עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
שרק ימשיכו ככה והמזל ימשיך להאיר פנים.
אחרי נתניה יש להם שני משחקי בית מול מכבי וחיפה, שיבואו עם מומנטום וביטחון.
מול מכבי ברור למה, מול חיפה זה בעיקר בשביל הצחוקים.
אחרי נתניה יש להם שני משחקי בית מול מכבי וחיפה, שיבואו עם מומנטום וביטחון.
מול מכבי ברור למה, מול חיפה זה בעיקר בשביל הצחוקים.
- ForeverRed
בינתיים במשחק המקביל, מכבי חיפה עם אסטרטגיית משחק של הפועל עכו בק"ש.
קצת מביך.
קצת מביך.
הסכמתי שאליפות הם לא יקחו.אדום זקן כתב: בחייאת אחי לא הבנתי מה אתה רוצה.
מצד אחד אתה שואל למה אני כל כל בטוח.
אחר כך הם לא ייקחו אליפות.
אחר כך הולך להם טוב.
אחר כך בהפסד הראשון ייצא להם האוויר.
אז מה החלטנו?
אבל זה לא ימנע מהם אפשרות לסיים בצמרת הגבוהה בסיום העונה ולהפריע קצת.
בלי קשר אני מאמין שבהפסד הראשון יצא להם האוויר וקצב צבירת הנקודות שלהם יהיה באחוזים נמוכים יותר.
לא רואה ניגודים בדברים, הקצנת אותי אחי
בשורה התחתונה דיברנו על מאבק אליפות.E.Z כתב:
הסכמתי שאליפות הם לא יקחו.
אבל זה לא ימנע מהם אפשרות לסיים בצמרת הגבוהה בסיום העונה ולהפריע קצת.
בלי קשר אני מאמין שבהפסד הראשון יצא להם האוויר וקצב צבירת הנקודות שלהם יהיה באחוזים נמוכים יותר.
לא רואה ניגודים בדברים, הקצנת אותי אחי
בפלייאוף העליון הם כנראה יהיו,הקצב צבירת נקודות שלהם בסיבוב הראשון הוא גבוה ואמור להספיק.
חיפה ונתניה זה מקום 5-6 וגם זה הישג מצוין בשבילם.
אנחנו, מכבי ובית״ר זה טופ 3 נעול, מאמין שגם מכבי חיפה תסיים בסוף מעל נתניה והפועל חיפה.
אנחנו, מכבי ובית״ר זה טופ 3 נעול, מאמין שגם מכבי חיפה תסיים בסוף מעל נתניה והפועל חיפה.
לאור היכולת הנוכחית, אם מכבי חיפה תסיים מעל בני סכנין זה יהיה מצוין עבורה.CrazyRed7 כתב:חיפה ונתניה זה מקום 5-6 וגם זה הישג מצוין בשבילם.
אגב...רמי גרשון קפטן שם, מגוחך.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הפועל באר שבע של אשתקד מתרגמת את השער המהיר של פקהארט נגד ה.חיפה לחמישיה סטייל מכבי פתח תקווה בטרנר.
לא ראיתי מהם כלום חוץ מקבוצה שרצה למתפרצות ונעזרת בשוער פנטסטי מאחור.
לא ראיתי מהם כלום חוץ מקבוצה שרצה למתפרצות ונעזרת בשוער פנטסטי מאחור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הייתי רושם "רמי גרשון מגוחך". משחק רך ואיטיניב כתב: לאור היכולת הנוכחית, אם מכבי חיפה תסיים מעל בני סכנין זה יהיה מצוין עבורה.
אגב...רמי גרשון קפטן שם, מגוחך.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
לא מבין על סמך מה הנחרצות הזאת.. זה מה שאמרו עלינו בעונה השניה של אלישע ובכל זאת סיימנו מקום 2.. ואז היה את מכבי שהייתי עוצמתית הרבה יותר ממה שאנחנו עכשיו.. ולא, משחק אחד ענק ככל שיהיה לא משכיח לי איך נראינו בשאר המשחקים העונה..CrazyRed7 כתב:חיפה ונתניה זה מקום 5-6 וגם זה הישג מצוין בשבילם.
העונה עוד ארוכה ואי אפשר לדעת איך דברים יסתדרו
+1niv1 כתב: לא מבין על סמך מה הנחרצות הזאת.. זה מה שאמרו עלינו בעונה השניה של אלישע ובכל זאת סיימנו מקום 2.. ואז היה את מכבי שהייתי עוצמתית הרבה יותר ממה שאנחנו עכשיו.. ולא, משחק אחד ענק ככל שיהיה לא משכיח לי איך נראינו בשאר המשחקים העונה..
- ForeverRed
אפשר להעריך על סמך מקרי עבר שזה לא יחזיק עוד הרבה.niv1 כתב: לא מבין על סמך מה הנחרצות הזאת.. זה מה שאמרו עלינו בעונה השניה של אלישע ובכל זאת סיימנו מקום 2.. ואז היה את מכבי שהייתי עוצמתית הרבה יותר ממה שאנחנו עכשיו.. ולא, משחק אחד ענק ככל שיהיה לא משכיח לי איך נראינו בשאר המשחקים העונה..
בנוסף, מי שיש לו זוג עיניים בראש מבין שהם במומנטום והכל הולך כרגע. התוצאות לא בהכרח תואמות את היכולת.
הדבר היחיד שמבאס במצב של הפועל חיפה זה עוד סמי עופר בפלייאוף
בעונה שסיימנו מקום שני זה בגלל שכל השאר היו יותר גרועות.niv1 כתב: לא מבין על סמך מה הנחרצות הזאת.. זה מה שאמרו עלינו בעונה השניה של אלישע ובכל זאת סיימנו מקום 2.. ואז היה את מכבי שהייתי עוצמתית הרבה יותר ממה שאנחנו עכשיו.. ולא, משחק אחד ענק ככל שיהיה לא משכיח לי איך נראינו בשאר המשחקים העונה..
קריית שמונה שהייתה קבוצה טובה נפלה בסוף בגלל סגר קצר.
יש 3 קבוצות הרבה יותר טובות מהפועל חיפה(מה שלא היה בעונה של אלישע) ובסוף הטבלה תתאזן.
מכבי פ"ת של שנה שעברה הרשימה אותי יותר מהפועל חיפה הנוכחית.
לנתניה לעומת זאת יש תקרה מאוד מעניינת. מצד אחד יכולים לקרוס ומצד שני בסיטואציה מסויימת להיאבק על אירופה.
העובדה שמכבי חיפה ובית"ר שני מועדונים עם הרס עצמי יכולים לתרום להם בכך.
לנתניה לעומת זאת יש תקרה מאוד מעניינת. מצד אחד יכולים לקרוס ומצד שני בסיטואציה מסויימת להיאבק על אירופה.
העובדה שמכבי חיפה ובית"ר שני מועדונים עם הרס עצמי יכולים לתרום להם בכך.
על הנייר יש 3 קבוצות שיותר טובות מהפועל חיפה(לדעתי גם יותר).. על המגרש? לא בטוח שיש אחת.. כמובן שרוב הסיכויים שזה מתישהו יתאזן אבל זה שאין קבוצה דומינטטית בליגה משאירה להם להוות איום עוד הרבה זמןCrazyRed7 כתב: בעונה שסיימנו מקום שני זה בגלל שכל השאר היו יותר גרועות.
קריית שמונה שהייתה קבוצה טובה נפלה בסוף בגלל סגר קצר.
יש 3 קבוצות הרבה יותר טובות מהפועל חיפה(מה שלא היה בעונה של אלישע) ובסוף הטבלה תתאזן.