מה צודק מה למה בגול שלא בוזגלו בישל כרזו למבשל? לא. במשחק הזה כרזו רק לשני הכובשיםyossi כתב:מה מחפש אש בזה?
הוא צודק. התעלמות מיותרת.
אנחנו צריכים את בוזגלו איתנו כדי לקחת אליפות נוספת. זה האינטרס הראשי ועל פיו פועלים.
מאור בוזגלו
- The red one
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
לקנוס אותו כל פעם שיעקב פוצה פה , איראן זה כאן!!!הראל כתב:וכרגיל , שהפוקוס נעלם מהמשפחה הוא חייב שוב להדליק ולחפש אש.
לאחר המשחק, המשיך יעקב בוזגלו וכתב את הדברים הבאים בפייסבוק: "מה, ראדי בישל לעצמו? כי ראיתי שכרזו בטרנר רק לכובש השער ולא למבשל. יכול להיות שירדנו לשיא חדש של ביזיון? או שאולי ה"מושפעים" (וזה כי אני עדין ובתחילת שבוע) השתלטו גם על עמדת הכריזה? מזל שיש בדרומי גם חצי שהוא שפוי ועודד היום כי אני זוכר שהם הוציאו פוסט שלא יקללו ולא יעודדו, אבל במקום זה שרקו בוז וגם קיללו (לא רובם). חייב לשחק! מקצועית! פשוט חייב לשחק, עובדה!"
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב:עכשיו גם תבינו למה אבי נימני נחשב לדרגת אל במכבי.
אני בטוח שקלינגר קורא את כל הפירסומים ואומר לעצמו "נשמע לי מוכר כל העניין".
ד"ש מחיים שדמי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אין פה התעלמות, לפעמים אופיר מפספס, היו הרבה פעמים בהם הוא לא הכריז על המבשל כשזה היה גבולי. קורה.
קיצר תתעלמו מהזין הזה זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים להתעסק בו לפני מכבי
קיצר תתעלמו מהזין הזה זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים להתעסק בו לפני מכבי
yossi כתב:מה מחפש אש בזה?
הוא צודק. התעלמות מיותרת.
.
משהו משהו צודק .
גם משפחת אוחיון באבל שאופיר בן שטרית לא קרא בשמו של מתן בבישול הגול הראשון .
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
שילך להזדיין כבר
אלונה חייבת לפתוח במיידי במשא ומתן עם בוזגלו לא לצאת עד שיש עשן לבן
ודי לפקפק ביכולות שלו רק נכנס שוב באר שבע שלטה ללא עוררין
- Red Temple
גם למתן לא כרזו
- YallaHapoel
מי אי פעם פקפק ביכולת שלו?noam1976 כתב:אלונה חייבת לפתוח במיידי במשא ומתן עם בוזגלו לא לצאת עד שיש עשן לבן
- ForeverRed
תפסיקו להשוות לאוחיון, הוא לא בישל. הכדור פגע בשוער וחזר לטוני.
גם אני שאלתי את עצמי במגרש למה לא מזכירים אותו.
בכל מקרה, לא שווה התייחסות. צריך ללמוד פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה (עדיין חושב שאלונה צריכה להתעורר ולהפסיק לשבת על הגדר).
בכל מקרה, לא שווה התייחסות. צריך ללמוד פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה (עדיין חושב שאלונה צריכה להתעורר ולהפסיק לשבת על הגדר).
שיכתוב מה שבא לו
על תקן אוויר
על תקן אוויר
ממקור ראשון, הוצע לבוזגלו שכר שהיפוך אותו למשתכר הבכיר בקבוצה. השחקן לא מעוניין. משמועות, לשחקן יש כבר טיוטת חוזה במכבי, והוא מעדיף כמובן לא לסגור את זה עכשיו כדי להפוך את העונה הזו לסיוט עבורו.
איך שאני מבין את זה, איבדנו את הבחור אלא אם כן אלונה תשתגע. נעשתה טעות בקריאת המגמה ולא סגרו איתו בזמן שכן היה אפשר ובמחיר סביר, אין מה לעשות, כשזהבי לא פה מאור בוזגלו הוא מצרך נדיר.
לדעתי צריכים להשלים עם החלטתו ופשוט להפיק ממנו את המיטב כל עוד הוא פה, ביכולת שלו כיום הוא צריך להיות באנקר בהרכב, לא משנה מה האבא ממלמל, צריכים לדעת לשמור איתו על הסטטוס קוו. לא לעודד אבל גם לא לקלל או לשרוק בוז. אנחנו כבר נחכה לו בסיבוב כשהוא יבוא לנגב להם ת'תחת.
איך שאני מבין את זה, איבדנו את הבחור אלא אם כן אלונה תשתגע. נעשתה טעות בקריאת המגמה ולא סגרו איתו בזמן שכן היה אפשר ובמחיר סביר, אין מה לעשות, כשזהבי לא פה מאור בוזגלו הוא מצרך נדיר.
לדעתי צריכים להשלים עם החלטתו ופשוט להפיק ממנו את המיטב כל עוד הוא פה, ביכולת שלו כיום הוא צריך להיות באנקר בהרכב, לא משנה מה האבא ממלמל, צריכים לדעת לשמור איתו על הסטטוס קוו. לא לעודד אבל גם לא לקלל או לשרוק בוז. אנחנו כבר נחכה לו בסיבוב כשהוא יבוא לנגב להם ת'תחת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אוחיון עשה מהלך הרבה יותר גדול מהפס הקטן של בוזגלו .ForeverRed כתב:תפסיקו להשוות לאוחיון, הוא לא בישל. הכדור פגע בשוער וחזר לטוני.
אוחיון מסר לטוני שבעט על השוער וזה חזר אליו שוב . לא היתה עדיפה על טוני מהמסירה של אוחיון
- red and white
- Title: Almog
יעקב מכחיש שכתב את זה (לפחות כך אני הבנתי את ההודעה הלא ברורה שלו).
- YallaHapoel
בטח, סירב לחוזה אז הוא חתום במכבי.Guevara כתב:ממקור ראשון, הוצע לבוזגלו שכר שהיפוך אותו למשתכר הבכיר בקבוצה. השחקן לא מעוניין. משמועות, לשחקן יש כבר טיוטת חוזה במכבי, והוא מעדיף כמובן לא לסגור את זה עכשיו כדי להפוך את העונה הזו לסיוט עבורו.
הבנה בסיסית, 1+1=2.