דה רבה.Totti כתב: למלם זה לא עם מ' סופית
אופיר דוידזאדה
Re: אופיר דוידזאדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
מצד שני, הוא הודה שההערה שזרק בקשר למכבי תל אביב במשא ומתן לאלונה הייתה טיפשית וגם הוא מבין שאותה הערה גרמה לאלונה לפסול כל ניסיון להחזיר אותו.
מצד שני, הוא הודה שההערה שזרק בקשר למכבי תל אביב במשא ומתן לאלונה הייתה טיפשית וגם הוא מבין שאותה הערה גרמה לאלונה לפסול כל ניסיון להחזיר אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא הייתי דואג במקומו כי הוא לא ישחק בטרנר
מדויק.אדום זקן כתב: אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.
לא מבין מה כל זה משנה כשאנחנו לא צריכים אותו. בטח לא בסכומים המדוברים.Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
*לא אומר שאתה לא צודק, פשוט לא מבין את השיקולים.
בוזגלו הרבה יותר משמעותי מקצועית ויש לו הרבה יותר על מה לדרוש סכומים כאלה ואחרים.אריאל2 כתב: בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?
-
11:00 בבוקר בת"א אחרי חתונה?! איזה רועמשוגע אדום ! כתב:ספורט 5....
11:00 מסיבת עיתונאים: מכבי ת"א - הצגת אצילי ודוידזאדה
מה הקשר בכלל??אריאל2 כתב: בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?
אופיר דוידזאדה התחנן שישחררו אותו,באמצע מאבק על מקום באלופות,באו לקראתו,ביזבזו על העמדה שלו מקום של זר ושיחררו אותו למרות היותו ילד מאנייק שעושה שביתות איטלקיות.
אלונה רוצה להחזיר את הבחור בינואר אחרי ששיחק דקה וחצי במצטבר והוא דופק לה כזאת יציאה? מה זה אם לא עליבות נפש? שחקן שגדל כאן,ינק כאן את כל הערכים שלו,בגופו זורם דם אדום מילדות,ולא שהציעו לו 20000 בשנה.
רק קח דוגמא קטנה מעבר לכביש,שירן ייני,שחקן הכי אפור בעולם,למישהו היה ספק בכלל שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי???
מבוזגלו ידידי,שכיר חרב אתה לא מצפה לשום דבר והחלטה להיפרד ממנו הייתה כבר אחרי אירועי אולימפיקוס.
מה הוא אמר לאלונה שהרגיז אותה?אדום זקן כתב: מה הקשר בכלל??
אופיר דוידזאדה התחנן שישחררו אותו,באמצע מאבק על מקום באלופות,באו לקראתו,ביזבזו על העמדה שלו מקום של זר ושיחררו אותו למרות היותו ילד מאנייק שעושה שביתות איטלקיות.
אלונה רוצה להחזיר את הבחור בינואר אחרי ששיחק דקה וחצי במצטבר והוא דופק לה כזאת יציאה? מה זה אם לא עליבות נפש? שחקן שגדל כאן,ינק כאן את כל הערכים שלו,בגופו זורם דם אדום מילדות,ולא שהציעו לו 20000 בשנה.
רק קח דוגמא קטנה מעבר לכביש,שירן ייני,שחקן הכי אפור בעולם,למישהו היה ספק בכלל שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי???
מבוזגלו ידידי,שכיר חרב אתה לא מצפה לשום דבר והחלטה להיפרד ממנו הייתה כבר אחרי אירועי אולימפיקוס.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
צבע הלק שהיא עשתה לא היה יפה עליהyakov7 כתב:
מה הוא אמר לאלונה שהרגיז אותה?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תודה רבה.אדום זקן כתב: מה הקשר בכלל??
ולזה גם תוסיף את הפן המקצועי, והוא שהוא לא כזה חסר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אמת.אורי אדום בנשמה כתב:
תודה רבה.
ולזה גם תוסיף את הפן המקצועי, והוא שהוא לא כזה חסר...
ואני מרגיש בדיוק מה שרשמו כאן,אדישות ובאמת חוסר איכפתיות,אבל שלא יצפה לקבל כאן פרחים שיבוא.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לפני כ-12 שנים בערך, התראיין שחקן הבית אלעד בונפלד לאחד המקומונים, ועל השאלה האם הבעלים דאז אלי ז'ינו רוצה את שחקני הבית במועדון, הוא ענה בנחרצות בזו הלשון: "הוא רוצה אותנו בעשרים שקל. ואח"כ הוא עוד יפיץ ע"י כתבי החצר שלו שהוא הציע לנו 200k $ ואנחנו לא הסכמנו כי אנחנו חמדנים"Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר