אני אומר אם הרומן עם מכבי יצליחbs war כתב:
מבחינתו?
שיכול להיות שגם מכבי לא ירצו אותו בסוף העונה
אופיר דוידזאדה
- The red one
Re: אופיר דוידזאדה
כי אז גנט מפסידים עליו את המיליון יורו ששילמו לנו, אני מאמין שהם מצפים ממנו לתת עונה טובה במכבי כדי שאז או שיחזור אליהם או שמכבי תפתח את הכיס ותהיה מוכנה לשלם מיליון וחצי עליוThe red one כתב: זה לא שהוא שיחק שם יותר מדיי כדי שהם יקלטו..
בסך הכל - אם הרומן עם מכבי יצליח, אז הוא פשוט יושאל עוד עונה ועוד עונה בגנט עד שיסתיים החוזה. זה WIN WIN לשני הצדדים. גם גנט נפטרת ממנו, גם אופיר לא צריך לשלם את הפיצויים.
מה רע?
די בחייאת, עזבו את הילד. אומר מה שצריך להגיד במעמדים כאלה.סתיו רווח!.! כתב:״שמח להצטרף למועדון כמו מכבי תל אביב, מחכה להכיר את החברים החדש, אוהב אותכם״
לפני 8 חודשים שיחק אצלנו.
מועדון נעוריו לא רצה אותו חזרה ובצדק. סופר לגיטימי שילך למכבי, הוא צריך לשחק.
Re: אופיר דוידזאדה :: נפרד כמו מלך
Sir Alex Ferguson כתב:זה הרף של אופיר דוידזאדה למי ששאל. בגלל זה יש לו סיכוי להצליח בבלגיה. בגלל זה הוא המגן השמאלי הכי טוב בישראל. חבל רק שמבחינה מנטלית הוא היה צריך את משחק הפרידה כדי להתפוצץ.
תודה על הכל, שיהיה ההצלחה בבלגיה.
שיש כתב:הגנתית הוא פשוט אדיר ומתאים לרמות הגבוהות, חייבים להביא מישהו ברמה הזאת לפחות כי תורג'מן לא מספיק
עד לפני פחות מעונה זה פחות או יותר מה שהרוב חשבו עליו.. אז אל תהיו צבועים ופתאום תשמחו שהוא הגיעו לשם.. חצי מהפורום פה התרעם שהוא לא היה פותח מגן בנבחרת בטענה שהוא המגן הכי טוב בארץ...שמעון א כתב:
אני בן 33 אוטוטו, מגיל 10 בערך הולך לכדורגל. זה המגן השמאלי הכי טוב ששיחק בב"ש. שוב, רק ממה שאני הספקתי לראות.
שיצליח. מגיע לו.
מכבי התחזקו בשחקן מעולה לליגה הזאת בטח שמדובר בישראלי.. מקווה שיכשל כי הוא עכשיו מכביסט אבל אל תרדו על היכולת שלו אחרי שעד לפני פחות משנה העדרתם אותו
לא טוב לנו
פשוט לא
סותם להם את העמדה שהיו צריכים ולא קיבלנו על זה שקל
ג'ורדי תיחנק!!
פשוט לא
ג'ורדי תיחנק!!
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
שישחק בחיפה או בביתר לא בקבוצה שמתחרה איתנו על התארים, הוא שחקן בית שלנו..לפחות היהbs war כתב:
די בחייאת, עזבו את הילד. אומר מה שצריך להגיד במעמדים כאלה.
מועדון נעוריו לא רצה אותו חזרה ובצדק. סופר לגיטימי שילך למכבי, הוא צריך לשחק.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
התכוונת שהוא פתח להם כמה חורים לא סגר.adomi2 כתב:לא טוב לנו
פשוט לא
ג'ורדי תיחנק!!

מרחם על הקהל המסריח שלהם
טוב מאוד שנסגרה הפינה הזו. לרגע חששתי.
טוב נו הגזמתי קצת.....(להגנתי זה היה לפני קורהוט)niv1 כתב:
עד לפני פחות מעונה זה פחות או יותר מה שהרוב חשבו עליו.. אז אל תהיו צבועים ופתאום תשמחו שהוא הגיעו לשם.. חצי מהפורום פה התרעם שהוא לא היה פותח מגן בנבחרת בטענה שהוא המגן הכי טוב בארץ...
מכבי התחזקו בשחקן מעולה לליגה הזאת בטח שמדובר בישראלי.. מקווה שיכשל כי הוא עכשיו מכביסט אבל אל תרדו על היכולת שלו אחרי שעד לפני פחות משנה העדרתם אותו
שנה הבאה נקבל עליו?
- simply-red
אחלה החתמה מבחינתם:
1. לא ביזבזו זר על העמדה הזו.
2.אופיר יצא לבלגיה כמגן השמאלי הישראלי הכי טוב, מעניין איך הוא חוזר כשבקושי שיחק העונה.
3. משחרר להם את ייני למרכז המגרש.
1. לא ביזבזו זר על העמדה הזו.
2.אופיר יצא לבלגיה כמגן השמאלי הישראלי הכי טוב, מעניין איך הוא חוזר כשבקושי שיחק העונה.
3. משחרר להם את ייני למרכז המגרש.
יש דמי השאלה. על פני כמה עונות זה יכול לפצות את גנט על מחיר הקניה ששילמו.blueman כתב: כי אז גנט מפסידים עליו את המיליון יורו ששילמו לנו, אני מאמין שהם מצפים ממנו לתת עונה טובה במכבי כדי שאז או שיחזור אליהם או שמכבי תפתח את הכיס ותהיה מוכנה לשלם מיליון וחצי עליו
תביא גם של אחרים.niv1 כתב:
עד לפני פחות מעונה זה פחות או יותר מה שהרוב חשבו עליו.. אז אל תהיו צבועים ופתאום תשמחו שהוא הגיעו לשם.. חצי מהפורום פה התרעם שהוא לא היה פותח מגן בנבחרת בטענה שהוא המגן הכי טוב בארץ...
משה ושמעון דבקים עד היום שאופיר הוא שחקן טוב על כל מגרעותיו, הרוב פה סימן אותו כחוליה הכי חלשה בהרכב טרם עזב.
גם אלו שרצו אותו חזרה בינואר (אני ופוראבר רד לדוגמא) עשו זאת בעיקר כי אנחנו לא חושבים שההבדל בינו לבין קורהוט שווה להבדל בין בוזגלו למחליפו הישראלי זריהן.
אני עד היום חושב שקורהוט שחקן טוב מאופיר בדרגה אחת לפחות אך לא שווה מקום של זר.
מבסוט על כך שאורן ביטון אמור לרשת אותו בעונה הבאה אם יראה העונה שיש על מה לבנות, ולא אופיר שאת הרף והטכניקה הלא קיימת שלו אנחנו מכירים מצוין.
- ForeverRed
1+yossi כתב: תביא גם של אחרים.
משה ושמעון דבקים עד היום שאופיר הוא שחקן טוב על כל מגרעותיו, הרוב פה סימן אותו כחוליה הכי חלשה בהרכב טרם עזב.
גם אלו שרצו אותו חזרה בינואר (אני ופוראבר רד לדוגמא) עשו זאת בעיקר כי אנחנו לא חושבים שההבדל בינו לבין קורהוט שווה להבדל בין בוזגלו למחליפו הישראלי זריהן.
אני עד היום חושב שקורהוט שחקן טוב מאופיר בדרגה אחת לפחות אך לא שווה מקום של זר.
מבסוט על כך שאורן ביטון אמור לרשת אותו בעונה הבאה אם יראה העונה שיש על מה לבנות, ולא אופיר שאת הרף והטכניקה הלא קיימת שלו אנחנו מכירים מצוין.