ForeverRed כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 11:21
אני לא מכיר הרבה דרכים לכנות מחלקה של שני אנשים וחצי, חלקם פועלים תחת כמה כובעים, כלומר אמורים להיות נוכחים ופעילים באימונים, לנתח יריבות, ובזמן הנוסף לאתר שחקנים. מחלקה שעובדת בטור ולא במקביל, כנראה בשל חוסר במשאבים, שתמיד נגררת לרגעים האחרונים, מה שמגביר את התלות באלמנטים של מזל ומקריות, ובמקרים לא מעטים מסיימת חלונות בלי למצוא שחקנים בעמדות קריטיות כלל.
איך אמרו כאן, מבחן התוצאה.
כל חלון אותו סיפור מאוס שחוזר על עצמו עם סוף ידוע מראש. הפועל באר שבע מחליפה זרים בסטוקים לאורך השנים והדרך מדברת בפני עצמה.
זה לא אומר שהמועדון כולו חובבני. זה לא אומר שהאנשים עצמם לא איכותיים. כל אחד מוזמן לכנות את זה באיזו דרך שיבחר.
בעיניי, במערכים ספציפיים כמו סקאוטינג, מדיה, ייעוץ משפטי ועוד, זה לא מנוהל באופן מספיק מקצועי ולא עומד בסטנדרטים שאני מצפה ממועדון שרואה את עצמו בכיר בכדורגל הישראלי.
לטון יש חשיבות.
אני בטוח שאם היית רושם את השורה התחתונה שלך בכתיב הזה, זה היה מעורר פחות הדים.
אני גם כן לגמרי חושב שנושא טיפול הזרים הקיץ היה לא טוב.
אי אפשר להגיד משהו אחר, כשקיץ שלם מדברים על בלם ושחקן התקפה, ובסוף צריך להסתפק בדיופ בלבד, שגם הוא הגיוני להמר לא היה הטופ רצונות של קוז'וך כי זה ממש לא עסקה שצריך לחכות עד לספטמבר בשבילה. לא בסכומים, לא בפרופיל.
בנושא הזה צריך לעשות בדק בית מקיף, ולבדוק מה פה לא עובד.
בלי לחפור יותר מדי, אני חושב שלשים מיליון וחצי יורו על אחד כמו כנעאן, שחקן שאתה מכיר אותו לטוב ולרע, זה קל יותר מאשר לשים את הסכום הזה על מישהו שאין לך מושג אם ואיך יתאקלם לחיים ולכדורגל פה.
זה דורש אומץ מסוים כי זה משהו שכמעט ולא נעשה אצלנו, אבל אני חושב שלאלונה יש את האומץ, אחרת זה טיפשי מבחינתה לשים את עצמה בפרונט הקיץ של 8 זרים מבלי שיש לה אומץ לקפוץ לבריכה הזו.
וראינו שבשוק הישראלי, שאחשיב את זלאטנוביץ' לתוכו, דברים נסגרו מהר, בשקט ובלי בעיות. משהו בחיפוש אותם זרים לא עבד וכמו שאמרתי זה מצריך בדק בית.
בסוף זה גם עניין תפיסתי, בעולם של 5 זרים עיקר המשאבים נותבו ובצדק לסגל הישראלי. היום זה מצריך שינוי תפיסה עמוק וזה לא יקרה בלילה אחד, אבל קל לראות שאנחנו עדיין לא שם.
אני כן שמח שלא מחתימים לא חשוב מה. בלי לעורר פה דיון על העבר מחדש, אני מעדיף את הדרך הנוכחית מאשר את הדרך של ברדה ופרימור שם באמת החלפנו זרים בסיטואנות וזה היה צחוק מעבודה.
שם המילה חובבני היא לא תלושה. לשמחתי אנחנו לא שם, אבל גם עדיין לא איפה שאנחנו שואפים ורוצים להיות.