אופיר דוידזאדה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: אופיר דוידזאדה

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: למלם זה לא עם מ' סופית
דה רבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
מצד שני, הוא הודה שההערה שזרק בקשר למכבי תל אביב במשא ומתן לאלונה הייתה טיפשית וגם הוא מבין שאותה הערה גרמה לאלונה לפסול כל ניסיון להחזיר אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אני לא הייתי דואג במקומו כי הוא לא ישחק בטרנר

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב: אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.
מדויק.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
מצד שני, הוא הודה שההערה שזרק בקשר למכבי תל אביב במשא ומתן לאלונה הייתה טיפשית וגם הוא מבין שאותה הערה גרמה לאלונה לפסול כל ניסיון להחזיר אותו.
לא מבין מה כל זה משנה כשאנחנו לא צריכים אותו. בטח לא בסכומים המדוברים.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר. הוא טען בפני מישהו שאני מכיר לפני יומיים שהיה מוכן להוא לכאן גם היום בחוזה נמוך יותר משמכבי תל אביב מציעה לו כי החברים והמשפחה שלו כאן והוא גם קשור למועדון ואוהב אותו (דיבר גם על הפחד שלו מלקבל קללות בטרנר אחרי שזכה איתנו באליפות ועבר את כל מחלקות הנוער שלנו ואמר שזה יהיה לו מאוד קשה).
בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?
*לא אומר שאתה לא צודק, פשוט לא מבין את השיקולים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אריאל2 כתב: בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?
בוזגלו הרבה יותר משמעותי מקצועית ויש לו הרבה יותר על מה לדרוש סכומים כאלה ואחרים.

משוגע אדום !

שליחה על ידי משוגע אדום ! »

ספורט 5....

11:00 מסיבת עיתונאים: מכבי ת"א - הצגת אצילי ודוידזאדה
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משוגע אדום ! כתב:ספורט 5....

11:00 מסיבת עיתונאים: מכבי ת"א - הצגת אצילי ודוידזאדה
11:00 בבוקר בת"א אחרי חתונה?! איזה רוע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריאל2 כתב: בגלל הערה אחת היא פסלה אותו אבל בוזגלו שהשתין על כולם בקשת במשך שנה כן על הפרק מבחינתה?
מה הקשר בכלל??
אופיר דוידזאדה התחנן שישחררו אותו,באמצע מאבק על מקום באלופות,באו לקראתו,ביזבזו על העמדה שלו מקום של זר ושיחררו אותו למרות היותו ילד מאנייק שעושה שביתות איטלקיות.
אלונה רוצה להחזיר את הבחור בינואר אחרי ששיחק דקה וחצי במצטבר והוא דופק לה כזאת יציאה? מה זה אם לא עליבות נפש? שחקן שגדל כאן,ינק כאן את כל הערכים שלו,בגופו זורם דם אדום מילדות,ולא שהציעו לו 20000 בשנה.
רק קח דוגמא קטנה מעבר לכביש,שירן ייני,שחקן הכי אפור בעולם,למישהו היה ספק בכלל שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי???
מבוזגלו ידידי,שכיר חרב אתה לא מצפה לשום דבר והחלטה להיפרד ממנו הייתה כבר אחרי אירועי אולימפיקוס.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אדום זקן כתב: מה הקשר בכלל??
אופיר דוידזאדה התחנן שישחררו אותו,באמצע מאבק על מקום באלופות,באו לקראתו,ביזבזו על העמדה שלו מקום של זר ושיחררו אותו למרות היותו ילד מאנייק שעושה שביתות איטלקיות.
אלונה רוצה להחזיר את הבחור בינואר אחרי ששיחק דקה וחצי במצטבר והוא דופק לה כזאת יציאה? מה זה אם לא עליבות נפש? שחקן שגדל כאן,ינק כאן את כל הערכים שלו,בגופו זורם דם אדום מילדות,ולא שהציעו לו 20000 בשנה.
רק קח דוגמא קטנה מעבר לכביש,שירן ייני,שחקן הכי אפור בעולם,למישהו היה ספק בכלל שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי???
מבוזגלו ידידי,שכיר חרב אתה לא מצפה לשום דבר והחלטה להיפרד ממנו הייתה כבר אחרי אירועי אולימפיקוס.
מה הוא אמר לאלונה שהרגיז אותה?

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

yakov7 כתב:
מה הוא אמר לאלונה שהרגיז אותה?
צבע הלק שהיא עשתה לא היה יפה עליה
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: מה הקשר בכלל??
תודה רבה.
ולזה גם תוסיף את הפן המקצועי, והוא שהוא לא כזה חסר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:
תודה רבה.
ולזה גם תוסיף את הפן המקצועי, והוא שהוא לא כזה חסר...
אמת.
ואני מרגיש בדיוק מה שרשמו כאן,אדישות ובאמת חוסר איכפתיות,אבל שלא יצפה לקבל כאן פרחים שיבוא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:אופיר באר שבעי שאוהב את המועדון והעיר.
לפני כ-12 שנים בערך, התראיין שחקן הבית אלעד בונפלד לאחד המקומונים, ועל השאלה האם הבעלים דאז אלי ז'ינו רוצה את שחקני הבית במועדון, הוא ענה בנחרצות בזו הלשון: "הוא רוצה אותנו בעשרים שקל. ואח"כ הוא עוד יפיץ ע"י כתבי החצר שלו שהוא הציע לנו 200k $ ואנחנו לא הסכמנו כי אנחנו חמדנים" :מסמיק2:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה