2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
לא חדש, התקשורת היא חלק בלתי נפרד ממכונת היח״צ של קריית שלום.
שימשיכו במסע ההאדרה, באירופה אנחנו רואים מה שווים כל הסטארים, כל אחד יותר מתבזה מהשני.
ספציפית עם מליקה זה אחלה לנו, אפשר לקרוא לי רומנטיקן אבל גלזר בעיניי אולי השוער הכי גדול של המועדון, אם אפשר למנוע אפשרות שילבש את החולצה של הצהבת ואולי אפילו לייצר אפשרות לקאמבק עתידי מה טוב.
שימשיכו במסע ההאדרה, באירופה אנחנו רואים מה שווים כל הסטארים, כל אחד יותר מתבזה מהשני.
ספציפית עם מליקה זה אחלה לנו, אפשר לקרוא לי רומנטיקן אבל גלזר בעיניי אולי השוער הכי גדול של המועדון, אם אפשר למנוע אפשרות שילבש את החולצה של הצהבת ואולי אפילו לייצר אפשרות לקאמבק עתידי מה טוב.
- ForeverRed
מליקה נראה כמו יופי של פוטנציאל.
זה עוד יכול להשתנות. נכון להיום, ביחס לגיל ולניסיון, יופי של שוער.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא נאמר אחרת. הוא סומן מגיל צעיר והוא פוטנציאל מצוין.ForeverRed כתב: ↑16 ינואר 2026, 18:11מליקה נראה כמו יופי של פוטנציאל.
פשוט לא צריך להאדיר כל נאד שלו בכוח.
- Melikson24
קריית גת בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.
אופציה טובה לקבוצת בת עבורנו. שחקנים כמו וקנין ואוחנה יכולים לקבל שם אחלה במה.
אופציה טובה לקבוצת בת עבורנו. שחקנים כמו וקנין ואוחנה יכולים לקבל שם אחלה במה.
גם הפועל פ"ת נגדנו ?
מישהו יכול להסביר לי למה נגדנו פתחו 3-4 טריבונות במערבי של המושבה כשהתארחנו שם ולא נתנו לנו את כל המזרחי בטענה שלא יאבדו ביתיות ובית"ר כן קיבלה את כל המזרחי ?
מישהו יכול להסביר לי למה נגדנו פתחו 3-4 טריבונות במערבי של המושבה כשהתארחנו שם ולא נתנו לנו את כל המזרחי בטענה שלא יאבדו ביתיות ובית"ר כן קיבלה את כל המזרחי ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
אני לא חושב שזה בגלל איבוד ביתיות.
לדעתי זה בגלל קצב מכירה אצלנו איטי להחריד, לא היה ביקוש ולא משתלם להם לפתוח עוד יציעים.
הבאנו לשם 3600 צופים בגלל ההגבלה
- Melikson24
לא סותר.
מתי היה סולד אאוט להקצאה?
הקבוצה הביתית צריכה לדאוג לסדרנים ולשאת בעלויות. אם הקצב איטי הם לא יקחו את זה על עצמם בשביל עוד 200 אוהדים נניח.
עריכה:
בדקתי. לילה לפני המשחק היה סולד אאוט.
אם היו מסתערים על הכרטיסים כמה ימים לפני המשחק תאמין לי היית מקבל עוד הקצאה.
מתי היה סולד אאוט להקצאה?
הקבוצה הביתית צריכה לדאוג לסדרנים ולשאת בעלויות. אם הקצב איטי הם לא יקחו את זה על עצמם בשביל עוד 200 אוהדים נניח.
עריכה:
בדקתי. לילה לפני המשחק היה סולד אאוט.
אם היו מסתערים על הכרטיסים כמה ימים לפני המשחק תאמין לי היית מקבל עוד הקצאה.
חחחחח נו באמת, אשכרה בודקים פה אדום.
כנראה שחקני בית״ר הפכו לקדושים, כל נגיעה זה פאול, כל דבר עובר בדיקה מביכה ב-VAR אולי יש מקום לשלוף אדום. פשוט נהיה מביך.
כנראה שחקני בית״ר הפכו לקדושים, כל נגיעה זה פאול, כל דבר עובר בדיקה מביכה ב-VAR אולי יש מקום לשלוף אדום. פשוט נהיה מביך.
לא ראיתי אותם מאז שטאבי שיחק, הפועל פ"ת עם הופעת בלהות. מניעים כדור רק כדי להניע כדור, יציאות מזעזעות קדימה, הופעה קטסטרופה. קליי ורועי דוד שדיברו עליהם הרבה בזמן האחרון חלשים בצורה יוצאת דופן. רוטמן לא רע אבל יותר מדי מדלג על הקישור עם כדורים קדימה.
ובינתיים בית"ר לא כותשת. ממשיכים להיות בינונים. הגול שלהם יגיע בזכות יכולת אישית/שופט, אבל הם ממשיכים לא להרשים.
אנחנו ואפילו מכבי ת"א משחקים בקצב הרבה יותר גבוה מהם. מה שכן יש להם את היכולת לתת גול מכלום מול הקטנות, בניגוד אלינו.
מה הקשר של מוזי לכדורגל חוץ מלרוץ מהר? אחמד יותר מוכשר ממנו. שחקן ששונא את המקצוע שלו ויעשה הכל רק בשביל לבזבז זמן בדמות התחזויות והתגלגלות עם תפיסה של הקרסול.
גועל נפש שקיים רק בליגת הבורסה, מהסגנון של חזיזה. וכמעט קיבל תגמול בדמות אדום שלא היה.
ובינתיים בית"ר לא כותשת. ממשיכים להיות בינונים. הגול שלהם יגיע בזכות יכולת אישית/שופט, אבל הם ממשיכים לא להרשים.
אנחנו ואפילו מכבי ת"א משחקים בקצב הרבה יותר גבוה מהם. מה שכן יש להם את היכולת לתת גול מכלום מול הקטנות, בניגוד אלינו.
מה הקשר של מוזי לכדורגל חוץ מלרוץ מהר? אחמד יותר מוכשר ממנו. שחקן ששונא את המקצוע שלו ויעשה הכל רק בשביל לבזבז זמן בדמות התחזויות והתגלגלות עם תפיסה של הקרסול.
גועל נפש שקיים רק בליגת הבורסה, מהסגנון של חזיזה. וכמעט קיבל תגמול בדמות אדום שלא היה.
מגעיל המוזי הזה ... כל מה שרע במקצוע בשחקן אחד.הפועלעולה כתב: ↑17 ינואר 2026, 15:48לא ראיתי אותם מאז שטאבי שיחק, הפועל פ"ת עם הופעת בלהות. מניעים כדור רק כדי להניע כדור, יציאות מזעזעות קדימה, הופעה קטסטרופה. קליי ורועי דוד שדיברו עליהם הרבה בזמן האחרון חלשים בצורה יוצאת דופן. רוטמן לא רע אבל יותר מדי מדלג על הקישור עם כדורים קדימה.
דקה 1 : כדור חוץ לפ"ת . שחקן פ"ת מחזיק את הכדור ומחפש למי להוציא את החוץ. כדור נוסף מתגלגל איכשהו לתוך הדשא ליד מוזי שנמצא ליד שחקן פ"ת שמוציא את החוץ ומה הוא עושה לכדור הנוסף שמתגלגל פנימה למגרש במקום לבעוט בו החוצה ? מושך אותו פנימה לתוך המגרש כדי להפריע להוצאת החוץ.
דקה 1 !!!!
המשחק ליטרלי עוד לא התחיל !!!
אפס מאופס צוללן מסריח ומייצג כל מה שרע במשחק !
הפועל פ״ת נראים כמו הביצה השמאלית שלי,כמה רעש עשו מהם.
- Melikson24
בלי טאבי זאת לא אותה קבוצה.
בלי שועה ובלי אצילי
כואב בלב
כואב בלב