הביאו את מרטינס במקום אינו.
אתמול חזרתי לראות את המשחק של בית"ר מדקה 70 בערך והחורים בסוף היו ברמה של ליגה א'.
יש בליגה הזאת קבוצות שנהנו ממזל פסיכי, ברמה של 20-30% מהנקודות שלהם ואני לא מגזים. בית"ר אחת מהן. עכשיו יש להם רצף קשוח עד סוף העונה הסדירה, נראה איך יצאו ממנו. עכשיו זה השלב האמיתי שקבוצה שרוצה אליפות צריכה להתעלות בו.
לתלות את האיבודים של בית״ר רק בחיסרון של אצילי זו מגה הנחה.
הם כבר חודש וחצי חוצבים נקודות בשיניים מול ריינה,הפועל פ״ת וק״ש ב-10 שחקנים.
קל לנו לגחך על הספסל שלנו אבל המצב אצלהם לא פחות גרוע אם לא יותר, שחקנים כמו בן שימול ואברג׳יל עולים שם קבוע. אמנם הם מביאים משם יותר שערים אבל זה מתקזז עם ההרכב שלהם שמבקיע פחות משלנו.
מסכים עם הפועלעולה לגבי ההגנה, כל התקשורת והבבונים בטדי כבר הכתירו את גדראני וקראבלי לואן דייק ורובן דיאס בזמן שהם לא מפסיקים לעשות חורים קשים שבנס לא עולים להם בספיגות.
בהחלט מצפה להם רצף קשה עם טרנר,מכבי ודרבי, גם טבריה יכל להיות מוקש אם לא היו גומרים להם את העונה.
הם כבר חודש וחצי חוצבים נקודות בשיניים מול ריינה,הפועל פ״ת וק״ש ב-10 שחקנים.
קל לנו לגחך על הספסל שלנו אבל המצב אצלהם לא פחות גרוע אם לא יותר, שחקנים כמו בן שימול ואברג׳יל עולים שם קבוע. אמנם הם מביאים משם יותר שערים אבל זה מתקזז עם ההרכב שלהם שמבקיע פחות משלנו.
מסכים עם הפועלעולה לגבי ההגנה, כל התקשורת והבבונים בטדי כבר הכתירו את גדראני וקראבלי לואן דייק ורובן דיאס בזמן שהם לא מפסיקים לעשות חורים קשים שבנס לא עולים להם בספיגות.
בהחלט מצפה להם רצף קשה עם טרנר,מכבי ודרבי, גם טבריה יכל להיות מוקש אם לא היו גומרים להם את העונה.
- simply--red
וואו רועי דוד
זה יונה פרו מקס
זה יונה פרו מקס
חשוב מאוד שמכבי יאבדו נקודות היום.
גם שהם 9 מאחורה אני עדיין חושש מהם יותר מביתר.
בטח אחרי שפיטרו את הליצן.
גם שהם 9 מאחורה אני עדיין חושש מהם יותר מביתר.
בטח אחרי שפיטרו את הליצן.
הלוואי מעידה היום של מכבי אבל, אני צופה 3-0 קל להם.
אפקט המאמן החדש
אפקט המאמן החדש
- Melikson24
המכביות - 4 מיליארד פנדלים העונה
שאר הליגה - 4 פנדלים
שאר הליגה - 4 פנדלים
תלמדו כלל. בדיקה של יותר מעשרים שניות במשחק של מכבי - החלטה שתגמר לטובת מכבי.
מגעיל...
ליגה מטונפת. לא שווים את הזמן שלכם.
יודעים למכור נפילות. אין מה לעשות.
או שניישר קו או שנמשיך להתלונן
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
זה פנדל חברים. חמור האקה הזה.
נפל יפה!!