מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אני ממש לא נכנס לשיקולים הכלכליים של המועדון. זה לא הכסף שלי.
אם החליטו שהוא לא שווה את זה אני מאחוריהם במאה אחוז.
ותחת אותה תפיסה, אם מחליטים להשתמש בו עד סוף העונה אני גם מאחוריהם במאה אחוז ואני מצפה שכל האוהדים ינהגו ככה.

התחושה שלי היא שהרבה אנשים פה מנסים לגמד את החשיבות המקצועית שלו בשביל "להכשיר" את הספסול שלו ממניעים לא מקצועיים.
אני רק רוצה שהשיקולים של בכר בעניין בוזגלו יהיו מקצועיים נטו, ושתגובות הקהל לא יהוו פקטור.
מסכים איתך אבל רשמתי כבר קודם הרכבת יצאה מהתחנה.
יהיה בלתי אפשרי להתייחס לבוזגלו כנטו מקצועי ואני מדבר רק על בכר,הקהל ברור לי שיעשה לו תמוות עד שיילך.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: מסכים איתך אבל רשמתי כבר קודם הרכבת יצאה מהתחנה.
יהיה בלתי אפשרי להתייחס לבוזגלו כנטו מקצועי ואני מדבר רק על בכר,הקהל ברור לי שיעשה לו תמוות עד שיילך.
בכר שיעשה את השיקולים שלו.
לגבי הקהל אני לא מוכן לקבל את זה.
שיתרכזו בלעודד את הקבוצה או שלא יבואו מבחינתי.
אם זה המצב, אז שיתכבדו אותם אוהדים לחתום את שמם על אובדן האליפות הזאת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

bs war כתב:
בכר שיעשה את השיקולים שלו.
לגבי הקהל אני לא מוכן לקבל את זה.
שיתרכזו בלעודד את הקבוצה או שלא יבואו מבחינתי.
אם זה המצב, אז שיתכבדו אותם אוהדים לחתום את שמם על אובדן האליפות הזאת.
אתה מדבר כאילו עד עכשיו בכר העדיף את בוזגלו תמיד בהרכב ורק בגלל שהוא לא רוצה להאריך חוזה אז יכול להיות שיוריד אותו לספסל, כאשר בפועל בכר לא תופס ממאור כשחקן הרכב ומעדיף את טוני ואת מליקסון על פניו, זה לא חדש, זה כבר שנה שניה שזה קורה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב: התחושה שלי היא שהרבה אנשים פה מנסים לגמד את החשיבות המקצועית שלו בשביל "להכשיר" את הספסול שלו ממניעים לא מקצועיים.
אני רק רוצה שהשיקולים של בכר בעניין בוזגלו יהיו מקצועיים נטו, ושתגובות הקהל לא יהוו פקטור.
+1

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

blueman כתב: אתה מדבר כאילו עד עכשיו בכר העדיף את בוזגלו תמיד בהרכב ורק בגלל שהוא לא רוצה להאריך חוזה אז יכול להיות שיוריד אותו לספסל, כאשר בפועל בכר לא תופס ממאור כשחקן הרכב ומעדיף את טוני ואת מליקסון על פניו, זה לא חדש, זה כבר שנה שניה שזה קורה.
בוא נשים דברים על דיוקם, מאור בוזגלו אחלה שחקן לפיפא סטריט, איפה שהמטרה היא לבעוט מהאויר בנגיעה, לעשות דאווינים וגולים יפים ולהבקיע בלי לרוץ.
בכל הנוגע לכדורגל אמיתי מאור בוזגלו הוא שחקן מאוד מוגבל, עם הרבה מאוד חסרונות טקטיים, ההגנה שלו עלובה על סף המזיקה (עושה את עצמו יורד להגנה ובסוף יוצא שמפקיר את הצד) הוא לא יכול לשחק בשום עמדה פרט לכנף ימין ופיזית כל פעם שהוא מקבל כתף הוא עף קילומטר.

קבוצה איכותית יכולה להרשות לעצמה גג 2 כאלה וגם זה בהנחה ששאר הקבוצה עובדת הרבה יותר טקטית והרבה יותר קשה.

לאור כל זה, ברור שבכר מעדיף שחקנים ממושמעים יותר, ורסטיליים יותר, חזקים יותר.
נכון שבוזגלו עשה קפיצת מדרגה בתחום הטקטי השנה, אבל עדיין הוא בנחיתות מול שאר השחקנים. חלקנו מתבלבל לקשר את הנחיתות הטקטית שלו עם חוסר מנהיגות, זה לא נכון. מאור מסוגל לקחת עליו משחקים, פשוט במקרה כזה כל שאר הקבוצה צריכה להתאים את עצמה אליו ובזה אנחנו לא מאומנים.
עדיין השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו, עדיין מובן לחלוטין למה הוא לא מתועדף כשכל האחרים כשירים.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

סתם שאלה, אם שם המשפחה שלי הוא בוזגלו ואני מגיע לחנות אוהדים ומבקש חולצה מספר 11 עם השם שלי עליה, יתנו לי? או שאני יצטרך תעודת זהות? או שפשוט יגידו לי שלא נותנים?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Totti כתב:טוחנים מים דק.

שישחק, שלא ישחק, שיחך כושילרבאק ארס
אל תרתח אדון עזריאל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

red and white כתב:סתם שאלה, אם שם המשפחה שלי הוא בוזגלו ואני מגיע לחנות אוהדים ומבקש חולצה מספר 11 עם השם שלי עליה, יתנו לי? או שאני יצטרך תעודת זהות? או שפשוט יגידו לי שלא נותנים?
לא מוכרים את הספרה 11 בחנות המועדון

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:
בוא נשים דברים על דיוקם, מאור בוזגלו אחלה שחקן לפיפא סטריט, איפה שהמטרה היא לבעוט מהאויר בנגיעה, לעשות דאווינים וגולים יפים ולהבקיע בלי לרוץ.
בכל הנוגע לכדורגל אמיתי מאור בוזגלו הוא שחקן מאוד מוגבל, עם הרבה מאוד חסרונות טקטיים, ההגנה שלו עלובה על סף המזיקה (עושה את עצמו יורד להגנה ובסוף יוצא שמפקיר את הצד) הוא לא יכול לשחק בשום עמדה פרט לכנף ימין ופיזית כל פעם שהוא מקבל כתף הוא עף קילומטר.

קבוצה איכותית יכולה להרשות לעצמה גג 2 כאלה וגם זה בהנחה ששאר הקבוצה עובדת הרבה יותר טקטית והרבה יותר קשה.

נכון שבוזגלו עשה קפיצת מדרגה בתחום הטקטי השנה, אבל עדיין הוא בנחיתות מול שאר השחקנים. חלקנו מתבלבל לקשר את הנחיתות הטקטית שלו עם חוסר מנהיגות, זה לא נכון. מאור מסוגל לקחת עליו משחקים, פשוט במקרה כזה כל שאר הקבוצה צריכה להתאים את עצמה אליו ובזה אנחנו לא מאומנים.
עדיין השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו, עדיין מובן לחלוטין למה הוא לא מתועדף כשכל האחרים כשירים.
כל מה שאמרת תקף לעונה שעברה.
איו מה לעשות, העונה בוזגלו שידרג את עצמו.
כל השטויות של הכן עושה הגנה, לא עושה הגנה, לא תפסו מול קבוצות הרבה הרבה יותר חזקות מאיתנו באירופה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

dardasmiley כתב:

+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדם קידן, השכר הראוי למאור בוזגלו בעונה הבאה, לדעתו: "מקסימום 500 [אלף יורו]. לא יותר מזה. לא חושב שיותר מזה. אני, לפני שהייתי סוכן שחקנים עבדתי כאנליסט בחברה שבזמנו נקראה IMscouting, עשיתי התמחות, כמו שמאות של מחירי שחקנים. אני לא בורר ולא מתיימר להיות, אבל כן יש איזו יכולת לכמת יכולת של שחקן בישראל למספרים. אני לא חושב שהיום שחקן כמוהו יכול לקבל את הסכומים שהוא ביקש. אין לי גם יותר מדי say בעניין"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
AG77
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG77 »

Totti כתב:אדם קידן, השכר הראוי למאור בוזגלו בעונה הבאה, לדעתו: "מקסימום 500 [אלף יורו]. לא יותר מזה. לא חושב שיותר מזה. אני, לפני שהייתי סוכן שחקנים עבדתי כאנליסט בחברה שבזמנו נקראה IMscouting, עשיתי התמחות, כמו שמאות של מחירי שחקנים. אני לא בורר ולא מתיימר להיות, אבל כן יש איזו יכולת לכמת יכולת של שחקן בישראל למספרים. אני לא חושב שהיום שחקן כמוהו יכול לקבל את הסכומים שהוא ביקש. אין לי גם יותר מדי say בעניין"

הוא לא הוסיף פרמיה של החלשת היריבה הישירה לתואר, בתכלס שווה למכבי עוד 200-300 אלף בעיקר לאור הכישלון בשנה שעברה ו(עמה יעמיק) הקשיים השנה.

סמל אישי של משתמש
gonoam

שליחה על ידי gonoam »

https://www.youtube.com/watch?v=DPXmSnZMWQw" onclick="window.open(this.href);return false;
שיר חדש לבוזגלו

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אשתו כבר הודיעה ללקוחות שלה בלהבים שיחפשו מישהי אחרת שתעשה להן גבות, כי הם עוברים לתל אביב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

xboy כתב:אשתו כבר הודיעה ללקוחות שלה בלהבים שיחפשו מישהי אחרת שתעשה להן גבות, כי הם עוברים לתל אביב.
כמה צפוי.
שיעברו ושתעשה גבות לטב"ח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

נעול