ברדה אף פעם לא קיבל קרדיט בנבחרת ביחס ישיר למעמד המקצועי האמיתי שלו. כמו רפאלוב אגב.
מן הסתם שקבוצה רצה גבוה אז מזמנים יותר שחקנים שלה לנבחרת. זה לא אומר כלום על רמתם, כמו שזה לא אמר הרבה על יוספי ומלמד שזומנו לנבחרת כי הפועל חיפה הצליחה
ברדה אף פעם לא קיבל קרדיט בנבחרת ביחס ישיר למעמד המקצועי האמיתי שלו. כמו רפאלוב אגב.
כמה שחקנים שלנו *היום* שווים מקום בנבחרת?
לדעתי רק גאנח וזה רק בגלל שלא הייתי מזמן בכלל שחקנים מעל גיל 25,נותן רק לילדים לשחק
אורי, אין לי ספק ששחקנים שלנו קופחו בעבר בכל הקשור לזימון לנבחרות ישראל. ברדה לא קופח. היה כוכב אמיתי בנבחרת עד שכבר לא היה שייך לרמות האלה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 14:10אז בא אספר לך מה אני זוכר... אי שם בתחילת 2003, זמן קצר מאוד לאחר מכירתו של ברדה למכבי חיפה הוא קיבל זימון לנבחרת שזכה להרמת גבה מקיר לקיר. הקריירה שלו אז די חרקה והוא סומן כבלוף פוטנציאלי. כל ילד הבין שזה נטו פועל יוצא של היותו שחקן מכבי חיפה!! אם היה נשאר בב''ש ביכולתו הנוכחית הזימון היחיד שהיה מקבל היה במקסימום זימון לטורניר של בוסקילה בנירים
ברור שיש, אבל עוד יותר ברור שהקשר ההוא לא חד משמעי ב-100%... רוצה שנעלה באוב שחקני עבר שלנו שאם היו משתייכים למכבי חיפה/ת''א היו, כ''א, עם מס' הופעות דו ספרתי בנבחרת?
סימיוני כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 19:37אורי, אין לי ספק ששחקנים שלנו קופחו בעבר בכל הקשור לזימון לנבחרות ישראל. ברדה לא קופח. היה כוכב אמיתי בנבחרת עד שכבר לא היה שייך לרמות האלה.
אורי בנימין ואלון בן דור היו ברגים חשובים. גם אפרים דוידי בתקופות מסויימות.
זה לא מכסה על הפוליטיקה והשחיתות בעניין הזימונים, בעיקר כשהמאמנים היו ישראלים.
כאשר טהא ואלחמיד היו בשיאם אצלנו, הם שיחקו גם בנבחרת. את ויטור איזרחו במיוחד.
אין לנו, ואני אומר זאת בצער רב, מה להציע כיום בגיזרת הישראלים. תן לי שם אחד שזועק לשמיים כי לא זומן.