לעולם לא השלמתי או אשלים עם דעתו הפרובלמטית, מתחכמת וכאילו פלורליסטית, אבל בתאכלס נעולה 200٪.The red one כתב:תגידו, שני אוהבים, אתם לא אמורים להיות חלק מצוות של אתר? איך המתח הזה ביניכם לא מפריע לעבודה משותפת?
עם זאת, אני מכבד אותו מאוד.
סותר, ידוע
לעולם לא השלמתי או אשלים עם דעתו הפרובלמטית, מתחכמת וכאילו פלורליסטית, אבל בתאכלס נעולה 200٪.The red one כתב:תגידו, שני אוהבים, אתם לא אמורים להיות חלק מצוות של אתר? איך המתח הזה ביניכם לא מפריע לעבודה משותפת?
Totti כתב: ביום שהמושג "ספק סביר" יהיה חלק בלתי נפרד מהלקסיקון שלך כשאתה מתנסח לעילא ולעילא בכל סוגיה משפטית מהסוג הזה, יהיה ניתן להתייחס לדעתך ברצינות.
כמו שאמרתי לך בשלל סוגיות וגם בתיק חדד עצמו(ואל תנסה להפוך אותי לא אובייקטיבי, הגברת לא עסקה בתיק), רק בוחן כליות ולב יודע עד הסוף מה אירע באותו היום, כל היתר הם פיסות מידע, השערות, הסתברות של מעל או מתחת ל-95٪ ובעיקר תקווה גדולה שהצדק יצא לאור.
אתה לצערי כבר מצאת את המניע, כלכלי כמובן ורצת לחגוג את זיכויו בכיכר המרכזית.
אגב, תחסוך ממני מסכת התכתבויות ארוכה ומייגעת שבסופה לא נסכים לעולם- מעכשיו, אתה צודק.
תודה על חוות הדעת. חי איתה בשלוםאורי אדום בנשמה כתב:
ביום שתפסיק לעוות בשיטתיות את דברי זולתך ועל בסיס הנחת היסוד המעוותת לבנות תלי תילים של פרשנויות, ניתן יהיה להתייחס לדעתך ברצינות... ולאחרונה העניין הזה פשוט עובר כחוט השני בחלק לא מבוטל בתגובות שלך.
רשמתי שחור על גבי לבן שתי אופציות בדבר מה שהתרחש, אתה בחוסר תום לב מובהק מציג את הדברים כאילו הייתי נחרץ לגבי עניין מסויים ועל בסיס זה בונה תיאוריה שלמה...אאוצ'.
שחרר, אחינו... הגבת די בנחרצות ברשת בנושא טרום הזיכוי, וברור כשמש שהתוצאה הסופית באה לך ברע. גזרת על עצמך שתיקה בשעותיו הראשונות של הפוסט, ורק חיכית לאיזה תגובה ממנה תוכל לייצר לעצמך הרמה להנחתה 'יש מאין' כדי לעשות פרופג'נדה בנושא. זה בסדר גמור לטעון כנגד הזיכוי, רק שלמען זה לעוות ולסלף וגם להטיל רפש? מוציא אותך רע מאוד.