בוא קודם כל אנחנו נעשה את העבודהMelikson24 כתב: ↑03 מאי 2025, 21:26לא ממש אכפת לי לא מבכר ובטח לא ממכבי חיפה.
מחזור הבא הם נגדנו. לא יודע אם זה טוב או רע אחרי תבוסה היסטורית כזאת.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
לדעתי בכר יבקש לסיים.
לגבי אין מישהו יותר טוב ממנו... כבר ראינו פה שבכר לא מסוגל לעצור כדור שלג מהסיבה הפשוטה שהוא לא מסוגל לבנות קבוצה. מה גם יש את היחסים עם אלברמן, ושחר בטח (בצדק) כבר לא ייתן לו יד חופשית בבניית הקבוצה וזה ידוע כמה הוא אוהב להתערב...
בקיצור, הכל שם שבור. עדיף להיפרד לפני שזה נהיה יותר מכוער.
מאכזב לראות מה נהיה מבכר ואיך קבלת החלטות פח כנראה תקבע אותו כעוד מאמן ישראלי מצליח ולא יותר מזה. מבאס באמת.
לגבי אין מישהו יותר טוב ממנו... כבר ראינו פה שבכר לא מסוגל לעצור כדור שלג מהסיבה הפשוטה שהוא לא מסוגל לבנות קבוצה. מה גם יש את היחסים עם אלברמן, ושחר בטח (בצדק) כבר לא ייתן לו יד חופשית בבניית הקבוצה וזה ידוע כמה הוא אוהב להתערב...
בקיצור, הכל שם שבור. עדיף להיפרד לפני שזה נהיה יותר מכוער.
מאכזב לראות מה נהיה מבכר ואיך קבלת החלטות פח כנראה תקבע אותו כעוד מאמן ישראלי מצליח ולא יותר מזה. מבאס באמת.
מאוד אופתע אם יישאר,ממחר הגריל שנקרא תקשורת חיפאית הולך לאשפז אותו.Melikson24 כתב: ↑03 מאי 2025, 21:03הם לא יפטרו אותו בטח לא עכשיו.
אולי בכר עצמו יגיד מספיק?לא חושב. הוא לא יזרוק פיצוי כספי גדול ויתפטר בעצמו.
אבל לאור הביזיונות המקצועיים אני כבר לא רואה אותם ממשיכים ביחד בעונה הבאה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
"רעידת אדמה: המאמן בכל מקרה לא צפוי להמשיך בעונה הבאה, כשההשפלה עשויה לזרז את סיום דרכו כבר כעת, כשמרדכי, מאמן הנוער, יחליפו עד לסיום העונה"
עכשיו שימו לב שהחל מעוד שבוע בערך יתחילו לפמפם כאן ״הפרשנים״ שחובה להגדיל את מכסת הזרים,שימו לב.
רק לי מפריע שסכנין נשארו?
כאמור לא אופתע לראות אותו בחוץ אחרי הערב הזה, אבל אם אני בכיסא של שחר הייתי נותן לו לפחות לסיים את העונה, זה מינימום של כבוד למאמן שהביא להם הישגים היסטוריים.
מה שכן הולך להיות מרהיב מופע החרבות שישלפו עליו השבוע ברדיו חיפה ובכל האמצעי תקשורת שלהם, כל הבן דורים והאהרונוביצ׳ים הולכים להיות כמו נרקומן בקריז.
לא בפעם הראשונה שאני שומע השבוע על הגדלת מכסת הזרים, אם במקום לסדר לעצמו ת.ז כחולות הסבאל׳ה ידאג להגדיל את המכסה זה יהיה מבורך, אלונה מהיחידים שנלחמים על זה בהתאחדות והחסרי מושג האלה ממשיכים לגזור על הכדורגל הישראלי להישאר בבינוניות שלו בלי שום יכולת לפרוץ תקרות זכוכית, מתישהו יבינו שזה צעד הכרחי.
מה שכן הולך להיות מרהיב מופע החרבות שישלפו עליו השבוע ברדיו חיפה ובכל האמצעי תקשורת שלהם, כל הבן דורים והאהרונוביצ׳ים הולכים להיות כמו נרקומן בקריז.
לא בפעם הראשונה שאני שומע השבוע על הגדלת מכסת הזרים, אם במקום לסדר לעצמו ת.ז כחולות הסבאל׳ה ידאג להגדיל את המכסה זה יהיה מבורך, אלונה מהיחידים שנלחמים על זה בהתאחדות והחסרי מושג האלה ממשיכים לגזור על הכדורגל הישראלי להישאר בבינוניות שלו בלי שום יכולת לפרוץ תקרות זכוכית, מתישהו יבינו שזה צעד הכרחי.
כדורגל ישראלי 2025,
אוהדי בית״ר קיבלו הודעה להגיע עם סנדביצים מהבית כי המזנונים יהיו סגורים היום..
אוהדי בית״ר קיבלו הודעה להגיע עם סנדביצים מהבית כי המזנונים יהיו סגורים היום..
אז יבדקו אם בלחמניה יש נקניקיה או רימון עשן ?

"לפתוח סנדביץ' בבקשה..."
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
עזוב אותך שטויות,לא מענישים 15000 איש במתחם סגור בלי אוכל ושתייה,הפירוטכניקה זה תירוץ טוב למשטרה.
יש סיבה אחרת שמתכנסת לשכונה שנקראת כדורגל ישראלי.
- Melikson24